Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ду Бала не е лош играч според мен , другите 4-ма абсолютно съм съгласен , че трябва да се махат 
|
Вто Ное 10, 2009 4:11 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
това пък адски ме изнервя, когато някои критикува сбирщина, която представляваме в момента, и кажат "какъв си ти, ела някои път на стадиона, не само пред ПЦ", това е ебати малоумната теза. Може и всеки път да съм на стадиона, и това няма как да промени мнението ми за отбора в момента, не живея в заблуда, подкрепата и любовта към Славия си я нося в сърцето. В тази тема не говорим като за Славия като съдба, а конкретно, че към днешна дата за нищо не ставаме, и трябват промени.. и като кажеш някоя по-остра дума и по-запалените веднага наскачат "какъв фен си, като не си на стадиона", страхотна логика, евалЪ..
то пък нали стевица беше "голем треньор", след загуба в интервютата се усмихваше, много тъпо македонче беше...
Вто Ное 10, 2009 7:58 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 много добре казано евала за което !!! 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Ное 10, 2009 10:25 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
SaKrAnTo 1913 написа: Колко треньора се изредиха за 13 години - сърби, македонци, альошовци, овчи глави и нищо. Как един сезон за толкова години не изиграхме един финал за Купата на Бг, не взехме едни бронзови медали. За такъв клуб като Славия, за такава институция в спорта в БГ това е срамен период, загубено време, страници от славната ни история, които бих искал да скъсам. И каквото и да кажем, треньори и играчи идват и си отиват, но един човек не се отива с тях, той винаги остава, човекът с инициали В.С. Когато той си замине, тогава може да мечтаем за промяна, за по-добри дни, в които парите няма да са фактор и момчетата наистина ще оставят дробовете си на терена. Ега умре...
Много добре казано и абсолютно подкрепям мнението ти!!! Убеден съм, че дебелата свиня се меси в треньорските решения и казва кой да играе и кой какво да прави. Не оправдавам овчата глава, нито пък футболистите, но докато той не се махне все ще е така. От него идват всички проблеми! 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Сря Ное 11, 2009 1:51 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е вие па големите специалисти единствено знаете да кълнете Венци по форумите евалЪ ..

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Ное 11, 2009 3:31 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
като гледам феновете на стадиона как го "кълнат", то Дебелия поне още толкова, около 13-15 години ще бъде спокоен за мястото си като президент на клуба.. 
Сря Ное 11, 2009 7:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Ное 11, 2009 11:27 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Докато вуци не напусне, аз си сменям клубната принадлежност.
Вече съм от Таяг.
Питого- паляци
яжте нашите чрясла.
Бърканичков завинаги един от нас!
|
Чет Ное 12, 2009 1:31 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пет Ное 13, 2009 12:41 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Boris III написа: Докато вуци не напусне, аз си сменям клубната принадлежност. Вече съм от Таяг.
Питого- паляци яжте нашите чрясла.
Бърканичков завинаги един от нас!
АХахахахахах, радваш!
|
Пет Ное 13, 2009 1:52 am |
|
 |
|