Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 1:24 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение selekcija
vanja Zefirovic -Beroe bez nego sa bangii
Domakinov -Ticha
Krastovchev-Marek
edin mladejki nacional
edno sarbe
moje nekoi 4erninski playmakeri
nov masajist
psiholog
KEEP THE FAITH!

Нед Дек 09, 2007 12:11 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Ваня Зефирович влачи берое в момента той баща ми му разправа след мача ваня ела у славия той клатеше глава :lol:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Дек 09, 2007 12:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе не знам още не е подвурдено ама в късните спортни новини по бтв казаха че може би мача с "Левски" е бил последния на Здравко в нашето първенство и че имало мн оферти към него от Европа

Нед Дек 09, 2007 12:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
White Avalanche написа:
Абе не знам още не е подвурдено ама в късните спортни новини по бтв казаха че може би мача с "Левски" е бил последния на Здравко в нашето първенство и че имало мн оферти към него от Европа

Е това ако е вярно....... :idea: Айде сега г-н Стефанов вие сте на ход да видим каква селекция ще направите през зимната пауза..Латекс вече накупиха една камара играчи, чорбата и говедата те са си активни на трансферния пазар по презумция, остава да видим В.С. дали отново ще продава предимно и отново Европа ще си остане химера след 5 мача изиграни!Зеферович на мястото на Кавдански ако отиде в Англия, Пиетробон на мястото на Здравко....да видим!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Дек 09, 2007 11:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци вече намекна за възможността играчи от чужбина да дойдат в Славия.По вероятно ми се струва това да бъдат български футболисти играещи в чужбина /подобно на Кавдански/.Един Димитър Макриев откровено си пропилява таланта в Словения.Ако можем да вземем Владимир Гаджев от Гърция........Ех мечти.......

Нед Дек 09, 2007 12:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
Венци вече намекна за възможността играчи от чужбина да дойдат в Славия.По вероятно ми се струва това да бъдат български футболисти играещи в чужбина /подобно на Кавдански/.Един Димитър Макриев откровено си пропилява таланта в Словения.Ако можем да вземем Владимир Гаджев от Гърция........Ех мечти.......

мдаа, за Макриев съм съгласен, но не съм сигурен дали той ще иска да се върне в България.
Гаджев съм го гледал няколко мача, последно в мача между България и Англия при младежите, и там всеки негов трети пас беше грешен.

Нед Дек 09, 2007 2:06 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Не забравяйте че Здражко Лазаров дойде в Славия защото му беше обещано да не го спират при добра оферта... На нас ни остава да му благодарим за 8-те поредни мача без загуба. Пък и Славия ще я има и без него... помните ли с Бачев какво беше? Но тогава дойде Лазаров. Може пак да дойде някой Здравко знае ли човек

Изображение

Нед Дек 09, 2007 6:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според "Меридиан мач" вземаме Удоджи от ЦСКА.

Пон Дек 10, 2007 8:42 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е тия Меридиановците само се чудат какво да публикуват да си запълнят страниците...

Пон Дек 10, 2007 10:43 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
има една БГ поговорка "видяла жабата, че подковават коня, та и тя вдигнала крак" за какво иде реч :
нашенската недомислица започна още в началото на 90-те, когато законово задължика клубовете да станат акционерни дружества, защо , ами за да могат разни там господа да си ги присвоят и да поизрелат някоя и друга пара ... това бил почина главно в Англия. ДА ама НЕ както казваше един наш журналист ... нещата там не са като у нас ....
в момнета какво представлява един футболен клуб - едно обикновенно търговско дружество, което купува и продава, ако намери някой да плати за реклама /това пак е търговска дейност/ ... та пред Славия няма никаква алтернатива освен да продаде това което може да вземе някой лев ...уж било за доброто на футболистите :lol: ...в другите държави привличането на скъп футболист, както и неговото задържане се базира единствено на това колко артикула ще прададем с неговото име, т.е. печалбата идва според пазара ....
та Славия е малък пазар и единстваната пачелба идва от това, което продадът като футболисти и някоя и друга спортна услуга -наем.
Затова май не трябва да точин много лиги освен ако не вземе нещо евтино и го чакаме да разцъфне :lol:
А за УЕФА , абе защо ни е...всички гледаме мачове по тАлАвизора ... предпочитам да играем хубав футбол и да сме извън 3ката отколкото да отидем в УЕФА с игра като слрещу леФски
дайте за забравим детските си амбиции...какво като ЦСКА станат първи ...да не би да играя футбол ? :?:

Пон Дек 10, 2007 10:43 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Следваща