Автор |
Съобщение |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Tozi gol v poslednata minuta e za onzi, koito Cherno More ni mushnaha v poslednata. Vsichko se vrushta na tozi sviat.
_________________ punk, cici i narkotici
|
Чет Мар 20, 2008 5:39 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
отивайте в Пловдив да сме поне 100 фена. Ако сме и повече неам думи
|
Чет Мар 20, 2008 6:02 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: ..........................
CategoryC написа: Kakvo stana ?Lele kak se radvam na teja 3 to4ki,pak imahme kasmet Dali pak ne se sabujdat i ve4e vlizat v forma,ili pak parvenstvoto ni stava mn interesno i silno,i ve4e njama slabi?istavat interesni nechta posledno vreme v Slavia a i v nachijat futbol
по скоро всички са слаби...
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Мар 20, 2008 6:22 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
ами какво да ви кажа...
Без Симонович сме за никъде,
Долу-горе Ники Петров и Кавдански играха добре. Иначе сме МНОГО зле... Керчев зле, Илиев зле, Копи зле, македонеца зле...
Добре че Орлинов най-накрая влезе, че нямахме никаква креативност.
с тази игра, ще ядеме бой в Пловдив!
Чет Мар 20, 2008 6:23 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Re: ..........................
BlackWind написа: CategoryC написа: Kakvo stana ?Lele kak se radvam na teja 3 to4ki,pak imahme kasmet Dali pak ne se sabujdat i ve4e vlizat v forma,ili pak parvenstvoto ni stava mn interesno i silno,i ve4e njama slabi?istavat interesni nechta posledno vreme v Slavia a i v nachijat futbol по скоро всички са слаби...
Точно така е. Първенството ни беше напуснато от стотина футболисти през зимата и на тяхно място не дойде нищо качествено.
|
Чет Мар 20, 2008 6:24 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Много слаби,направо трагични......Не може да излизаме с един чист нападател и то срещу тези смешници....Първото полувреме-ок,ама и второто по един и същ начин през центъра пасчета,пасчета и накрая-нищо......Новкович,Анев-абсолютни фигуранти.Анев игра ляв бек при положение че имаме Белошевич.....А при дуспата смях!!!Нико си взе топката и тръгна да бие,Стевица искаше да я бие някой друг-заприличахме на някакъв селски отбор!...Трябваше да ги раствориме по крилата,центрирания и т.н,но уви!.....Добре че е дядо Саша да ни спаси накрая....Най-важното е че спечелихме 3те точки,но с тая игра-не е на добре.До момента от четири мача един не сме играли като хората!Надявам се като заиграе Ортега,Данчо Петков и евентуално Малинди нещата да се подобрят.Европа не е далече-китайците са слаби,говедата още по-слаби а ние......остава да мечтаем.
В неделя ще скубем перушина!

|
Чет Мар 20, 2008 6:25 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
са сигурно всички ще скочите срещу мен, но но мнението ми за Керчев не е толкова отрицателно. Може да няма коооой знае какви футболни качества, но пък е такова говедо огромни, че тегли по 2-3 наведнъж, което не е никак малко... а пък ако някой има грешката да се блъсне в него... справка днешния мач 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Мар 20, 2008 6:27 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Колкото и да не му се ще на скапания дебелак пак сме в добра позиция  ,въпреки слабата игра!А дано му дойде акъла!
Чет Мар 20, 2008 6:36 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Пълна трагедия бяхме днес да се оправят по бързо контузените че лошо,добре че Саша има проблясъци от време на време иначе сме много зле .а колкото до Керчев единствено му правя евала за това че единствен пробва удари от далече
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Мар 20, 2008 6:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С голям зор разбихме бетона на Кано  Сами си направихме мача труден , браво на момчетата че показаха дух и обръщат не знам кой мач,вечее ясно на всички трезвомислещи наши фенове , че не играем добре и с тая игра хич не сме за Европа. Обаче на фона на безумно слабите китайци и подуенци , сме длъжни да сепреборим за място в тройката. За мен беше малко странна тактиката на Стевица с един нападател срещу сгъстената защита на "Марек". Човекът обаче наистина работи с желание и със сърце, при гола ни отиде да се радва заедно с футболистите на тъча  Нека да бъде оставен да работи, дори и да не се класираме за евротурнирите.В Пловдив какъв ще го дървим не знам 
|
Чет Мар 20, 2008 7:32 pm |
|
 |
|