Автор |
Съобщение |
Plovdiv fan
Напреднал
|
не съм си представял в началото на шампионата , че този мач ще е от значение и за това не смятях да го гледам и по телевизията сега sory
|
Пет Дек 07, 2007 5:20 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Има ли желание човек всичко става  А времето е супер няма сняг
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Пет Дек 07, 2007 5:38 pm |
|
 |
KpeTeH
Току що регистриран
|
Аз имам един вапрос - дали все още се събират фенове в ресторанта под залата за Волейбол да къркът биричка преди мач? Защото ще ми баде много приатно да пина некоя друга биричка преди мача.
|
Пет Дек 07, 2007 6:24 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
бира не се позволява да се консумира в заведенията около стадоина ,в дните когато има футболни мачове 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пет Дек 07, 2007 6:31 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
аре момчета още малко остана до мача,вече мисля че не ни свърта на едно място,утре нека всеки,който милее за Славия да дойде на стадиона,всеки,който е солидарен с каузата Славия,всеки,който мисли,че нещата могат да се променят да дойде,всеки,който е песимист за мача пак да дойде и нека всеки допринесе с нещо затова ние да сме 12 играч на нашите пичове футболистите,те доказаха,че го заслужават,донесоха на много радост тази есен.
Имам един апел към вас,дори и да не спечелим утре не правете трагедии,на псувайте футболисти,треньори и ръководство,а останете до края на стадиона и живота ще продължи.
!СЛАВИЯ!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Дек 07, 2007 7:13 pm |
|
 |
Rerlitz
Току що регистриран
|
Утре ще ви шиб*ме 
|
Пет Дек 07, 2007 8:14 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Rerlitz написа: Утре ще ви шиб*ме 
 говеда се шибат, вие ще ни го лапате
пс. Бан за Рогатия!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Дек 07, 2007 8:20 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Я, още един клоун.
Броени часове преди мача....При всички положения ще е много тежък мач, в каквато и криза да са рогатите, каквото и да си говорим ние тук. Много ще им се събере ако не победят утре, три поредни мача без победа. Да не говорим, че в последните два не са отбелязали и гол даже. Тежък за нас, но тежък и за тях. Дано победим!
|
Пет Дек 07, 2007 8:42 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Пичове дано не прегорим и футболистите и ние. Мое мнение, че по-добре ние да ги бяхме вкарали в кризата, а не чорбата - много повече щеше да ги боли. И Муслин и Грозни ги изгонихме ние, хубаво щеше да бъде и Мъри да последва съдбата им. Дебелият пуска много яки лафове, но в случая най-много да навие повече добитък да дойде на мача, а иначе въобще не е прав, че Мъри не бил дал нищо на Славия. Много повече уважавам Мъри за направеното за Славия, отколкото "дървото", който днес имал рожден ден. С половин гол да е, но трябва да бием!
Призовавам повече да викаме и окуражаваме славистите отклкотото да викаме КЗЛ - цялата страна им го казва и вече не им прави впечатление.
|
Пет Дек 07, 2007 8:56 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 aoe
tova chte e macha na polusezona
Napred BELI
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk