Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Лудогорец"-"Славия"
не се крий под тротоара а ела да метнеш един бордюр по тези говеда.
|
Пон Сеп 12, 2011 11:34 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Кво говориш, мен ме посрещнаха с "гив ми сикс" и "шест лудогорски пилета моля", но без срам аз пожелах майките им на всички, без значение от йерархията във фирмата, и сега никой не ми говори за нищо.....което си е успокояващо
|
Пон Сеп 12, 2011 1:05 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
White Hart Lane написа: не се крий под тротоара а ела да метнеш един бордюр по тези говеда. 
|
Пон Сеп 12, 2011 1:58 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
Аз ви казах,че този сезон ще се борите за оставане в А група. Радвайте се ,че има отбори като Светкавица,"Ботев" ВР , Видима , че да можете да хванете ръка. Как допуснахте Кушев да е треньор и някакъв продажник за помощник. Махайте дебелата свиня от Славия !
|
Пон Сеп 12, 2011 2:54 pm |
|
 |
maximus
Познат
|
Следващия треньор на Славия ще е Асен Николов. Да ви е честито. Като си мълчите като ......
|
Пон Сеп 12, 2011 3:03 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Филма е познат са докото ни лягат и всички забравяме за това 6:0
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Сеп 12, 2011 3:52 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
venci_1913 написа: Филма е познат са докото ни лягат и всички забравяме за това 6:0 Нема как да се забрави скоро, плюс това момчетата се стараят да ни припомнят че никога не е късно за вазелин. Все си мисля абе няма как да сме по безплодни криваци, а те ти правят изненада и то някак си изотзад ако ме разбирате. Разхождат си макарите на лево на десно, на терена се държат все едно са скарани кифли От снощи само се надявам за по-светло бъдеще, да ни има и да се радваме на модерен футбол с истински собственици на някоя купа или медал. Това ще стане явно след рестарт на футбола в България.
|
Пон Сеп 12, 2011 4:59 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Пон Сеп 12, 2011 5:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Че футболът ни е корумпиран и мръсен е ясно, но не е оправдание за свинята. Венци е най-най-най-гадният и лошият от всички мутри, които са начело на БГ отборите. Двете животни и микренското джудже няма дори да ги споменаваме и да се сравняваме, я да видим другите в последните 7-8 години, уж от нашата черга: - Локо (Сф) на Гигов - 4 участия в УЕФА, победа над Рен и 2 хикса с Фейенорд, 8 мача без загуба в Европа, дори този сезон не загубиха, колкото и да бяха слаби; 5 поредни победи над "Левски", 3-4 хикса с ЦСКА - Локо (Пд) - шампиони 2004 г., на следващата година отново участваха в евротурнири, редица победа над "Левски" и ЦСКА - Черно море на ТИМ - 2 участия в евротурнирите, повече от прилично представяне срещу Щутгарт, ПСВ Айндховен и Сампдория за Интертото; на Тича не помня някой да ги бил с повече от гол разлика, редовно удрят животните - Берое - спечелена купа на България и участие в евротурнири, здрави мачове с "Левски" и ЦСКА, победа на Герена, елиминираха чорбата за Купата няколко пъти - Пирин - 2 загубени финала за Купата, немалко победи над "Левски" и ЦСКА, като се завърнат пак ще ги бият Ние какво имаме - загубен финал за Купата и 1 победа над ЦСКА при Кокала, е това е ... Загубен финал за Купата има и Черноморец Поморие също. Кой от гореизброените отбори има супер школа и база ? (изключвам Пирин и тяхната школа) Е как така всички други могат да играят в евротурнири и да бият книжните грандове, дори смешните Локо (Сф), които нямат дори стадион, а юношите им се преобличат във фургони ? Как все на свинята някой друг му е виновен ? За какво е тая школа, като вземаме изританите от "Левски" и всякаква друга сган ? Какво ме грее, че малките чорбари тренират на сгурия, а нашите малки на изкуствен терен, след като имахме доскоро 16 поредни загуби от тях при мъжете ? Еми смърт бе 
|
Пон Сеп 12, 2011 5:54 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Viktor4o_Rs написа: Че футболът ни е корумпиран и мръсен е ясно, но не е оправдание за свинята. Венци е най-най-най-гадният и лошият от всички мутри, които са начело на БГ отборите. Двете животни и микренското джудже няма дори да ги споменаваме и да се сравняваме, я да видим другите в последните 7-8 години, уж от нашата черга: - Локо (Сф) на Гигов - 4 участия в УЕФА, победа над Рен и 2 хикса с Фейенорд, 8 мача без загуба в Европа, дори този сезон не загубиха, колкото и да бяха слаби; 5 поредни победи над ""Левски"", 3-4 хикса с ЦСКА - Локо (Пд) - шампиони 2004 г., на следващата година отново участваха в евротурнири, редица победа над ""Левски"" и ЦСКА - Черно море на ТИМ - 2 участия в евротурнирите, повече от прилично представяне срещу Щутгарт, ПСВ Айндховен и Сампдория за Интертото; на Тича не помня някой да ги бил с повече от гол разлика, редовно удрят животните - Берое - спечелена купа на България и участие в евротурнири, здрави мачове с ""Левски"" и ЦСКА, победа на Герена, елиминираха чорбата за Купата няколко пъти - Пирин - 2 загубени финала за Купата, немалко победи над ""Левски"" и ЦСКА, като се завърнат пак ще ги бият Ние какво имаме - загубен финал за Купата и 1 победа над ЦСКА при Кокала, е това е ... Загубен финал за Купата има и Черноморец Поморие също. Кой от гореизброените отбори има супер школа и база ? (изключвам Пирин и тяхната школа) Е как така всички други могат да играят в евротурнири и да бият книжните грандове, дори смешните Локо (Сф), които нямат дори стадион, а юношите им се преобличат във фургони ? Как все на свинята някой друг му е виновен ? За какво е тая школа, като вземаме изританите от ""Левски"" и всякаква друга сган ? Какво ме грее, че малките чорбари тренират на сгурия, а нашите малки на изкуствен терен, след като имахме доскоро 16 поредни загуби от тях при мъжете ? Еми смърт бе  Като каза смърт току що разбрах, че в Египет се е появил конника на смъртта! http://www.youtube.com/watch?v=3UKz3GVrHI8edit: Ужас и точно на коя страница го написах това 
Пон Сеп 12, 2011 7:50 pm |
|
 |
|