Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Шутове шамари кой къде завари  Билето колко пари ще е ? 50 евро 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Ное 27, 2007 12:05 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Не мога да се регистрирам във форума им, но ми се отщя да се занимавам с тъпотиите им. От целия им форум лъха на тъпота...
Що се отнася до писането на кирилица- не сме се събрали в клуб на лщбителите на поезията и не задължително да си броим запетайките, но да пишеш на латиница в жългарски форум никак не е cool. 
|
Вто Ное 27, 2007 12:07 am |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Boris III написа: А какъв е случая с този наш мач срещу Партизан. Видях, че са ни отнесли, но някои ако знае повече ще е интересно... Предполгам, че буфи за това апострофираше, че не са дошли много хора, но ако първия мач е бил в Белград обяснимо, при тоя резултат...
Аз съм бил на мача с Партизан. Резултата го знаеш и няма какво да се коментира. Голямо впечатление тогава ми направи агитката на гробарите.Бяха дошли два три автобуса с навиячи. По онова време знамената на агитките бяха сравнително малки(метър на два беше гигантско) и нямаше как да се развяват, защото куките не даваха да се вкарват пръчки по стадионите.
Обаче на сърбетата им разрешиха и ония като развяха три знамена по 15-20 квадратни метра всяко(a сам знаеш кои са клубните цветове на Партизан).Красота и вместо пръчки използваха дълги пвц тръби(в БГ нямаше такъв ноухау). Колко публика е имало не съм сигурен за това си има статистика, но буферите ни ебават повече за резултата, ама на нас не ни пука ние си имаме полуфинал в Европа. а те железничарска купа 
Вто Ное 27, 2007 12:17 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
На мача с Партизан имаше около 10 000 души от които гробарите бяха не повече от 200.Но след 0:5 в първия мач е трудно да се очаква пълен стадион.А буферите да мълчат - през 1979 г. на тяхната победа над Монако на "Васил "Левски"" е имало не повече от 8 000 фена- при това мача е за УЕФА..За сравнение за същия период - през 1977 г. Славия в неособено престижния турнир на Интертото срещу Хамбургер ШФ събира повече от 30 000 души,а през март 1981 г./ но при отрицателни температури/ срещу Фейенорд има повече от 20 000 фена.
|
Вто Ное 27, 2007 8:43 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
А и беха готини типове. На почивката влезнах при тях и си смених шала с един ( черпиха Боро , кой беше виждал тогава Боро ей така) .Ееех...тоя шал ми го наказаха едни чорбари след това и то на мач с говедата...
|
Вто Ное 27, 2007 9:04 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Chelsea написа: Шутове шамари кой къде завари  Билето колко пари ще е ? 50 евро 
Най-вероятно ще е 3 кинта, поне последния път беше толкова;Евала на Венци, че не се нави да премести мача, ще отидем истинските фенове, а не поклоннци на "Вечното Дерби" 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Ное 27, 2007 9:12 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Обаче представителите на "BoysSofia" във форума ми прави впечатление, че не взимат почти никакво участие в тази форумна война която се разрази, подозрително тихи са  явно готвят нещо  ....иначе Уати нямаш право да обиждаш така наляво и надясно, всеки има право да пише каквото си иска, а и още повече за него съм сигурен, че ще е на стадиона докато ти си от така наречените бойкотиращи и нямаш моралното право да заклеймяваш по този начин!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Ное 27, 2007 10:15 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Ное 27, 2007 10:40 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
EAST SIDE OF SF написа: Това изречение е само към конкретен потребител и не цели заядане със всички(може да не го четете): Сървис незнам си кво, освен в интернет можеш да си търсиш приятелка и другаде - звънни му на Борето 3, може да ти заеме куклата си и тя да ти лапа, ако ли пък не може и той да ти полапа, ваши си работи. Вие си знаете
Аз не търся приятелки в интернет за разлика от сестрати която търси мене на мобилния ! Може да звънна на Борето да ти оредим един дръпнат жълтур за тебе понеже много от вас скоро секс не са виждали !!! Аре у лево сите тиквиници !!! 
Вто Ное 27, 2007 11:11 am |
|
 |
|