Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 2:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Следваща
 Зимна подготовка,трансфери,контроли и други 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И аз днеска четох това и се чудих дали е уместно да го сложа ;)
Ако Иванович отиде в "Спартак" само може да им помогне в борбата за изпадане.Лично на мен винаги ми е допадала играта му и му пожелавам успех където и да играе,стига да не е в животните или буферите :)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Яну 09, 2007 10:57 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не съм се включвал отдавна в темата.
Spiro,
Пускаха новини от Славия, братче, щото ние си почнахме подготовката много преди ""Левски"" и ЦСКА. Я виж сега с новия рейс на говедата какво става... Футболна личност на седмицата.

123,

Без пари не можем да отмъкнем и биберон от пеленаче. Така се е получило и с Орлинов. Важното е, да оставим човека да започне на чисто - нито трябва да се впечатляваме от головете му при децата, нито пък от слуховете за кражби. Да се наложи в отбора, пък ще го преценяваме.
Отсега ви казвам, че според мен това ще стане трудно. От години нашата схема е с един нападател в 90% от мачовете. Затова и Рангелов се наложи трудно, затова и Стефанов не може да се наложи. Ако щете вземете и Божинов в Ювентус и Фиорентина...
Ако раздвижим схемата и почнем да излизаме с двама отпред, налагането на млади таланти в нападение ще стане много по - лесно.
Вярно, че на второ световно всички печеливши отбори залагат на един нападател, но вижте какви халфови линии имат... ние не сме от тези отбори и дано Альошата го осъзнае и да почне да налага я Орлинов, я Стефанов. Защото за втория не бих казал, че е получил реален шанс. При тия дефанзивни схеми с хаотично тичкане в центъра, трябва да си луд, за да извадиш Колев и да пуснеш някой младок като единствен нападател. Оттам идват и проблемите и липсата на шансове. точно Андонов беше тръгнал да разваля това статукво и прогресът в играта на Рангелов стана факт. надяваме се и сега да е така.

Вто Яну 09, 2007 11:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Честно казано мисля,че като партньор на Тошко Колев в нападение трябва да се налага Митко Воденичаров.Иначе Bodzhov е прав,че Андонов е единствения треньор който успя да намери точното място на Митко Рангелов.Между другото не мисля,че халфовата ни линия със Симонович и Илия Илиев е толкова слаба но като че ли липсват качествени външни халфове - защо не се дава шанс на Игнат Дамянов???

Сря Яну 10, 2007 10:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Според мен сега ни куца десния фланг, Ники Петров нещо не показва, въпреки че има качества, това се видя за малко, Марто Керчев се раздава, но не мисля, че е на такова ниво като Благо - трябва добър десен халф!!! А доколкото нападателите наистина една схема 4-4-2 ще ни приляга най-много мисля, но наистина трябва да се наложи някои от 3мата млади футболисти, които имаме в момента, не може вечно Тошко да вкарва - по някой път може да го хване къръка да речем и тогава кво? Трябва да имаме още един сигурен нападател?

Сря Яну 10, 2007 5:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
123 написа:
Честно казано мисля,че като партньор на Тошко Колев в нападение трябва да се налага Митко Воденичаров.Иначе Bodzhov е прав,че Андонов е единствения треньор който успя да намери точното място на Митко Рангелов.Между другото не мисля,че халфовата ни линия със Симонович и Илия Илиев е толкова слаба но като че ли липсват качествени външни халфове - защо не се дава шанс на Игнат Дамянов???

Абсолютно съм съгласен с теб. Много силно впечатление ми е направил,когато се е включвал,за разлика от Стефанов.

САМО СЛАВИЯ!

Сря Яну 10, 2007 5:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Cлавия
преотстъпи трима футболисти на Миньор (БД) - Игнат Дамянов, Стоян Георгиев и Христо Петров. Последният ще изкара подготовка с белите и едва след това ще пристигне в Бобов дол.

7дни

Сря Яну 10, 2007 8:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Шефовете в "А" група очакват: Мръсни номера от "Левски" и Локо (Сф)

Гигов се изрази неспортсменски, казва Венци Стефанов

"Левски", ЦСКА и Локо (Сф) ще играят "мръсно" през пролетта, подозират част от президентите на клубовете от "А" група. Ден по-рано президентът на "червено-черните" Николай Гигов обяви, че феърплей няма, а целите трябва да се постигат на всяка цена. "Гигов се е изразил малко неспортсменски и не му прави чест", каза шефът на Славия Венци Стефанов, който очаква удари под пояса от "Левски". Нечестна игра от големите подозират и шефовете на Локо (Пд) Емил Наков, на "Ботев" Димитър Христолов и на "Марек" Йордан Андреев.

Брей, брей...... тука нещо намирисва на уговорки пак май? Дано да не е така ама... след като се почна старата песен...

Сря Яну 10, 2007 9:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
sandokan написа:
Cлавия
преотстъпи трима футболисти на Миньор (БД) - Игнат Дамянов, Стоян Георгиев и Христо Петров. Последният ще изкара подготовка с белите и едва след това ще пристигне в Бобов дол.

7дни

Това е добре - ще натрупат игрова практика :)

САМО СЛАВИЯ!

Сря Яну 10, 2007 9:17 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
mito00 написа:
Шефовете в "А" група очакват: Мръсни номера от "Левски" и Локо (Сф)

Гигов се изрази неспортсменски, казва Венци Стефанов

"Левски", ЦСКА и Локо (Сф) ще играят "мръсно" през пролетта, подозират част от президентите на клубовете от "А" група. Ден по-рано президентът на "червено-черните" Николай Гигов обяви, че феърплей няма, а целите трябва да се постигат на всяка цена. "Гигов се е изразил малко неспортсменски и не му прави чест", каза шефът на Славия Венци Стефанов, който очаква удари под пояса от "Левски". Нечестна игра от големите подозират и шефовете на Локо (Пд) Емил Наков, на "Ботев" Димитър Христолов и на "Марек" Йордан Андреев.

Брей, брей...... тука нещо намирисва на уговорки пак май? Дано да не е така ама... след като се почна старата песен...

май пак ще се свиква конгрес

ИзображениеИзображениеИзображение

Сря Яну 10, 2007 9:54 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Доколкото си спомням Воденичаров дълго време лекува тежка контузия. Може би това е причината да не го налагат. Трябва да се отбележи, че се случват разни неща, които ние не знаем, защото не сме в кухнята на клуба. Предполагам, че за известна част от учудващите решения си има обективни причини, които ние не знаем.
Колкото до евентуален конгрес, ясно е , че сегашната власт в БФС не се справя според очакванията. Хората във върхушката имат клубни зависимости, които ясно си проличават в поведението на централата и нейните органи.
В БФС трябва да има професионалисти, които не са били в тесни връзки с клубовете, защото точно това вреди.

Сря Яну 10, 2007 10:24 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 409 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Следваща