Автор |
Съобщение |
Riddick
Пристрастен
|
 Re: "Славия"-"Миньор"(Пк)
saract написа: "Шефът на Славия трябва да стане сценарист на селски вечеринки, защото само там върви плоския му хумур. Този човек явно по никакъв начин не милее за футбола, въпреки че постоянно се бие в гърдите, какъв радетел е! Видяхме колко хора му вярват! 100-на човека бяха дошли да подкрепят Славия! Двойно повече от нас се върнаха, заради "бялата" простотия. Нормално ли е, цяла седмица да се обявяват цени на билети от 5 лева, а в последния момент да се вдигат двойно? Ние, привържениците на Миньор обичаме отбора си и ще го подкрепяме винаги, но във времена на криза всеки си прави сметката и е некоректно да се подвеждат хората! Не 5-те лева са проблем, а отношението! Разбираме, че смешен отбор като Славия го беше страх от от мач с Миньор. Г-н Стефанов би трябвало да го е срам, че и у дома е гост. Би трябвало да го е срам от терена на стадиона му. Нали футбола е за зрителите? Май в Овча купел не мислят така, та гонят и малкото хора, които искат да нарушат "бялата" тишина и да гледат на живо български мач. Може би, пък Стефанов го е срам от отборчето, съдийчето... или от самия себе си. То бива простотия, ама чак пък такава, че да не помниш, че Славия не е гостувала в Перник от години... За какви 8 лева билет говори "белия" гуру, като ние и през есента играхме на Овча купел! Миналата година, пък домакинствахме в Кюстендил! И вместо постоянно да ръси акъл, г-н Стефанов да се замисли, дали той и такива като синът на Кънчо (сещате се за Кънчо) не са виновни, че скоро и Замунда ще ни изпревари в ранглистата на ФИФА!" Декларация на феновете на Миньор. хайде са Гюру Кюмюру да се обади пак за уважение. Верно , че и свинята се насра, ама точно па "Пеуник оркс" да наричат нас смешни.... Чудно ми е през колко редакции е минало това писмо, малко хора превеждат от езика на Мордор
|
Пон Мар 12, 2012 8:54 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Това за Кънчо ми хареса КЗВС !
Пон Мар 12, 2012 9:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
lureno19 написа: atm написа: аз пък мисля, че 2ри мач Кушев пуска нормален състав, като предвижда ситуацията на мача. Може и късмет да е, но е така. Със силови отбори се играе така - по руски. Може да плюете Метъла, но той търчи и се старае. Другото е до можене. Хайде ми обяснете Пепи Димитров освен късметлийския шут, какво направи? Златинов определено ми хареса. Аз лично съм обнадежден, защото има вариативност на състава. Това са ни възможностите и с оглед на тях до сега се справяме повече от сполучливо. Притеснява ме факта, че играем една и съща схема винаги, а разликата идва от играчите. Това с отборите пред нас е малко опасно. Работата на Метъла е да вкарва голове, а не да търчи и да се бори, не е халф, нито е плеймейкър. Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства 
|
Пон Мар 12, 2012 10:40 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Метъла е БОГ ! Смятаите щом виден класик в търговията като Дебелия не успя да го пласира някъде за втори път, било то и под наем, дори родния му клуб не го иска. Жоро е класика ! Изживява втори живот при нас и е време да се отблагодари за довереито, което му се гласува. ПС: какви ги пиша и аз не знам... 
