Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 2:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща
 Райс Райс Райс !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Българската връзка на Световното Райс Мболи: Мисля само за Мондиала, Алжир ще е шампион

Единственият футболист от българското първенство, който ще играе на Мондиал 2010 Райс Мболи заяви, че се концентрира единствено върху шампионата в ЮАР, а после ще мисли за бъдещето си. Вратарят на Славия все пак призна, че за момента по-вероятно е да се върне при „белите” и да изпълни договора си за още една година. Открихме Мболи в хотелската му стая в Южна Африка, докато си почиваше след поредната тренировка. Въпреки сериозните ограничения за контакти с играчите на Алжир, Гонг „проби” блокадата. Райс Мболи пък си пожела именно неговият Алжир да стане световен шампион.

„Чувствам се добре. Дойдохме в началото на седмицата, в понеделник мисля. Все още всички сме малко уморени, но сме добре”, започна Мболи.

- Ще играеш на Световното първенство. Какво е усещането? Може би вече има нетърпение?

- Много съм щастлив. И съм много горд да играя за Алжир. Наистина съм много щастлив.

- Успя ли вече да се адаптираш към националния тим и твоите съотборници?

- Да, да. Нямах никакъв проблем. Сработихме се. Всички сме млади, познаваме се и всичко е наред.

- Какви са шансовете на Алжир според теб в компанията на Англия, Словения и САЩ?

- Мисля, че ще е много трудно, защото всичките ни съперници са силни отбори. Но ние имаме добър отбор с добри играчи и мисля, че можем да постигнем нещо хубаво. За мен първият двубой срещу Словения ще е много важен. Ако спечелим първия мач, това ще се отрази на цялото състезание.

- Ще бъдеш ли разочарован, ако не вземеш участие в мачовете? Или това е най-вече предизвикателство за теб?

- Не, не мога да бъда разочарован, защото това е Световно първенство. Всички сме тук да играем за страната си. Треньорът взима решенията и ние трябва да уважаваме неговите решения. Няма да се ядосам, ако не играя.

- Каква е ситуацията с клубния ти отбор? Имаш ли оферти или ще останеш в Славия?

- Засега съм се концентрирал единствено върху Световното. Това е много важно. Все още имам договор за още един сезон със Славия. За момента, в който говорим с вас, по-скоро се връщам в Славия, но никой не знае какво ще се случи.

- Беше на проби в Манчестър Юнайтед. Мислиш ли, че това може да ти помогне в кариерата, да направиш по-голяма крачка?

- Да, но наистина не искам да говоря за това сега. Както казах мисля единствено за Световното първенство. Концентрирам се върху шампионата и останалото не ме вълнува в момента, затова не искам да говоря за това.

- Очаквал ли си, че на 23 години ще играеш на Световно първенство? Или дали си мечтал за това?

- Да, всеки футболист си мечтае един ден да играе на Световно. Много съм щастлив и сега съм част от това, така че ще правим всичко, за да печелим мачове.

- Кой според теб ще стане световен шампион?

- Алжир.

- Алжир?

- Да, Алжир.

Чет Юни 10, 2010 4:48 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Уви Райс е резерва.

Нед Юни 13, 2010 1:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Уви Райс е резерва.

Не виждам как ще се дореди за титуляр, освен ако Шауши не се е учил от Грийн или не се контузи...

Нед Юни 13, 2010 1:40 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Резерва ли е? Въобще включен ли е в групата?

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Юни 13, 2010 1:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Как няма да го включат в групата 8)

Нед Юни 13, 2010 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Казах ви, че май се е учил от Робърт Грийн :D
Следващият мач - РАЙС ТИУЛЯР! :D

Нед Юни 13, 2010 3:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
E тоя смешник Шауши как може да бъде предпочитан пред Райс , колкото мача на Алжир да гледам , толкова пъти пуска левашки голове ... Райс титуляр срещу Англия :!: :!: :!:

Нед Юни 13, 2010 3:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да Алжир губят а не бяха по слаби.

Нед Юни 13, 2010 3:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не си мислете че е лесно треньорът на Алжир да пусне Мболи титуляр.Заузи си е утвръдено име и изнесе тежеста в квалификациите - включително и суха мрежа в баража с Египет.А Райс на практика има само един много силен сезон със Славия.Но пък нашата А група не е особено популярна в Алжир.

Нед Юни 13, 2010 3:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Така е саракт , ние сме и все пак пристрастни , но сме и много по-добре запознати с качествата на Райс :D 1 път не е правил такава грешка , както тази на Шауши , напротив , винаги е спасявал невероятни положения :P Много ми се иска да излезе титуляр и да отчая английските дърводелци , а може и да се разпише от аут ако Робърт Грийн пази за Англия :lol: :lol: :lol:

Нед Юни 13, 2010 3:28 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Следваща