Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 6:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 "Черно море" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение ...................
Njama kakvo da o4akvame s teja igra4i tolkova,taka e kato suliu i puliu obli4a bjalata fanelka,razni svobodni agenti,sabrani ot tuk ot tam tova ne e selekcija,izkache mi se trampata s plovdivskite darvodelci da e izgodna a to se okaza kon za kokochka,razpolagame s malko zachtitnici,edin da se kontuzi edin nakazan i uvisvame alternativa nikakva,mn igra4i prosto ne stavat za Slavia,tova 4e hodjat da pozdravjavat agitkata sled ma4 e hubavo no nedostatachno ili?
Venci kvo reshi tova e ,njama drugo

Нед Мар 16, 2008 1:51 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нормално, очаквах загуба, но с оглед на играта, 1:0 ни бе малко, Данчо е ГЕРОЙ за нас, тепърва ще падаме, нищо ново...

Нед Мар 16, 2008 7:23 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Бях на мача вчера! Такова мачкане отдавна не бях виждал! За цял мач гредата на Керчев и полуполужението при изгонването на вратаря бяха единствените ни възможности за гол. Ако варненци бяха с пълен състав щяхме да загубим с разлика!
Иначе фантастичен Данчо Господинов, стабилни Фугата и Кавдански и много добър /не е за вярване Ники Петров/. Копи се стара но си личи, че дълго не е играл, Зоран Златковски обаче е трагичен! Гледам го втори мач поред не е спечелил и едно единоборство, муден, инертен, статичен. Белошевич и Новкович са типични ниско разредни сръбски футболисти. През целия мач се държаха провокативно, като първия направи серия безумни фаулове!
За пореден път през пролетта сме ялови в нападение и вчера се отбранявахме организирано, изнасяхме топката до центъра--- и дотук! В нападение кръгла нула! :(

Нед Мар 16, 2008 9:03 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
абе кви ги говорите,да ви еба в песимистите...една загуба и край.Те говедата си вярват,4е ще станат шампиони таз година,а вие тука за е мач,а миналия полусезон с "Марек"?Пак паднахме мизерно!Ае вземете се стегнете и идвайте на мачове-не заради Венци,не заради играчите или играта,а заради това което значи Славия!Нищо няма да се промени докато не почнат да идват хора :x

Нед Мар 16, 2008 9:05 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
voki написа:
абе кви ги говорите,да ви еба в песимистите...една загуба и край.Те говедата си вярват,4е ще станат шампиони таз година,а вие тука за е мач,а миналия полусезон с "Марек"?Пак паднахме мизерно!Ае вземете се стегнете и идвайте на мачове-не заради Венци,не заради играчите или играта,а заради това което значи Славия!Нищо няма да се промени докато не почнат да идват хора :x

Съгласен съм,че трябва да се ходи заради това,което значи Славия,но тази слаба игра,която е следствие на лоша клубна политика просто гони феновете.Верно "Марек" ни би есента,ама някак се виждаха проблясъци в предишните мачове,когато взехме 7 точки,а сега просто няма идея и дух в отбора.А пък и "Марек" като ни биха бяхме ги надиграли тотално,а сега тия селяни са ни разнищили и то при положение,че имаха мач в сряда.Срамно е просто така да се представяме на фона на есента.Изключителни грешки на ръководството ни.Непростими.Ние ще ходим на мачове един,два,три,десет мача и като тази игра продължава да се повтаря какво правиме.Ясно всеки от нас подкрепя идеята Славия,ама сега като не виждаме,че това правят играчите и ръководството какво.Ние ли трябва да сме най-големите мазохисти в тая шибана страна.Каквото и да става сме си слависти,ама вече в много ни идва,наистина в много.Да ни се смяет тъпите селяни,говеда и прасета,а и ония буфери.Ебати писна ми!Обичам Славия,живея за Славия,винаги ще съм от Славия,но ако стана свидетел на такава игра и бездушие в още няколко мача,просто няма да си причинявам такава мъка повече този полусезон.Може и да ме съдите за това,но прекаления светец и Богу не е драг!

Нед Мар 16, 2008 11:04 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
една загуба гоуема работа, ама глупавото нещо е ,че свирят за ония индянци от илиенци (доко софия) :evil:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Мар 16, 2008 11:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
"една загуба", като прибавим и тази, която ни предстои от Уефски, Цска и Литекс в Ловеч, то понятието "една загуба" придобива доста мащабен характер.

е, ако така ще връщаме хората на стадиона, мам си джиз...

Нед Мар 16, 2008 11:13 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това са ни играчите, това са ни възможностите.....Георгиевски липсва много каквото и да ми говорите....фугирания вече трябва да се ориентира към треньорска дейсност....Самокишев да го направим охрана на паркинга пред стадиона...Златкоски не знам...много мек нападател, нямаше една спечелена борба за първа топка, сърбетата зле......е с кой в Европа....радващото е, че всички са толкова зле, че може да бием и Лефски и Чорбата стига да няма Дузпи след дузпи...а китайците ще ги смажем вервайте ми :lol: :wink:

Изображение
www.zone1913.com

Нед Мар 16, 2008 12:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Докато дишам - надявам се ! Наистина да си славист=мазохист в наши дни. :( Квото и да става обаче, ще си остана бял завинаги 8) Сигурен съм ,че ще дойдат и добри дни за отбора, рано или късно. Дигаме главите и който може, да дойде да подкрепи отбора срещу "Марек" . Длъжни сме да се борим до последно .За мен Стевица е точният човек за Славия, дано да остане още доста време начело на тима .

Нед Мар 16, 2008 12:25 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 132 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Следваща