Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:43 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Шутове шамари кой къде завари :roll: Билето колко пари ще е ? 50 евро :?:

Вто Ное 27, 2007 12:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не мога да се регистрирам във форума им, но ми се отщя да се занимавам с тъпотиите им. От целия им форум лъха на тъпота...
Що се отнася до писането на кирилица- не сме се събрали в клуб на лщбителите на поезията и не задължително да си броим запетайките, но да пишеш на латиница в жългарски форум никак не е cool.:)

Вто Ное 27, 2007 12:07 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Boris III написа:
А какъв е случая с този наш мач срещу Партизан. Видях, че са ни отнесли, но някои ако знае повече ще е интересно...
Предполгам, че буфи за това апострофираше, че не са дошли много хора, но ако първия мач е бил в Белград обяснимо, при тоя резултат...

Аз съм бил на мача с Партизан. Резултата го знаеш и няма какво да се коментира. Голямо впечатление тогава ми направи агитката на гробарите.Бяха дошли два три автобуса с навиячи. По онова време знамената на агитките бяха сравнително малки(метър на два беше гигантско) и нямаше как да се развяват, защото куките не даваха да се вкарват пръчки по стадионите.
Обаче на сърбетата им разрешиха и ония като развяха три знамена по 15-20 квадратни метра всяко(a сам знаеш кои са клубните цветове на Партизан).Красота и вместо пръчки използваха дълги пвц тръби(в БГ нямаше такъв ноухау). Колко публика е имало не съм сигурен за това си има статистика, но буферите ни ебават повече за резултата, ама на нас не ни пука ние си имаме полуфинал в Европа. а те железничарска купа :lol: :lol: :lol:

Вто Ное 27, 2007 12:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
На мача с Партизан имаше около 10 000 души от които гробарите бяха не повече от 200.Но след 0:5 в първия мач е трудно да се очаква пълен стадион.А буферите да мълчат - през 1979 г. на тяхната победа над Монако на "Васил "Левски"" е имало не повече от 8 000 фена- при това мача е за УЕФА..За сравнение за същия период - през 1977 г. Славия в неособено престижния турнир на Интертото срещу Хамбургер ШФ събира повече от 30 000 души,а през март 1981 г./ но при отрицателни температури/ срещу Фейенорд има повече от 20 000 фена.

Вто Ное 27, 2007 8:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А и беха готини типове. На почивката влезнах при тях и си смених шала с един ( черпиха Боро , кой беше виждал тогава Боро ей така) .Ееех...тоя шал ми го наказаха едни чорбари след това и то на мач с говедата...

Вто Ное 27, 2007 9:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea написа:
Шутове шамари кой къде завари :roll: Билето колко пари ще е ? 50 евро :?:

Най-вероятно ще е 3 кинта, поне последния път беше толкова;Евала на Венци, че не се нави да премести мача, ще отидем истинските фенове, а не поклоннци на "Вечното Дерби" :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Вто Ное 27, 2007 9:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Обаче представителите на "BoysSofia" във форума ми прави впечатление, че не взимат почти никакво участие в тази форумна война която се разрази, подозрително тихи са :lol: явно готвят нещо 8)....иначе Уати нямаш право да обиждаш така наляво и надясно, всеки има право да пише каквото си иска, а и още повече за него съм сигурен, че ще е на стадиона докато ти си от така наречените бойкотиращи и нямаш моралното право да заклеймяваш по този начин!!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Ное 27, 2007 10:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
8)

Вто Ное 27, 2007 10:40 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Това изречение е само към конкретен потребител и не цели заядане със всички(може да не го четете):
Сървис незнам си кво, освен в интернет можеш да си търсиш приятелка и другаде - звънни му на Борето 3, може да ти заеме куклата си и тя да ти лапа, ако ли пък не може и той да ти полапа, ваши си работи. Вие си знаете

Аз не търся приятелки в интернет за разлика от сестрати която търси мене на мобилния ! Може да звънна на Борето да ти оредим един дръпнат жълтур за тебе понеже много от вас скоро секс не са виждали !!! Аре у лево сите тиквиници !!! :arrow: :!:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Ное 27, 2007 11:11 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Следваща