Автор |
Съобщение |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
 Re: Селекцията 2013/2014
Вече чупим тъпомера. Щом и този сезон не ни е обица на ухото, че с такива футболисти може само да се борим да не изпаднем, незнам още какво трябва да стане.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Съб Апр 26, 2014 8:16 am |
|
 |
Bibs
Напреднал
|
Стига сте се оплаквали,кой от къде са го взели.Аз виждам желание в голяма част от футболистите,но просто късмета го няма или по-скоро нападател,който да вкарва.Чакате Меси и Роналдо да дойдат да ви играят,ма сигурно и тогава ще ги плюете какви са некадърници,ако не се справят правилно с някоя ситуация.Всеки греши,има напрежение в отбора - личи си и вие хубавци тука,мамини, с нищо не помагате като фенове.Бях на мача вчера и изключително се разочаровах от публиката,имаше момент,в който дори ми се прииска да ида и да стисна ръцете на феновете от Берое.Там имаше едно момче с гипсиран крак,но това не му попречи да дойде на стадиона и да подкрепя отбора си,а хората,който бяха дошли да ПОДКРЕПЯТ отбора и момчетата,само плюеха,обиждаха,блъскаха,мрънкаха и недоволстваха.И това са хора,който имат семейства,трябва да са за пример на подрастващите.Хубаво има проблем в отбора,играта не върви ами вместо да изливаш злоба,надъхай ги,подкрепи ги това помага понякога.А ако не искате или не може да го направите това,по-добре си стойте по къщите и си гледайте Реал и Манчестър.Аз харесвам момчетата има хляб в тях и не му пука дали са от Любимец,Пирин или някой друг "слаб" отбор.
|
Съб Апр 26, 2014 9:36 am |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Един съвсем елементарен въпрос: От кога посещаваш мачове на Славия?
|
Съб Апр 26, 2014 1:01 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За съжаление в крайна сметка се оказах прав, че селекцията ще се окаже абсолютно трагична, с леки изключения като Ристевски и Марчев. А наистина си мислех, че не съм бил прав. Обирайки селски футболисти от смешни отборчета няма как да буде другояче, освен да сме в дъното.
|
Съб Апр 26, 2014 3:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Попълненията сами по себе си не са проблем. Проблемът е в липсата на баланс в отбора - няма голаджия, няма ляв бек, няма ляво крило, няма вътрешни халфове, няма разиграващ халф... Вчера освен Ристевски, нито едно от новите попълнения не игра на поста си. Величков - център нападател, за какво говорим изобщо?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 26, 2014 3:32 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
Bibs написа: Стига сте се оплаквали,кой от къде са го взели.Аз виждам желание в голяма част от футболистите,но просто късмета го няма или по-скоро нападател,който да вкарва.Чакате Меси и Роналдо да дойдат да ви играят,ма сигурно и тогава ще ги плюете какви са некадърници,ако не се справят правилно с някоя ситуация.Всеки греши,има напрежение в отбора - личи си и вие хубавци тука,мамини, с нищо не помагате като фенове.Бях на мача вчера и изключително се разочаровах от публиката,имаше момент,в който дори ми се прииска да ида и да стисна ръцете на феновете от Берое.Там имаше едно момче с гипсиран крак,но това не му попречи да дойде на стадиона и да подкрепя отбора си,а хората,който бяха дошли да ПОДКРЕПЯТ отбора и момчетата,само плюеха,обиждаха,блъскаха,мрънкаха и недоволстваха.И това са хора,който имат семейства,трябва да са за пример на подрастващите.Хубаво има проблем в отбора,играта не върви ами вместо да изливаш злоба,надъхай ги,подкрепи ги това помага понякога.А ако не искате или не може да го направите това,по-добре си стойте по къщите и си гледайте Реал и Манчестър.Аз харесвам момчетата има хляб в тях и не му пука дали са от Любимец,Пирин или някой друг "слаб" отбор. Първо избщо не се оплаквам, а изразявам мнение, че с такива посредствени футболисти ще виждаш само желанието им за победа и нищо повече. Впрочем всеки един от нас има не по-малко желание за победа от настоящите така наречени футболисти, може би трябва и нас да картотекират. Второ относно късмета - той беше непрекъснато с нас вчера. Ако го нямаше, резултата трябваше да е поне 0:3. Между другото имахме един или два удара във вратата за цял мач, а относно неправилното справяне в "някоя ситуация" моля те ми изброй правилните отигравания, че по едно време се чудех кога се е върнал Живко Желев пък аз не съм разбрал. Надявам се ще разбереш смисъла на последното ми изречение, особено щом ходиш редовно на мачове. Бях позабравил в последно време за изритването на топката напред и там каквото стане, а последния половин час ние правихме точно това. Съжалявам, но за мен това не е футбол и е признак на безсилие във всяко едно отношение.