Автор |
Съобщение |
White Pride
Луд за връзване
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
За първи път от последните 5 години, имам положително вътрешно усещане, свързано с нов треньор на отбора. Кога най-накрая ще сменят пресаташето и ще назначат адекватен човек за поста?!?
|
Вто Сеп 02, 2014 5:59 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Благодаря за линка. Пожелавам на всички слависти,както и на новия щаб успех и победа още следващия кръг.Треньора не е от сладкодумните и явно не си пада много по приказките,но важното е да говори чрез играта на отбора,чрез победите.На Венци също му желая успех ,заслужава го,заслужава да лапне един по-голям и отровен ... от този,който вече толкова години ни дава на нас да лапаме.Не на последно място,да му е сладко!
|
Вто Сеп 02, 2014 6:00 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=61582 Предишно интервю на новия ни щаб,на който му е интересно да гледа.
|
Вто Сеп 02, 2014 6:27 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Аз не можах да разбера от изказването на Венцислав Стефанов точно какъв е номерът, който са погодили футболистите на Славия на Милен Радуканов та са му изяли Главата?
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Вто Сеп 02, 2014 6:58 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: Аз не можах да разбера от изказването на Венцислав Стефанов точно какъв е номерът, който са погодили футболистите на Славия на Милен Радуканов та са му изяли Главата? Точно на такъв като теб,неразбрал,обясняваше към края на пресконференцията,как му са изяли главата.
|
Вто Сеп 02, 2014 7:12 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
За това ли ми говориш, че по време на тренировки едно се било говорили и вършило, а не терена по време на мачовете се било правило съсвсем друго нищо общо с това, което се прави на тренировките? Аке е затова питам защо? Кой ще ми каже, защо и какви си причините?
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Вто Сеп 02, 2014 8:54 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Основното качество да бъдеш треньор в "Славия" при Дебелия е да си послушко. Второто качество е да умееш да тълкуваш кръчмарско-мутренската лексика на Свинята. Радуканов отговаряше на тези две условия, ама за нещастие се оказа, че няма авторитет пред играчите. Това му и "изяде главата". Жалко, защото иначе не е лош треньор. В чужбина може и да успее, но в България си загубен, ако оставиш келешите да ти се качат на главата. Ако Иван Колев не наложи малко дисциплина /кой друг да мотивира футболистите, ако не треньорът?!/, спукана му е и на него работата.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Сеп 03, 2014 8:49 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Абе то келеши нали уж не останаха? Пък и уж той си ги избираше новите? Странна си е цялата работа за бойкот, ама кой да ти каже?
|
Сря Сеп 03, 2014 11:34 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Петър Дяков написа: Основното качество да бъдеш треньор в "Славия" при Дебелия е да си послушко. Второто качество е да умееш да тълкуваш кръчмарско-мутренската лексика на Свинята. Радуканов отговаряше на тези две условия, ама за нещастие се оказа, че няма авторитет пред играчите. Това му и "изяде главата". Жалко, защото иначе не е лош треньор. В чужбина може и да успее, но в България си загубен, ако оставиш келешите да ти се качат на главата. Ако Иван Колев не наложи малко дисциплина /кой друг да мотивира футболистите, ако не треньорът?!/, спукана му е и на него работата. Е Радуканов казваше на няколко пъти,че треньора не трябвало да мотивира играчите,а с такова виждане не съм сигурен какво точно ще прави в чужбина.Все лоши качества виждам в него.Хем е послушен и не може да тропне с ръка по масата,ако ще да го уволнят,хем не може да наложи авторитета си там където е нужно.Според мен не е сигурно,че са му се качили на главата,защото той всеки мач си измиваше ръцете с тях,че не изпълнявали указания,едно говорели друго правели,а трябваше вината да се поема на ниво отбор,и футболисти и щаб да носят споделена отговорност.Такова поведение си мисля,че може да му е изяло главата.Подготовката беше добра,привлече футболисти,които искаше,но беше видно,че направи голям компромис с защитата.Везалов за една година го изгониха от два отбора,ние го взехме и веднага твърд титуляр,Панов,Пиргов .За мен не са за отбор от пътрвата половина.Изгони Коце Велков,преди това Живко,за да докара Панов,Пиргов и Везалов.Всички бяхме доволни,когато Радуканов пое Славия,но с течение на времето и резултатите смятам,че недвусмислено показа,че не е пораснал достатъчно.Кажете какво положително направи в Славия? Нищо по-различно от Кокала,Вили,Чуки,КушевСтевица и т.н.Даже при него нямаме победа над силен отбор.Това са факти.
|
Сря Сеп 03, 2014 11:44 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Положителното е това, че не изпаднахме и все пак направи грамотна селекция. Въпреки че аз лично не съм съгласен с разчистването на тарторите, защото на тяхно място не дойдоха адекватни заместници.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 03, 2014 1:22 pm |
|
 |
|