Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 3:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Литекс са подписали с Бибишков, което означава, че Тошко Колев най-вероятно си остава при нас.

Нед Яну 07, 2007 2:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Колев ще направи много голяма грешка, ако напусне Славия точно когато се наложи като един от водещите голмайстори в "А" група. При нас трудно се аклиматизира, какво остава за Литекс, където непрекъснато купуват и продават играчи и няма да изтърпят един негов сушав период.
Орлинов не го знам, само съм чел и чувал за него. Ако беше изиграл 20 -30 мача при мъжете и имаше поне поне 7-8 гола, щях да съм много обнадежден. Вкарвал е при юношите, бил е добър, но това не е кой знае какъв атестат. Гриша Ганчев има нюх към младите играчи и изкупи доста от тях на безценица и под носа на ""Левски"" и ЦСКА. Сега е освободил Орлинов. Това също не е кой знае какъв показател.
Нямам мнение докато не го видя какво представлява в игра.

Нед Яну 07, 2007 5:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз пък съм го виждал в някоя от младежките формации.Добре играе момчето,има поглед върху играта и нюх към гола - нещо,което определено ще ни бъде полезно.Честито на всички ;)

САМО СЛАВИЯ!

Нед Яну 07, 2007 7:04 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Същото важи и за Мартин Стефанов - при юношите беше "машина", но при мъжете така и не може да се наложи - прекалено трудно му е да се аклиматизира.
Така че само можем да се надяваме, че Орлин ще успее.
Също обаче не знам нищо за него.

Нед Яну 07, 2007 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гриша Ганчев не е освободил Орлинов а нашите са му го откраднали.Доколкото занм Люпко Петрович не обича да налага юноши и това вероятно е причината Орлинов да не го пускат през есента.

Пон Яну 08, 2007 9:00 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Славия уреди контрола с Динамо (Бук)

От Пламен Славов, Топспорт.бг

Лагера на "белите" в Кипър ще е от 5 до 19 февруари

Славия уреди контрола с Динамо (Букурещ), научи "Топспорт.бг". Проверката ще е първа за "белите" по време на подготвителния лагер в Кипър.

В курорта Агия Напа възпитаниците на Альоша Андонов ще се готвят от 5 до 19 февруари, като се очаква да изиграят още няколко проверки. Съперниците и точните дати ще се уточнят допълнително. Знае се, че Славия ще премери сили с чешки отбор.

Останалите уредени контроли до момента са с Пирин (Бл) на 2 и 22 февруари, както и с "Марек" на 24 февруари.

Сега "белите" провеждат първата част от зимната си подготовка на Белмекен, където ще се готвят до 26 януари. Преди дни във високопланинската база се качи третото ново попълнение Орлин Орлинов от Литекс, който се подготвя с новите си съотборници.

До момента най-стария столичен клуб си осигури още Йордан Петков (Самсунспор) и Славчо Георгиевски (Вихрен).

Пон Яну 08, 2007 11:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това, че всеки ден започнаха да се появяват новини за Славия в медиите започва да ми харесва. На добро е, така да знаете!

Пон Яну 08, 2007 1:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Лошата новина,че съгласно форума на Литекс Орлинов е уникален талант но е бил изгонен от отбора още в края на ноември заради ..........извършена кражба.Май взимаме второ лошо момче след Ники Петров.Дано пък с него имаме повече късмет.

Пон Яну 08, 2007 1:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дано, аз не бях чувал за него досега, дано се окаже свестен и добър футболист :)))

Пон Яну 08, 2007 3:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
може да не му е точно тук мястото но....
това е новина от 7 дни спорт. Името е леко объркано, но не се съмнявам всеки ще се сети за кого иде реч....

"Спартак" прибира бивш славист
Бившият славист Велимир Иванов е пред трансфер в "Спартак" (Вн), научи "7 дни спорт". Ръководството на тима в момента преговаря с играча и мениджъра му. До няколко дни ще има яснота дали сърбинът ще заиграе в "Спартак".

Вто Яну 09, 2007 10:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Следваща