Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 "Черно море" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ..................
CategoryC написа:
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram

Ти беше ли на мача, за да кажеш това?

Съб Мар 15, 2008 10:35 pm
Профил
Модератор
Аватар

mishkar написа:
CategoryC написа:
Toja pat ako moje da ne puskate tema nai dobar igra4 na ma4a,prosto njama takav moje bi Dancho ni spasi ot po goljam sram

А ти ??? :)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Мар 15, 2008 10:36 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
„Разочарован съм от някой от по-опитните ми играчи. Можехме да спечелим трите точки. Какви евротурнири с такава игра. Ако продължаваме по този начин, няма как да успеем", завърши специалистът.

Съб Мар 15, 2008 10:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

service_crew написа:
mishkar написа:
CategoryC написа:

А ти ??? :)

Аре не се обаждай, като не те питам тебе!
П.П. Може и да съм бил, ама нема да ти кажа....всъщност бях!!!

Съб Мар 15, 2008 10:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Искам да кажа, че нищо не е загубено още, всички сме изнервени от развитието на мача, но има и такива мачове... лошото наистина е, че показваме игра, затова трябва да се замисли Стевица, аз продължавам да разчитам на него... и все пак не всичко е загубено...

Съб Мар 15, 2008 11:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
с две думи пълни нещастници бяхме този мач, евала на моряците така се играе за победа от първата до последната минута :!: :evil:

Нед Мар 16, 2008 12:07 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
всъщност всичко е загубено венци каза,че в този мач ще се покаже дали заслужаваме да играем в европа... правете си изводите...!

Нед Мар 16, 2008 12:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е сега си влизам пичове буквално.....беше ебати трипа...Варна - морето и Мишо Шамара....." И всички във Варна, всички яки мъже са от Черно Море" :lol: :lol: ....трагична игра, тия първото можеха да ни отнесат, второто почнахме равностойно, но след червения картон тия ни съсипаха...., след края на мача куриоза беше, че псувания многократно то мен Ники Петров ревеше и едиствен той дойде да ни поздрави и поговорихме малко.....Ники викам не искаме Европа, а да биеме Лефски и Цска...пича със сълзи на очи ни отговаря, че с наемници без сърце нищо не става......говедото Ники Петров и другото говедо Копи единствени те и Илийката ни поздравиха(Илийката и Копи от центъра, а Ники Петров дойде при нас разплакан), не е ебати аз още това не мога да го повярвам....иначе бехме 7-човека да имаше и некви слависти от Варна, които бяха естествено в А сектор.....Морето си ни надигра, а ние нищо не играеме и няма смисъл от Европа да се излагаме да ви кажа....., но ние, поне тия които сме ще продължим да подкрепяме отбора във всеки мач...защото ние подкрепяме Славия, а не футболистите които както каза Стевица ом липсват чрясла....Със рейса се засекахме на Славия или по скоро карахме след тях докато спрат.....Стевица викам му ще играем ли в Европа, ще бием ли Лефски и Цска...клати глава пича и вика с тая игра........, тоя Златковски е пълен смешник, въобще тия новите ни попълнения от Локо Пловдив са жалкии....дадохме готови футболисти за смешници, Ортега ни се кефи такъв..гледа значките на Бойс...., абе има некви дразги в тоя отбор...не ми харесват нещата, поне знам едно Стевица е човека и с него може да постигнем нещо...селкцията ни е слаба няма какво да се лъжем....иначе Варна си е харабийски град 8)
Другата Неделя сме мощно в Пловдив...дано тоя път сме повече от 7 човека...................
Само Славия пичове не унивайте и да не ви пука.....ние сме друго измерение, всички останали са паплач :lol: :wink:

Изображение
www.zone1913.com

Нед Мар 16, 2008 1:16 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
vse pak za mene sezona ne e izguben levski mnogo sme6ni za6to da ne im sopime jalkata razlika ot 3 to4ki

Нед Мар 16, 2008 1:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Добре де Джорди, толкова ли зле бяхме? Другите какво казаха като се засякохте с тях? Не всичко е загубено, но с дребни душици като Златковски едва ле щ е стане...

Нед Мар 16, 2008 1:27 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща