Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията 2013/2014
На мен ми се иска да се пробваме за Виктор Генев ако не си намери отбор в чужбина. Може да следим ситуацията около Попара. За съжаление май Кунчев и Димо си намериха отбори...всички свободни агенти ще изпуснем значи...
|
Сря Яну 22, 2014 5:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ексклузивно в БЛИЦ: Футболист избяга от ЦСКА!Играчът изненадващо не се появи на тренировката на "червените" Футболист избяга от ЦСКА! БЛИЦ разбра, че Ангел Грънчов е напуснал клуба и вече не е част от състава на "червените". Защитникът изненадващо не се е появил на днешната тренировка. В ЦСКА изпаднали в паника и започнали да се чудят къде е Грънчов. Половин час по-късно обаче мениджърът на младежкия национал се обадил в клуба и съобщил, че бранителят няма да се върне, тъй като договорът му е разтрогнат по вина на клуба. Скъсването на контракта се случва заради неизплатени няколко заплати на Грънчов още от времето на управлението на "Титан", узна още БЛИЦ. Почти съм сигурен, че Радукану ще го вземе тоя 
|
Сря Яну 22, 2014 6:20 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: На мен ми се иска да се пробваме за Виктор Генев ако не си намери отбор в чужбина. Може да следим ситуацията около Попара. За съжаление май Кунчев и Димо си намериха отбори...всички свободни агенти ще изпуснем значи... Надявам се това е само бъзик и черен хумор, щото ако е друго, би трябвало да потърсиш лекарска помощ, скъпи съотборнико 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Яну 22, 2014 9:38 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Spiro написа: makaveli написа: На мен ми се иска да се пробваме за Виктор Генев ако не си намери отбор в чужбина. Може да следим ситуацията около Попара. За съжаление май Кунчев и Димо си намериха отбори...всички свободни агенти ще изпуснем значи... Надявам се това е само бъзик и черен хумор, щото ако е друго, би трябвало да потърсиш лекарска помощ, скъпи съотборнико  хахахахаха....естествено, че се ебавам 
|
Сря Яну 22, 2014 10:19 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Грънчов бързо си намери отбор От topsport.bg, Лайвспорт
Бранителят поема към Пловдив Защитникът на ЦСКА Ангел Грънчов е пред трансфер в Локомотив (Пд). Младокът подаде вчера молба за едностранно разтрогване на договора си с ЦСКА.
По този начин Грънчов вече не е част от отбора. Всичко това става ден преди армейците да тръгнат за основния си подготвителен лагер в Турция.
Грънчов не е изтъкнал причини за искането си, което ще бъде удовлетворено от „червеното" ръководство.
От началото на сезона защитникът имаше статут на твърда резерва в тима на Стойчо Младенов.
|
Чет Яну 23, 2014 10:24 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
да за съжаление вече не може да се надяваме и на горе-долу добри свободни агенти
|
Чет Яну 23, 2014 3:39 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
24-годишният Шоколаров в момента е свободен агент, а преди дни се завърна от Турция, където заедно с още читирима българи изкара проби в "Спартак" (Семей). Новакът в елита на Казахстан тества още Даниел Пеев, Виктор Генев, Янко Сандански и Мартин Сечков. В крайна сметка обаче само Пеев остана в тима, докато другите четирима се завърнаха в България и очакват оферти.
Що ли не се учудвам на тази новина, що ли...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Яну 24, 2014 11:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Димитър Пиргов ще продължи кариерата си в СлавияЦентралният защитник Димитър Пиргов, който в сряда разтрогна договора си с Пирин ГД ще продължи кариерата си в Славия. Пиргов е юноша на Пирин 2001, мина през Чавдар Етрополе, за да се завърне в родния си град. Той бе избран и за най-добър футболист на Гоце Делчев за 2012 г. В началото на тази година той дори бе искан от Черноморец Бургас, но в крайна сметка ще продължи в Славия. http://www.sportal.bg/statistics_player ... layer=2583"Селекцията" ни е потресаваща. Обрахме всички звИзди на селските изпадащи отбори. Благодарим, Свиня, страхотни играчи 
|
Нед Яну 26, 2014 2:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Пиргов не е лош не го подценявайте.
|
Пон Яну 27, 2014 9:41 am |
|