Автор |
Съобщение |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Венци Стефанов: Чавдар Янков може да се върне
Венци Стефанов: Чавдар Янков може да се върне
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази увереност, че новият старши треньор Иван Колев ще възроди тима. Специалистът дебютира начело на белите със загуба от "Левски" на „Герена“ 0:2. „Аз съм сигурен, че нещата ще си дойдат на мястото. Иван Колев ще вдигне отбора. Имаме проблеми в халфовата линия, но това е работа на треньорите. Нека те да си решат дали е нужен нов играч. Чавдар Янков винаги е добре дошъл и може да се върне, но стига да го направи като Чавдар Янков, а не като този, който освободихме“, каза босът на столичани пред „Тема Спорт“. За освобождаването на бившия десен бек на Славия Радослав Димитров и от "Левски" той каза: „Ради Димитров му говорех цяла година, че това, което хвърчи, не се яде, а той си мислеше, че е хванал Господ за шлифера и че е станал голям футболист. Сега виждате какво се получава, като не се влага максимално в тренировките и мачовете“. Стефанов разкри, че има проблем около привличането на централния защитник Тихомир Трифонов. Бившият бранител на Локо Пд, Етър, Черноморец, Монтана и Локо Мз тренира с тима от една седмица. „На мен ми харесва и бих го взел при нас, но има проблем с картотеката. Получава се нещо такова като със Спас Делев в Локо Пловдив. Ще видим как ще се развият нещата“, завърши Венцеслав Стефанов.
17-09-2014 Росен АНГЕЛОВ
В днешния брой на ТЕМА СПОРТ [Т:С]
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Сеп 17, 2014 5:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Много неща може да се случат. Може и да спиш един ден с Адриана Лима дори  Но все пак е малко вероятно. Иначе знам колко нареждаха Чавдар колко бил бавен, дебел и нещата, които правел извън терена, но честно казано като го сравня с Манзоро, не виждам вторият да е нещо по-добро. Така или иначе, все пак аз лично не виждам смисъл да връщаме играчи, които не са подготвени на 100 % и които явно имат проблеми с мотивацията си за игра, пък било то и Чавдар.
Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Сеп 17, 2014 6:54 pm, променена общо 2 пъти
|
Сря Сеп 17, 2014 6:10 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Чавдар е Гъзар понеже е ЦСК-ар няма как да има мотивация за игра в Славия. Не случайно публиката на "Ботев" Пд още от времето на Димитър Рангелов и Благой Георгиев в Славия му лепна прякора “ЧИБУРАШКА“. При това положение, обаче не ми е ясно как ще привлечем Атанас Курдов? Май Никък!
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Сря Сеп 17, 2014 6:37 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Много неща може да се случат. Може и да спиш един ден с Адриана Лима дори  Но все пак е малко вероятно. Иначе знам колко нареждаха Чавдар колко бил бавен, дебел и нещата които правел извън терена, но честно казано като го сравня с Манзоро, не виждам вторият да е нещо по-добро. Така или иначе, все пак аз лично не виждам смисъл да връщаме играчи, които не са подготвени на 100 % и които явно имат проблеми с мотивацията си за игра, пък било то и Чавдар. Стига сте говорили за Манзоро , супер играч но го нарочи СВИНЯТА познай защо , защото заплатата му е нормална за френски гражданин . СВИНАРА не обича да плаща ако може само с юноши които са му без пари.
|
Сря Сеп 17, 2014 6:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
White Hart Lane написа: Viktor4o_Rs написа: Много неща може да се случат. Може и да спиш един ден с Адриана Лима дори  Но все пак е малко вероятно. Иначе знам колко нареждаха Чавдар колко бил бавен, дебел и нещата които правел извън терена, но честно казано като го сравня с Манзоро, не виждам вторият да е нещо по-добро. Така или иначе, все пак аз лично не виждам смисъл да връщаме играчи, които не са подготвени на 100 % и които явно имат проблеми с мотивацията си за игра, пък било то и Чавдар. Стига сте говорили за Манзоро , супер играч но го нарочи СВИНЯТА познай защо , защото заплатата му е нормална за френски гражданин . СВИНАРА не обича да плаща ако може само с юноши които са му без пари. Еми нищо не играе, какво да сме го нарочили. А Платини получава със сигурност доста по-голяма заплата.
|
Сря Сеп 17, 2014 7:34 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
White Hart Lane написа: Viktor4o_Rs написа: Много неща може да се случат. Може и да спиш един ден с Адриана Лима дори  Но все пак е малко вероятно. Иначе знам колко нареждаха Чавдар колко бил бавен, дебел и нещата които правел извън терена, но честно казано като го сравня с Манзоро, не виждам вторият да е нещо по-добро. Така или иначе, все пак аз лично не виждам смисъл да връщаме играчи, които не са подготвени на 100 % и които явно имат проблеми с мотивацията си за игра, пък било то и Чавдар. Стига сте говорили за Манзоро , супер играч но го нарочи СВИНЯТА познай защо , защото заплатата му е нормална за френски гражданин . СВИНАРА не обича да плаща ако може само с юноши които са му без пари. Е тук не си прав. Не мисля, че проблема на Венци е заплатата на Манзоро. За мен той не показва това на което е способен и е далеч от определението супер играч. Още повече идвайки от супер отбор като изпадналия Черноморец. Супер играча според мен е Фонсека, но за съжаление се контузи и това веднага се отрази на играта.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Сря Сеп 17, 2014 7:42 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Прав си за Фонсека , но и Манзоро е играч , дайте и него да изгоним и ще се оправим.
|
Сря Сеп 17, 2014 9:37 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
На кратко - имаме играчи, ама нямаме отбор 
|
Чет Сеп 18, 2014 8:21 am |
|
 |
рони
Пристрастен
|
White Hart Lane написа: Прав си за Фонсека , но и Манзоро е играч , дайте и него да изгоним и ще се оправим. Съгласен съм с теб, най-малкото, че за нашите стандарти е добър играч и точно за това съм написал, че до сега не показва това на което е способен. Дали вината е в него, в треньорите или във футболистите с които играе е друг въпрос, но се надявам Иван Колев да извлече максимума от възможностите му, така както го правеше Херо. Съвсем съм далеч от мисълта да го гоним, още повече имайки в предвид късата резервна скамейка и насъбралите се контузии.
|
Чет Сеп 18, 2014 10:03 am |
|
 |
рони
Пристрастен
|
kober_5bb написа: На кратко - имаме играчи, ама нямаме отбор  Че нямаме отбор е ясно, но не съм сигурен, че имаме достатъчно добри играчи. Да, като имена може би, особено имайки в предвид последните селекции от свободни агенти и анонимници, но ако погледнем по постове, във всяка зона има дупки, а някъде са си направо цели ями. Почти нямаме пост, на който да имаме двама равностойни играчи и в момента, в който някой се контузи или не е в добра моментна форма се получава така, че няма кой да го замени. Нямаме никаква вариативност, а в интерес на истината дотук не сме видели нито един юноша да бъде включен на някаква позиция. Може би лошото състояние на отбора в момента, липсата на точки и напрежението в отбора би повлияло негативно на младите момчета и би попречило да играят освободено, но все пак си мисля, че има моменти в които и те може да получат шанс за изява.
|
Чет Сеп 18, 2014 10:20 am |
|
 |
|