Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: "Браво, не спирате да побеждавате. След всеки мач трябва да ви изплащам премии. Много скоро ще ме оставите без пари и ще се чудя как да вържа двата края", майтапил се Стефанов, което разсмяло играчите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Дек 01, 2007 4:16 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Тва е некъв лек намек да почнат да падат 
Съб Дек 01, 2007 10:09 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Съб Дек 01, 2007 3:52 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
ами ние на уефски си лягаме 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Дек 02, 2007 5:47 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Цитат: Венцислав Стефанов, президент на Славия: "Славия винаги е бил по-стойностният отбор от Локомотив. Момчетата играха мъжки, въпреки че съдията се постара да прекърши устрема им. Стараха се и заслужиха напълно победата. Нямам никаква представа защо е паднал коефициента ни за победа, а и не се интересувам от залози. Само искам да призова медиите да не тиражират подобни информации без доказателства, защото хората в Европа гледат всичко и можем да си навлечем проблеми без да искаме".
Нед Дек 02, 2007 6:31 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Евалата на човека.Вече почва да ми се издига в очите.
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Нед Дек 02, 2007 6:35 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Цитат: Президентът на Славия Венцислав Стефанов беше изключително доволен от победата на своя отбор. За първи път от доста време той наблюдава гостуване на белите в Надежда, но след края на срещата влезе в съблекалнята и заедно с играчите скандираше "Славия, Славия" и "бели шампиони".
|
Нед Дек 02, 2007 6:52 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
и шампиони да станеме, няма как да ми се издигне в очите .... нека да видим какви ще ги върши през зимата, да не бързаме с хвалбите ....
Нед Дек 02, 2007 6:56 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
На мен изобщо не ми пука кой какъв е - мафиот или света вода ненапита, дебел или слаб, циклофреник или нормален, умен или глупав. Интересува ме дали съответният човек си върши работата добре.
Венцеслав Стефанов нееднократно е доказвал, че като се заеме сериозно с нещо , винаги го довежда до успешен край - такъв е и в бизнеса, такъв е бил и по отношение на "Славия" - дубъл, бронзови медали, решен въпрос с клубната база, работеща и обезпечена ДЮШ, гръмки трансфери в чужбина, налагане на наши кадри в националните гарнитури...
Затова и двойно повече ме е яд на него - допусна 10 години да нашият отбор да се лашка в средата на таблицата и да играе грозен и беззъб футбол. Въпреки че можеше и да не е така.
Сега моментът е такъв, че съм много радостен от това, което показваме и правим, но една червена лампичка свети - до кога ще продължи да е така.
Ако и през пролетта сме на същата позиция, вече ще мога да бъда отчасти убеден, че моделът е променен и ни чакат добрите времена и успехите. Това зависи от Венци. А от това - уважението.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Дек 03, 2007 3:11 am |
|
 |
|