По този начин играят отборите, които не могат да си подадат няколко точни паса и разчитат само на случайността. Точно такъв отбор в момента за съжаление е Славия. Трето - в скоро време ще останеш само ти този който харесваш момчетата. Щом ходиш редовно на мачове за разлика от нас сигурно си забелязал, колко хора харесват играта на отбора и идват на стадиона. И това не е от днес, нито е от вчера. Десетки години хората се надяват, вярват и подкрепят Славия, но просто насреща не получават нищо. И като казвам нищо, то включва всичко: наслада от играта, положителни емоции, успехи, борба до последно за победа. Привържениците загубиха вярата си в този отбор и за това чуваш толкова обидни и нелицеприятни неща. И на мен не ми харесва да ги слушам, но ги разбирам, че им е дошло до гуша и вече не издържат на това унижение на което са подложени, защото с тези резултати и слаби игри станахме за смях и подигравка на всички, а и загубихме едно хич не маловажно нещо - респекта от това, че идваш в София и играеш със Славия. Сега всеки си взима каквото му трябва, било като домакин или гост и се радва когато идва мач със Славия. Последно искам да ти кажа, че не ме интересува от къде идват новите футболисти, а ме интересува да не са последните анонимници, на които най-ценното качество е, че са свободни агенти с ниски или никакви финансови изисквания и с "голям" потенциал.
|
Съб Апр 26, 2014 3:33 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
|
seth написа: Попълненията сами по себе си не са проблем. Проблемът е в липсата на баланс в отбора - няма голаджия, няма ляв бек, няма ляво крило, няма вътрешни халфове, няма разиграващ халф... Вчера освен Ристевски, нито едно от новите попълнения не игра на поста си. Величков - център нападател, за какво говорим изобщо? Е ти сам си противоречиш - хем попълненията не са проблем, хем нямаме нищо - голаджия, защитници, халфове. Изобщо сме пълна нула и това проличава веднага в момента, който дойде мач с отбори различни от Любимец и Нефтохимик.
|
Съб Апр 26, 2014 3:39 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
seth написа: Попълненията сами по себе си не са проблем. Проблемът е в липсата на баланс в отбора - няма голаджия, няма ляв бек, няма ляво крило, няма вътрешни халфове, няма разиграващ халф... Вчера освен Ристевски, нито едно от новите попълнения не игра на поста си. Величков - център нападател, за какво говорим изобщо? Тук пак опираме до треньора, това с Величков беше безумие наистина ... Че да бяхме оставили Живко тогава, той поне има опит като нападател.
|
Съб Апр 26, 2014 3:40 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
рони написа: seth написа: Попълненията сами по себе си не са проблем. Проблемът е в липсата на баланс в отбора - няма голаджия, няма ляв бек, няма ляво крило, няма вътрешни халфове, няма разиграващ халф... Вчера освен Ристевски, нито едно от новите попълнения не игра на поста си. Величков - център нападател, за какво говорим изобщо? Е ти сам си противоречиш - хем попълненията не са проблем, хем нямаме нищо - голаджия, защитници, халфове. Изобщо сме пълна нула и това проличава веднага в момента, който дойде мач с отбори различни от Любимец и Нефтохимик. Къде виждаш противоречие? Попълненията са качествени на постовете, на които играят. Марчев е добро крило, но не става за таран. Величков е добър защитник, но също не става за таран. Панов не става за бек, Апатич не става за бек. Това са нетипични за тях постове. как искате да се представят? А причината да бъдат използвани на тези постове не са в това, че Радуканов не го знае или тепърва ги преквалифицира, а просто няма пейка. А за 4 поста няма и човек изобщо.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Апр 26, 2014 10:29 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Извинявай но Панов е чист бек но десен това че го мъчат каде ли не е друг въпрос! А за пейката си много прав , просто няма кой!
|
Нед Апр 27, 2014 8:08 am |
|
 |
|