Автор |
Съобщение |
Gangsta
Луд за връзване
|
 Re: Селекцията 2013/2014
Курдов играе последния си мач за СлавияГолмайсторът на Славия Атанас Курдов може да изиграе последния си мач за „белите" в днешното дерби срещу родния му "Левски". Към сина на Петър Курдов има много сериозен интерес от казахстански отбор. За момента от „Овча купел" крият името на клуба, но „Меридиан Мач" твърди, че това са милионерите от Астана, които през лятото бяха отстранени от "Ботев" (Пд) в Лига Европа. „За трансфери ще говоря след двубоя с "Левски"", лаконичен бе президентът на белите Венци Стефанов. Курдов е бил наблюдаван от хора на казахите в контролата с Иртиш, в която той вкара гол. Предполага се, че в касата на Славия ще влязат около 200 000 евро за правата на нападателя, който вкара 10 гола през есенния полусезон. Ако трансферът се осъществи, това ще е много голям удар за треньора Милен Радуканов, който има само още един нападател - юношата Радослав Василев. http://topsport.ibox.bg/news/id_951109003Това само дебелия може да го направи..
|
Съб Фев 22, 2014 11:54 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Абе, ебати селската селекция направи Радуканов - само с червени картони може да бъде стопирана. 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Фев 22, 2014 8:03 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
seth написа: Абе, ебати селската селекция направи Радуканов - само с червени картони може да бъде стопирана.   Страх лозе пази  това май е за Викторчо 
|
Съб Фев 22, 2014 8:08 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нападателят на Славия Атанас Курдов от понеделник ще стане футболист на казахстанския Астана. По не потвърдена информация, „белите“ ще вземат солидна сума за своя голмайстор. Говори се за цифра, доближаваща 1 млн. евро.
Източници на Гонг твърдят, че заместник на Курдов в Славия ще бъде Рангел Абушев, който игра за Локомтоив Пловдив и ЦСКА.
|
Съб Фев 22, 2014 10:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз вече написах, че много се радвам, че ме опровергаха и че новите играха супер в първия си мач, като имам резерви за Величков, но той със завръщането на Велкови и без това ще си е резерва. Държа на мнението, че можеше да направим и по-добра селекция, особено в предни позиции. Иначе, ако сумата за Курдов е такава, абсолютно е по-добре да го продадем. Няма смисъл да го държим във втората седмица, където може да се контузи или формата да му спадне, а в тази криза такива оферти не се отказват. Искрено му желая успех на Наско Курдов - спечели ми уважението с головете си  А Рангел Абушев не е никак лош играч, може и неговата кариера да възродим така, както при Курдов, дано дойде.
|
Съб Фев 22, 2014 11:01 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Аз вече написах, че много се радвам, че ме опровергаха и че новите играха супер в първия си мач, като имам резерви за Величков, но той със завръщането на Велкови и без това ще си е резерва. Държа на мнението, че можеше да направим и по-добра селекция, особено в предни позиции. Иначе, ако сумата за Курдов е такава, абсолютно е по-добре да го продадем. Няма смисъл да го държим във втората седмица, където може да се контузи или формата да му спадне, а в тази криза такива оферти не се отказват. Искрено му желая успех на Наско Курдов - спечели ми уважението с головете си  А Рангел Абушев не е никак лош играч, може и неговата кариера да възродим така, както при Курдов, дано дойде. +1
|
Съб Фев 22, 2014 11:06 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Ето заради тия пошли разпродажби ще сме на това дередже!Вместо да се обиграе отбора за следващия сезон,вижда се напредък в игрови план!Свинята веднага продава а не прави сметка че след 1-2 години може да вземе и двойно че и тройно повече пари а да има един сносен отбор и публика на стадиона! Е нема да му стъпнем да му гледам Абушев Изтарбушев и т.н.
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Фев 22, 2014 11:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
По принцип и аз много се ядосвам, като продаваме наши титуляри, така че напълно те разбирам. Но в случая Дебелака е прав - няма никаква гаранция, че Курдов ще си запази формата или че няма да се контузи по нивите в Любимец и Гоце Делчев. Да не говорим и каква ще му е мотивацията и как може да реве, че иска да си ходи на "Герена". Така че е по-добре сега да вземем парите, които явно никак не са малко, въпросът е да бъдат вложени правилно, а не Венци Свински да ги ползва да ходи на почивки по Малдивите (не че вярвам да стане де  ). За целите и успехите знаем как стоят нещата - те ще се променят само ако дойдат немците със стадиона Курдов ще ни липсва много, това е ясно. Рангел Абушев има качества, вече от него си зависи как ще се развие, Курдов беше доста по-пропаднал от него, когато го взехме, а ето докъде стигна. Смятам обаче, че само с един Абушев ще е крайно недостатъчно, трябва си поне още един офанзивен футболист. За съжаление сносните варианти като цяло вече подписаха с други отбори, но да видим. Тъпотия огромна ще е да не вземем заместник на Курдов, защото само с Ради няма как да стане.
|
Съб Фев 22, 2014 11:46 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз много се радвам на новината за Курльов , това му бяха последните силни минути като футболист . Нито в Казахстан ще стане футболист нито в ЛС , отдавна хората от Леверкузен са му дали своята оценка. Ако наистина дават такива пари Венци да ги взима и да бега 
|
Нед Фев 23, 2014 9:51 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Хубчев: Венци Христов няма да остане в Берое, няма да ходи в ЦСКА Ивайло Йовчев / 23 февруари 2014 18:29 Старши треньорът на
Берое Петър Хубчев заяви, че Венцислав Христов няма да остане в отбора, но няма да бъде продаден и на ЦСКА.
Наставникът на „зелените“ не пожела да разкрие името на отбора, който проявява интерес към 25-годишния нападател.
„Така преценихме и Венци Христов не игра. Има развитие около него“, коментира Хубчев.
„ЦСКА не е вариант за Венцислав Христов“, добави треньорът на Берое.
„Разбрах, че има такава вероятност. Мисля, че няма да остане в Берое“, каза още Петър Хубчев.
А дали, или надали?!?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Фев 23, 2014 6:50 pm |
|
 |
|