Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Xunep`ToH4e написа: Сперанца иска трансфер в "Левски"
Халфът на Славия Джовани Сперанца поиска официално от клуба да бъде пуснат в "Левски", пише "7дни спорт". Дълго време сините пазеха в тайна интереса си към италианеца с немски паспорт. Вчера обаче самият футболист разговаря с шефовете на Овча купел. Той не е доволен от заплащането си при белите. Джовани Сперанца е готов да оттегли финансовите си претенции, ако Славия му определи минимална трансферна сума. Освен "Левски" интерес към халфа проявяват и отбори от Втора бундеслига. Днес трябва да се състои последна среща между играча и клубното ръководство. Възможно е още вечерта Джовани да подпише договор с шампиона на България. Сперанца привлече вниманието на Станимир Стоилов по време на пролетното дерби на Овча купел (2:2). Той получи признанието за най-добър играч в мача от свои и чужди. Халфът дойде в София миналото лято заедно със сънародника си Балдо ди Грегорио по препоръка на Петър Хубчев. След уволнението на треньора само Сперанца успя да се задържи в титулярния състав на Славия.
по дяволите!
Споко- поредните медийни инсинуации- нищо не е потвърдено !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Юни 14, 2006 12:48 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Сря Юни 14, 2006 2:29 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ебаси наглото копеле...не стига че му се даде шанс да играе в професионален, а не аматъорски отбор и сега изведнъж искал да ходи в "Левски"....прав му път, не ни тряват играчи, които не искат да играят за нас!!!
|
Сря Юни 14, 2006 5:56 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Лошото е , че сега ще трябва да търсим и плеймейкър.
Сря Юни 14, 2006 7:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Ами, дано намерим плеймейкър, защото в последния сезон на практика нямахме. Уважения към Сперанца, но в повечето мачове не показа достатъчно въображение и игра на дребно.Последните думи са от едно мнение на Васко, с който се солидаризирам напълно. Въпреки всичко Сперанца е добър играч и не ми се иска да го продадем на български отбор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юни 14, 2006 8:02 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
kato gledam samo osvobojdavame i prodavame,a ne sum 4ul nqkoi da e do6ul..
leki sluhove,prosto i pravi vpe4atlenie 4e ot mesec nasam edinstvenite novini
okolo slavia sa za tova blago kade otiva,rangelov kade otiva,speranza i tn.
nqkoi moje li da dade po-prqsno info,ima li ne6to sigurno vuob6te ili pak 6te 4akame arbitraja??
samo za dan4o petkov da kaja 4e toi doide pri nas pod naem i ima dogovor za o6te minimum godina v turskiq klub,taka 4e ako ne6to ne raztrogne po finansovi pri4ini nqma kak pak da doide
|
Чет Юни 15, 2006 11:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Самсунспор изпаднаха и нямат право да картотекират чужденци във втора лига. Изключение се прави за играчите в заварено положение, какъвто е Данчо. Едва ли ще могат да задържат играчите с по- големи заплати и е твърде вероятно да търсят крайна продажба за Данчо и останалите по- скъпи футболисти, защото във Втора лига няма да имат почти никакви приходи. Лошото е, че няма клауза в договора, която го освобождава при изпадане. Най- вероятно ще остане в Турция, но в друг тим.
За Рангелов и Благо се знаеше, че ще ги продаваме. Желанието си е тяхно и "много силно", както писаха вестниците. Засега сме освободили само Танко, Пашев и Гьошевски, но и това се очакваше. Останолите входящи и изходящи трансфери са в сферата на слуховете и нищо не се знае.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 15, 2006 11:44 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Нед Юни 18, 2006 6:40 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
То не е ли така всяка година. Само неизвестни футболисти и свободни агенти привличаме.
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Нед Юни 18, 2006 10:43 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Jim^Morrison написа: То не е ли така всяка година. Само неизвестни футболисти и свободни агенти привличаме.
А тая година и тва не сме направили още!!! 
Пон Юни 19, 2006 7:21 am |
|
 |
|