Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
има многоооо сини елементи в отбора ни, които бяна крайно мотивирани да бият ЦСКА...това се видя много ясно...може би и това е една от причините за победата над ЦСКА...с "Левски" вече не знам какво ще правим 
|
Пон Сеп 20, 2010 12:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Много е рано да мислим за говедата , те са чак в последните кръгове  Много тежки гостувания ни предстоят - Черноморец , Черно море , Литекс ... Но с правилна тактика , дух и себераздаване можем да изненадаме всеки , най-вече самите себе си  Дано нашите не полетят в облаците и да се филмират , че са голяма работа , бихме един разбит и бавно загиващ отбор , нека не се забравя !
Комуноидите лансират версията , че са ни легнали защото сме им дали Райс  Ебахти и бизнесменът е Венци тогава - не му плаща заплатата , Райс пази добре в ЛЕ , после прибира 90 % от трансфера му , а за капак и ни лягат  Ах , колко е жалко е чорбар/говедо 
|
Пон Сеп 20, 2010 12:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дебелия винаги е предпочитал парите пред точките.Всеизвестно е.Много е жалко да си чорбар.
|
Пон Сеп 20, 2010 12:44 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
айде сега Райс да ни лиже топките , отиде при изпадащите 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Сеп 20, 2010 12:57 pm |
|
 |
Monkata
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Мар 24, 2010 7:21 pm Мнения: 19 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Сеп 20, 2010 2:48 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
според мен тоя мач се игра за пръв път от много години -и по-слаби са били и ние сме били по-силни ама все имаше намеса -просто май нямат кинти и след като не са платили на дебелия най-сетне остави отбора да играе!колкото до историята с малоумната маймуна която се взе за супер звезда и плю върху отбора който го изстреля напред и нагоре в кариерата му -никога комунистите не биха сключили такава сделка от която само дебелака да е на + пак и победа за нас-аз очаквах точно обратното срещу рекламата дето му правят в европа да дадем мача.цветнокожия боклук направо продаде първия ни мач -такав смешен гол пусна на калиакра адски съм му бесен -а че чорбарите ги чакат само загуби в европа съм абсолютно сигурен -май е по-скоро анти реклама да игре при тях.
|
Пон Сеп 20, 2010 2:48 pm |
|
 |
r_a_g_e
Познат
Регистриран на: Чет Окт 22, 2009 10:33 am Мнения: 50 Местоположение: София
|
Хора не помня от кога не съм си тръгвал толкова щастлив от мач!!!!!
Не ме разбирайте погрешно но тия ги мразя повече и от говедата!!!!!
Искренно се надявам тва говедо Кокала да не говори празни приказки и найстина да изгради отбор.... толкова много хора ще се върнат на стадиона ако почнем да играем и да бием редовно...
Дано дай БОЖЕ!
_________________ Burn Rubber not your soul.....
|
Пон Сеп 20, 2010 2:55 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
нямам думи :http://football.sportal.bg/news.php?news=260185

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Сеп 20, 2010 5:12 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
slavia_fen написа: айде сега Райс да ни лиже топките , отиде при изпадащите 
е неможе след този пост да не ми дойде този рефрен:
И с Райс Мболи изпадни, изпадни ...Х2
колко жалко е да си чорбар

|
Пон Сеп 20, 2010 5:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
asterix написа: Тези, които гледат от чужбина:
bgsreshta.com и е безплатно
Сега на djtacho.com има промоция за две седмици за 1 цент.
Така човек няма нужда да гледа неработещите стриймове на ринг.бг
Благодаря, аз не можах да гледам мача и именно такъв линк ми трябваше. Респект за тези, котио сте били на стадиона, искрено ви завиждам.
Много сладка победа, не помня кога за последно бяхме побеждавали чорбата в мач със значение, че онзи преди осем години беше някакъв безмислен мач от финалната шестица и на всичкото отгоре май че беше на кочината а не на нашия стадион. Ега сега им направим серия, както буферите на говедата до този сезон. Както кaзват в един спортен портал: нека, ще!
А прасетата няма какво да ги коментираме - както се казва, за мъртвите или добро, или нищо.
|
Пон Сеп 20, 2010 6:52 pm |
|
 |
|