Пон Мар 12, 2012 10:52 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: makaveli написа: Много надежди възлагате на пълен анонимник...доста изплашен беше като влезе накрая срещу Миньор...доста му е рано за титуляр според мен! Е стига сега, ти пък как го прецени за няколко минути  Като гледам дървесният материал в халфовата ни линия, хич не му е рано според мен  Ми някак си ми се струваше, че страни от топката...влезе в едно единиборство доста грубичко и толкоз...млад е, България няма нищо общо с Япония и сигурно се чувства като на Марс...едва ли е готов... това, че дървесния материал е в повечко и може да ускори налагането на Аки (  ) е друг въпрос
|
Вто Мар 13, 2012 9:58 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Riddick написа: saract написа: "Шефът на Славия трябва да стане сценарист на селски вечеринки, защото само там върви плоския му хумур. Този човек явно по никакъв начин не милее за футбола, въпреки че постоянно се бие в гърдите, какъв радетел е! Видяхме колко хора му вярват! 100-на човека бяха дошли да подкрепят Славия! Двойно повече от нас се върнаха, заради "бялата" простотия. Нормално ли е, цяла седмица да се обявяват цени на билети от 5 лева, а в последния момент да се вдигат двойно? Ние, привържениците на Миньор обичаме отбора си и ще го подкрепяме винаги, но във времена на криза всеки си прави сметката и е некоректно да се подвеждат хората! Не 5-те лева са проблем, а отношението! Разбираме, че смешен отбор като Славия го беше страх от от мач с Миньор. Г-н Стефанов би трябвало да го е срам, че и у дома е гост. Би трябвало да го е срам от терена на стадиона му. Нали футбола е за зрителите? Май в Овча купел не мислят така, та гонят и малкото хора, които искат да нарушат "бялата" тишина и да гледат на живо български мач. Може би, пък Стефанов го е срам от отборчето, съдийчето... или от самия себе си. То бива простотия, ама чак пък такава, че да не помниш, че Славия не е гостувала в Перник от години... За какви 8 лева билет говори "белия" гуру, като ние и през есента играхме на Овча купел! Миналата година, пък домакинствахме в Кюстендил! И вместо постоянно да ръси акъл, г-н Стефанов да се замисли, дали той и такива като синът на Кънчо (сещате се за Кънчо) не са виновни, че скоро и Замунда ще ни изпревари в ранглистата на ФИФА!" Декларация на феновете на Миньор. хайде са Гюру Кюмюру да се обади пак за уважение. Верно , че и свинята се насра, ама точно па "Пеуник оркс" да наричат нас смешни.... Чудно ми е през колко редакции е минало това писмо, малко хора превеждат от езика на Мордор хахахаха, не мога да спра да се смея на глас за коментара за Мордор:))
|
Вто Мар 13, 2012 10:00 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: lureno19 написа: atm написа: аз пък мисля, че 2ри мач Кушев пуска нормален състав, като предвижда ситуацията на мача. Може и късмет да е, но е така. Със силови отбори се играе така - по руски. Може да плюете Метъла, но той търчи и се старае. Другото е до можене. Хайде ми обяснете Пепи Димитров освен късметлийския шут, какво направи? Златинов определено ми хареса. Аз лично съм обнадежден, защото има вариативност на състава. Това са ни възможностите и с оглед на тях до сега се справяме повече от сполучливо. Притеснява ме факта, че играем една и съща схема винаги, а разликата идва от играчите. Това с отборите пред нас е малко опасно. Работата на Метъла е да вкарва голове, а не да търчи и да се бори, не е халф, нито е плеймейкър. Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства  Още един многоооооо силен коментар:))
|
Вто Мар 13, 2012 10:00 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
lureno19 написа: Работата на Метъла е да вкарва голове, а не да търчи и да се бори, не е халф, нито е плеймейкър... Все повече се убеждавам, че от него ще излезе един прекрасен дефанзивен халф. То и Кушев все по-назад го слага у целата схема.
|
Вто Мар 13, 2012 11:17 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
2рия гол на орките 100 % засада, супер селски отбор цял мач се ритаха като коне

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Мар 13, 2012 12:10 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: Viktor4o_Rs написа: makaveli написа: България няма нищо общо с Япония и сигурно се чувства като на Марс...едва ли е готов... (  ) е друг въпрос чуства се не като на Марс, а като в ада.....тъмни улици, празни стадиони, добре, че неразбира езика ни да слуша какви ги врещим по стадионите. В Япония и в Сингапур стадионите са пълни, поне във втората страна съм го видял с очите си. Но всичко ще си дойде на мястото, като му покажат чалготеките и някоя нашенска гейша не му направи публично сеКуро 
|
Вто Мар 13, 2012 10:16 pm |
|
 |
|