Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 "Славия"-"Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия"-"Литекс"
пак казвам,тези които псуват играчите са 3-4 човека...отделен е факта,че те повличат още хора със себе си,като и те почват да псуват...
за мача вчера агитката не е спряла да подкрепя цял мач,не знам какво си чувал по телевизията

Пон Авг 29, 2011 10:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Едно нещо трябва да се разбере, ние не можем постоянно да не изразяваме никакво мнение на трибуните..
Колко мача вече гледаме и няма сносна игра..
До момента се показваме като много търпеливи, до 0:2 всички хора подкрепяха отбора, имаше и много скандирания(Славия Славия) от целият сектор, след вторият гол целият сектор се изнесе..
Това, че един или двама са подвикнали нещо не е определящо, нито говори за поведението ни като цяло.

Много ми хареса как публиката се опита да накара футболистите да обърнат мача, всички се включиха точно в момент, когато отборът имаше нужда, за награда обаче падна втори гол за Латекса :?

Пон Авг 29, 2011 10:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Този Попев беше пълна трагедия, минаваха го както си искат, а и направи дузпа, която онези изтърваха Изображение
Дани Златков обаче не игра лошо и смятам, че ще се впише добре в отбора. Живко ни е най-стабилният защитник. Попара влезе като смяна, сега с тренировки през паузата би трябвало да е готов да започне като титуляр. Борносузов - голямо разочарование дотук. Пеев също не е мръднал напред от пролетта. Божов май е за пенсия, Георги Христов е ясен :lol: :lol: :lol:
Ако Кунчев продължава да бъде налаган, въпреки че не става за титуляр, ще продължим да се свличаме надолу в класирането, нито на него, нито на отбора се помага с това да бъде тикан насила титуляр ...

Пон Авг 29, 2011 11:25 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Гледах по телевизията.Агитката,както винаги беше на ниво ! А,онези,долу....него заслужаваха....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Авг 29, 2011 11:35 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Дузпата не беше умишлена и ми се стори абсурдна..
Друго ще говориш за това момче след няколко мача, този който разминаваха беше Филипов, бразилчето на няколко пъти го надбяга.

Пон Авг 29, 2011 11:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

kober_5bb написа:
Грозна работа!
Не бях на стадиона, гледах го по телевизията.
Отбора бил еди къв си, играчите и те, а публиката?
Как цял мач (а и след края) не спряха да се чуват псувни и ругатни към играчи, съдии и т.н. За мен това не е нормално поведение за привържаници на отбор. След като ти не се държиш, като истинска привърженик, защо изискваш от отбора да се държи като отбор.
Пример: Пет отигравания на Попара, 4 много добри подавания на скорост и в дълбочина, петото-много неадекватно и от трибуните се почва едно хранене.
Е, не искам да е така и реших за себе си да не ходя на мачове, докато обстановката по трибуните не се промени!

Аре бе! Всеки си намира некво тъпо оправдание да не идва на мачовете! Вече нямам думи наистина! И понеже съм още леко ядосан ще се въздържа да пиша специално за твоето оправдание щото може да излезна от рамките на добрия тон и ще ти кажа прочети това : viewtopic.php?f=2&t=4127

Пон Авг 29, 2011 12:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

май не гледате реално ине съм съгласен с много от Вас
не седяхме зле в мача, бих казал, че от 4 години изглеждаме най-добре. Ами, ако бяхме вкарали половината си положения, така както правят всички средно добри отбори? щяхте да сте във въздуха.
проблемите са ни няколко
1. неадекватен вратар - Стефано, бавна работа с краката на Емо Петров
2. проблем в защита от ляво
3. външните халфове ги няма никакви в дефанзивен план - вижте головете, които са ни вкарали, повечето са след грешки на "Меси" и Галин. Това дава преимущество на противника при атака и беговете ни изнемогват, логично е да губят двубоите с крилата на противника, като им се оставят много голяма зона за покриване
4. нямаме конструктивен халф

Пон Авг 29, 2011 2:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

От времето на Асен Николов-Бебето нямаме конструктивен халф....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Пон Авг 29, 2011 3:02 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Много си прав, липсва ни човека с пасовете ако мога така да се изразя и нападението е като за Б група.

Пон Авг 29, 2011 4:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

C/\ABuCTA написа:
kober_5bb написа:
Грозна работа!
Не бях на стадиона, гледах го по телевизията.
Отбора бил еди къв си, играчите и те, а публиката?
Как цял мач (а и след края) не спряха да се чуват псувни и ругатни към играчи, съдии и т.н. За мен това не е нормално поведение за привържаници на отбор. След като ти не се държиш, като истинска привърженик, защо изискваш от отбора да се държи като отбор.
Пример: Пет отигравания на Попара, 4 много добри подавания на скорост и в дълбочина, петото-много неадекватно и от трибуните се почва едно хранене.
Е, не искам да е така и реших за себе си да не ходя на мачове, докато обстановката по трибуните не се промени!

Аре бе! Всеки си намира некво тъпо оправдание да не идва на мачовете! Вече нямам думи наистина! И понеже съм още леко ядосан ще се въздържа да пиша специално за твоето оправдание щото може да излезна от рамките на добрия тон и ще ти кажа прочети това : viewtopic.php?f=2&t=4127

Приятно гледане и на следващия по ТВ-то, а и на целя сезон :mrgreen:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Авг 29, 2011 5:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща