Славия преброи грешките
Играчите ще бъдат глобени, Вуцов плаши с изгонване
Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе афектиран след загубата от ЦСКА и поредните съдийски грешки в ущърб на белите. Той говори пред "7 дни спорт" за съдийството, проблемите на Славия и бъдещето на клуба.
Съдиите
В последните 4 мача има минимум 50 съдийски решения в наша вреда. Съдийството е много против нас. Трудно е отборът да се вдига след всеки мач, в който са ни порязали. Не е нормално нещата да се случват винаги на наш гръб. Александър Костадинов извърши груба намеса в мача с ЦСКА. Особено през първото полувреме показа пълния си калпазанлък. Ясно е, че няма никакъв фаул, след който дойде и голът за ЦСКА. Ако има нарушение, то е срещу нашия защитник. Съдията нямаше и никакво основание, за да повтори изпълнението. При това втория път топката бе преместена с 2,5 метра по-близо до вратата ни. Костадинов заслужава да бъде наказан след грубото вмешателство в мача. Четвъртият съдия пък бе изпратен, за да ме изгони. Още от първата минута ме заплашваше с изгонване. Абсолютен смешник е, никой не го знае. Ако се прибере вкъщи и пита майка си кой е, дори тя няма да знае.
Глобите
Обиден съм на по-голямата част от играчите. Поведението на футболистите през второто полувреме беше безобразно. След изгонването ми настъпи пълна анархия. Давам едни указания, а на терена се прави съвсем друго. С отношението, което футболистите показват към мачовете, все едно ми удрят шамар. Ще има финансови санкции, които ще наложа лично аз. Те ще са индивидуални, по-големи за едни и по-малки за други.
Бъдещето
От днес до зимната пауза на първенството всеки играч трябва да извоюва мястото си в отбора. Всеки един футболист може да се чувства така, все едно е на проби.
Няма човек, който да не е застрашен от изгонване през зимата.