Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 12:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На въпрос с въпрос не се отговаря :wink: На 21 съм и дано не си по-голям от мен или поне да си голям фантаст , тъй като говориш глупости . Знаеш ли какъв финансов гръб има този провинциален отбор Черноморец , не че Балъков е голям тренер , в Швейцария като беше не си спомням да е имал особени успехи :wink: А Херо или Стойчо никога не биха дошли при нас :wink:

Пон Ное 09, 2009 10:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
15 години срам и някой мишоци тука си траят и се примиряват , заради хора като вас без сърце държавата ни е такава и отбора също ! ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИИ МИШОЦИ !!! трябва промяна !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пон Ное 09, 2009 10:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
slavia_fen написа:
15 години срам и някой мишоци тука си траят и се примиряват , заради хора като вас без сърце държавата ни е такава и отбора също ! ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИИ МИШОЦИ !!! трябва промяна !!

ти ли говориш за мишоци бе ? и за хора без сърца ?
хахаха

Вто Ное 10, 2009 1:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Slavia_fan ti parvo ela na njakoi mach i togava govori,zad kompa e mn lesno

Вто Ное 10, 2009 10:04 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде големите разбирачи дето искаха нов треньор и викаха Стевица колко е нещастен ги виждаме колко мрънкат сега , да ама Стевица е е по напред в класирането от нас :D Но все пак има едно израстване в някои мачове заразлика от преди 3-4 години , примерно сега падаме с 1-2 гола разлика от говеда и чорба , преди при Патко, Губчев и кой ли не отнасяхме 5 - 6 гола :D а китайците ( мароканците ) от илиенци си ги биеме в китай ( 2 пъти Стевица ги би там ) , ама и половината ни играчи за нищо не стават , ако иска някфа промяна Вуцан зимата трябва да изгони 6-7 човека и да купи толкова само че по-добри ако може :o

The Rise of the poisoned Youth

Вто Ное 10, 2009 10:18 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на всеки мач на който съм имал възможност съм бил за разлика от вас някой ходят на работа а не на училище !!!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Ное 10, 2009 12:18 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Забравете този мач. Бъдете оптимисти. Ще си го изкараме на цаците. Ако не вярвате отидете на стадиона за да видите. Аз ще го направя

Вто Ное 10, 2009 1:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия преброи грешките

Играчите ще бъдат глобени, Вуцов плаши с изгонване

Треньорът на Славия Велислав Вуцов бе афектиран след загубата от ЦСКА и поредните съдийски грешки в ущърб на белите. Той говори пред "7 дни спорт" за съдийството, проблемите на Славия и бъдещето на клуба.
Съдиите
В последните 4 мача има минимум 50 съдийски решения в наша вреда. Съдийството е много против нас. Трудно е отборът да се вдига след всеки мач, в който са ни порязали. Не е нормално нещата да се случват винаги на наш гръб. Александър Костадинов извърши груба намеса в мача с ЦСКА. Особено през първото полувреме показа пълния си калпазанлък. Ясно е, че няма никакъв фаул, след който дойде и голът за ЦСКА. Ако има нарушение, то е срещу нашия защитник. Съдията нямаше и никакво основание, за да повтори изпълнението. При това втория път топката бе преместена с 2,5 метра по-близо до вратата ни. Костадинов заслужава да бъде наказан след грубото вмешателство в мача. Четвъртият съдия пък бе изпратен, за да ме изгони. Още от първата минута ме заплашваше с изгонване. Абсолютен смешник е, никой не го знае. Ако се прибере вкъщи и пита майка си кой е, дори тя няма да знае. :lol: :lol: :lol:
Глобите
Обиден съм на по-голямата част от играчите. Поведението на футболистите през второто полувреме беше безобразно. След изгонването ми настъпи пълна анархия. Давам едни указания, а на терена се прави съвсем друго. С отношението, което футболистите показват към мачовете, все едно ми удрят шамар. Ще има финансови санкции, които ще наложа лично аз. Те ще са индивидуални, по-големи за едни и по-малки за други.
Бъдещето
От днес до зимната пауза на първенството всеки играч трябва да извоюва мястото си в отбора. Всеки един футболист може да се чувства така, все едно е на проби. Няма човек, който да не е застрашен от изгонване през зимата.

Вто Ное 10, 2009 1:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
съдиите най-много свирят против нас факт е

Вто Ное 10, 2009 1:50 pm
Профил
Пристрастен

Мнение жу
ще видиме зимата дали ше КУПИМЕ някои играчи или ше ПРИЮТИМЕ някои като половината от настоящия отбор и да видиме дали ще изгонат роберт попара копи яшар и дубала и още некои

Вто Ное 10, 2009 4:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща