Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 2:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
 Подготовка контролни мачове лято 2008 г. 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
saract написа:
Диоп как игра?Този последно нападател ли е или халф?

Чист нападател... Игра добре, най-вече с глава.

Нед Авг 03, 2008 11:16 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
За мача вчера - много слаб противник! Прилична игра на нашите, особено през първите 25 минути и в началото на второто полувреме. Добро впечатление остави Диоп - силна игра в нападение, особено с глава, вкара и 2 гола. Освен него силно се представиха още Новкович (вкара 2 гола, от които единия беше истински шедьовър) и както обикновено Тодор Колев.

Не мога да разбера защо Стевица гласи за титуляр Борислав Павлов вместо Кавдански, който след влизането си отново остави добри впечатление. Друго неразбираемо, за мен, решение е титулярното място на Керчев - безобразно слаб, отново поне с 10 килограма в повече, без желание, без сили...Трагичен!!! На негово място преспокойно може да играе Галин Иванов. Вчера слабо игра и Виктор Дениран. Левият бек е поста, където ще изпитваме най-много проблеми. Дано Ради Рангелов върви добре с възстановяването и скоро се включи на 100%. Иначе ще трябва отново да разчитаме на Фугата.
Другото, което ни трябва определено е поне един разиграващ халф, който да организира играта и да осъществява прехода между защита и нападение.

Лично моето мнение е, че се нуждаем от качествен ляв бек (пример - Петър Занев) и от 2ма халфове - разиграващ централен (пример - Благо) и външен, техничен халф (пример - Петър Златинов).

В нападение имаме предостатъчно играчи, вчера бяхме и доста резултатни. В момента в Славия са Т.Колев, Диоп, Ортега, Коприваров (който игра много слабо вчера), Орлинов (който пък лично на мен ми хареса как се включи) и Златковски. Допълнително под наем в различни клубове са юношите на клуба Митко Воденичаров и Марто Стефанов. Силно се надявам Малинди да не е продаден, а само преотстъпен.

Очакванията ми за сезона са едно добро представяне през есента, а през пролетта - отново познатия ни сценарий. Дано не съм прав.

Нед Авг 03, 2008 1:07 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Pavlov i Ker4ev sachto sa lubimci na Stivi.
Ljav bek mai nai trudno se namira v Bg,toja malkija 4erninski ako ni e ljav bek che go minavat kato pionka,tova 4e se hvarli srechtu govedata si beche slu4ainost.

Нед Авг 03, 2008 1:52 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
http://sportal.bg/video.php?video_id=7762&vote

Нед Авг 03, 2008 2:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз да се изхода по въпроса..

Според мен всичко в тоя мач беше екстра. Не знам дали са били слаби или не, обаче на който и отбор да му вкараш за 15 минути 3 гола няма да може да направи нищо после. Както и да е. Керчев така или иначе е забит на крилото и не може да взима дейно (не)участие както през пролетта. Ники Петров играе по-свободно и вече може да поглежда по-напред, защото Славчо си е стабиларка отзад. Не мога да кажа че Боби Павлов е любимец на Стевица, просто човека е много издръжлив физически и почти винаги в най-добра кондиция от всички! Иначе Кавдански след като влезе пак си беше на същото ниво, което го знаем.
Колкото до нападението там нещата наистина изглеждат добре. Тошко за таран, Диоп е по-скоро атакуващ халф или зад нападателя (връща се и по-назад да поема и изнася топката) - показа че може да овладява всякакви топки. Новкович отново се раздава, Коприваров и Ортега още не са за титуляри. Орлинов - същите финтове!
Мен така ми харесва отбора остава да играят така и през пъвенството!!

Нед Авг 03, 2008 4:08 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Язе предлагам изводите след латекса на сухо всеки може да плува :-)

Нед Авг 03, 2008 5:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пиша в този раздел, защото виждам, че регламентът на сайта не позволява нови теми?! Вероятно нямаше да си губя времето с празни приказки, но за зла участ гледах по TV Bulgaria запис на финала за купата от 1996 г. Като всеки запален славист в мен изплуваха незабравими спомени от годината, в която записахме невероятният дубъл. Като трезвомислещ човек, обаче минути по-късно в мен се породиха няколко въпроса на базата на не-толкова далечното минало.
1. Защо доказан стратег и специалист като Кано Коцев е "персона нон грата" на "Овча купел"?
2. Защо мениджър като Джери Перейра захранва със сносни /за А РФГ/ футболисти - "Беласица" Петрич, а не "Славия"?!
3. Защо шайшата казионни фенове на "белите" и до ден днешен пази в дълбоко тайна резултатите от срещата с митичният "Венци", който както стана ясно от пресата собствената му бивша жена и дъщеря не могат да понасят?
4. За тези които са гледали репортажа - е хубаво ли Ви е "слависти" да гледате подвизите на любимият Ви отбор с 12 /дванадесет/ годишна давност?!
5. Не смятате ли, че с всеки изминал ден святата идея на клуба, умира безвъзвратно?
6. Бях снощи на мача с Рил. спортист и мога най-отговорно да заявя, че с този отбор няма как да сме извън петицата, освен ако споменатото по-горе от мен лице не реши друго?!
7. Ако това стане най-отговорно призовавам всички "бели" фенове да престанат да се занимават с клуба на В.С. Тоя филм го гледаме вече 10 години и не си струва да се излагаме повече! Това в момента е пародия на "Славия", а не истинският отбор!
8. В мен буди неподправен интерес тематиката на "беседата"?! на казионните бели фенове с президента на клуба! Надявам се вашите блянове да бъдат "сбъднати" от "РЪКОВОДСТВОТО"!!!!!!
9. И все пак успешен сезон 2008/ 2009 на всички слависти!!!!!!! :D

Нед Авг 03, 2008 6:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не смятам че Вики Дениран игра зле.
Иначе на кратко отборът се представи доста прилично.
Керчев отново бе слаб, същото важи и за Орлинов.
Силно впечатление направиха Тошко Колев и Новкович.

Нед Авг 03, 2008 8:38 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
white eagle написа:
3. Защо шайшата казионни фенове на "белите" и до ден днешен пази в дълбоко тайна резултатите от срещата с митичният "Венци", който както стана ясно от пресата собствената му бивша жена и дъщеря не могат да понасят?

"Казионен" ще викаш на някой друг, а не на мен, пеперудко. Със сигурност съм бил на поне два пъти повече от мачове от теб и приятелите ти взети заедно за последните 5-6 сезона.

Какво пазим тайна и за какви резултати говориш? Да си дошъл, да си чул. Дебелия пак ни излъга и това стана. Нищо повече. Дебелия ще ни лъже и манипулира, докато има ресурс да го прави. Демек - докато си е президент на "Славия" нон-стоп...

white eagle написа:
Пиша в този раздел, защото виждам, че регламентът на сайта не позволява нови теми?!

Това не е вярно.

Пон Авг 04, 2008 12:45 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Малко Off topic

От "7 дни спорт"

В Мездра работят и нощем

Усилен денонощен труд кипи на стадиона в Мездра. Ръководството на Локомотив е поставило задача на работниците да са готови с ремонта в най-кратък срок. В Мездра искат да играят първия си домакински мач в "А" група на 16 август срещу Славия у дома.
Както е известно, стадионът на Локомотив не взе лиценз, тъй като е в ремонт. Решено бе временно тимът да домакинства във Враца. Там обаче също има нужда от някои подобрения. Едно от условията е да се поставят камери.
Изкуственият терен в Мездра вече се използва от дублиращия тим. Предстои да се установи до каква степен е готов и основният терен, който е покрит с естествена тревна настилка. За целта утре комисията по лицензиране на стадионите ще пристигне в града за нов оглед.
Днес пък комисията ще инспектира стадион "Българска армия".

Пон Авг 04, 2008 7:09 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща