Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
На този отбор не му стига нещо да побеждава във важни мачове.Това е тъжната истина.Няма лидер няма победен дух.Иначе се стараят и се раздават няма спор но само това не стига.
|
Съб Апр 05, 2008 9:43 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Днеска видях че повечето от вас са се снабдили с някакви много яки значки само че не видях добре каква е картинката вътре. Отстрани видях някакви йероглифи....източни.....какво пише някой знае ли и къде мога да си купя такава....Адски много ми хареса
_________________ White club for white people
|
Съб Апр 05, 2008 10:10 pm |
|
 |
slavia_futbol_club
Познат
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 6:37 pm Мнения: 48 Местоположение: France
|
Много съм разочарован просто не знам как все така става че тоя отбор пада-мисля че има нещо.Днес имаше доста добри удари все нещо можеше да се осъществи :idea: 
|
Съб Апр 05, 2008 10:25 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3233 Местоположение: Гетото
|
white crusader написа: Днеска видях че повечето от вас са се снабдили с някакви много яки значки само че не видях добре каква е картинката вътре. Отстрани видях някакви йероглифи....източни.....какво пише някой знае ли и къде мога да си купя такава....Адски много ми хареса
Тва не са йероглифи !!! Просто е написано с готически букви !!! Пише : B S ULTRAS !!! 
Съб Апр 05, 2008 10:44 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4241 Местоположение: София
|
Не може да се разчита на Елтон и Ортега, лятото да си ходят, стъклени футболисти не трябват на Славия .... абе беше си поредната хорчива хапка, па кой каквото иска да говори ...
Съб Апр 05, 2008 11:14 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
"3500 души на "Армията" издържаха на проливния дъжд. Агитката на Славия, която наброяваше едва 50 души, не изпълни заканата си да запали 95 факли в чест на годишнината на клуба. Запалянковците все пак се отчетоха с десетина факли, но ентусиазмът им бързо беше охладен от поведението на любимците им."
Da gi shibam vsichkite ot vestnik Standart. Biahme pone 3-4 puti poveche, a chervinite lainari deto shte stavat shampioni ne mogat i 2 hiliadi da suberat.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Нед Апр 06, 2008 10:08 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...........................
Radvam se 4e Stevica vze da nau4ksva vse pove4e startovite 11 s izklu4enie na nedorazomenieto Zlatovski
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Апр 06, 2008 11:00 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
 slavia
споредн мен колкото и да се ядосваме , важна е реалността...нека извлечем най-доброто от случая...събрахме се най-истинските слависти и отидохме да ни вали дажда.Евала права на всички който бяха там...ще дойде ден когато и ние ще се радваме истински.....!!!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Апр 06, 2008 11:14 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Абе истината е, че всички знаехме как ще завърши тоя мач...таяхме некви надежди, но те бързо бяха попарени...бяхме към или над 150 човека, което с оглед на резултатите ни напоследък и издънките срещу "Ботев", Черноморец, Черно Море си е доста добра бройка...тия от Стандарт да ми .........дееба и говеждата медия!! Митоо напусни на мига оттам !! Шибани журналисти......., а тоя мач не е никво дерби да си бъдем честни - Лефски и Цска нямам идея кога ще ги победим....това е ебати хегемонията на тия животни - отиваш и знаеш, че ще загубиш........провинциалните отбори имат повече шанс срещу животните!! Как искам да ги смачкат тия два шибани отбора....да са 10 -15 години в златната среда...е тогава ще е рай.....да нямат победа над нас 12 години.....!! Преди не сме ставали шампиони но сме ги трескали редовно...сега нито ставаме шампиони, нито играем в Европа нито ги бием.....най-много некой равен!! Дано има баланс в природата и всичко да се върне.....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 06, 2008 12:09 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
майка им деба жълта деба бехме 150 + души аз ги броих 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