Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Дефанзивните халфове си ги имаме Йордан Юруков и Янко Сандански айде стига дефанзивни трябват ни творци схема с един нападател и акиоши зад него а забравяте Влади златинов и Пепи димитров !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Юни 07, 2012 3:38 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Златинов и Жу на върха на атаката, Петър Димитров и Галин по крилата, Чавдар Янков и Акиоши като атакуващи вътрешни халфове, Йордан Юруков - дефанзивен, и май ще трябва да играем 3-5-2. Да му мислят противниците ни! 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Чет Юни 07, 2012 5:42 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Да бе, такава сила ще станем, че може даже едно място нагоре да мръднем в крайното класиране с тоя състав 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Юни 07, 2012 6:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Tony Adams написа: Златинов и Жу на върха на атаката, Петър Димитров и Галин по крилата, Чавдар Янков и Акиоши като атакуващи вътрешни халфове, Йордан Юруков - дефанзивен, и май ще трябва да играем 3-5-2. Да му мислят противниците ни!  Ако бяхме нормален отбор с нормален президент, горе-долу това щеше да е състава ни. Но като си знаем Венци съм убеден, че нито Галин, нито Жу ще останат. И колкото и да говорят някои, че те са слаби и не стават, видя се че без двамата е съвсем зле, а и много силно ме съмнява да намерим за без пари по-класни футболисти от тях. Ако Дебелия иска да прави силен отбор за юбилея, оставането на Жуниор и на Галин е задължително, като естествено трябва и надграждане с още добри играчи. Юруков с тези контузии ще му е трудно, а Янко Сандански по принцип си е свършил с футбола, така че наистина си трябва някой дефанзивен биткаджия. Ако чорбата не задържат Дюлгеров, да си го връщаме, викам аз.  А най-добре Сандриньо или Йеленкович, ама нали Тумбака е спец и ние сме голяма работа, не ни трябват такива "недоказани" имена ...
|
Чет Юни 07, 2012 6:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз лично не държа Жу да остане /а и не виждам шанс/.По добре да го продадем и с парите да вземем нов нападател.Моите уважения към Влади Златинов но ако ще се гони Европа е по добре да имаме нещо по класно напред.
|
Чет Юни 07, 2012 6:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Аз лично не държа Жу да остане /а и не виждам шанс/.По добре да го продадем и с парите да вземем нов нападател.Моите уважения към Влади Златинов но ако ще се гони Европа е по добре да имаме нещо по класно напред. И ти имаш право, но пак казвам, повтаряйки се - така правят нормалните отбори, а ние не сме сред тях  При нас е така - първо опитваме да продадем читавите си играчи, чак ако това не стане и никой не ги вземе, те остават при нас. Няма вариант да продадем някой и получените пари да ги вложим за негов класен заместник, парите потъват в стомаха на чичо Фестър  А да, и за школата, която произвежда такива таланти, че нямаме нито един наложил се в първия отбор 
|
Чет Юни 07, 2012 6:51 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Златинов много разочарова с играта си, както и Пепчо Димитров...
На Златинов един хубав мач не съм му видял, да не говорим, че рядко се среща с топката и се движи като кустенурка.. На Пепчо освен мача с Лудогорец, където имаше проблясък, всичко друго беше по-добре да си беше стоял в къщи..
|
Пет Юни 08, 2012 10:07 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Аконе бяха Златинов и Пепи димитров и 10 гола кои4то вкараха общо с 6 асистенции за двамата щяхме да сме 11 или 12 ти

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Юни 08, 2012 10:43 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Стефан написа: Аконе бяха Златинов и Пепи димитров и 10 гола кои4то вкараха общо с 6 асистенции за двамата щяхме да сме 11 или 12 ти Доста си неграмотен.
|
Пет Юни 08, 2012 1:45 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Яд ме е, че и Влади Романов си тръгва. А Влади Златинов беше най-добрия ни офанзивен играч през пролетта.
Пет Юни 08, 2012 4:54 pm |
|
 |
|