"Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
Автор |
Съобщение |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
 Re: "Славия"-"Пирин"(полуфинал КБ)
4estito na finala si4ki treba da doidat nema zna4enie dali sa ot sofiq ili ot kadeto i da b ilo
|
Чет Апр 21, 2011 6:09 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Тия ни смазаха тотално, особено второто полувреме.Това момче с 21-ви номер ги заобикаляше нашите както си иска.Тотално жалки, къде заради жегата, къде щото толкова си можем.В крайна сметка обаче сме на финал, в който ако играем така ще ни напълнят кошницата.Единственият ни шанс е ,че Кокала е болен левскар и ще иска на всяка цена да победи ЦСКА.Дано за финала да се оправи Илия Илиев ,че така повече от 4 паса неможем да си подадем. П.П. ГОЛЯМО БРАВО НА ВСИЧКИ, КОИТО ЗАГЪРБИХА АНГАЖИМЕНТИ, ПРОТЕСТИ и Т.Н. И БЯХА ДНЕС НА СТАДИОНА.Страхотна подкрепа от почти целия сеоктор, особено в края на второто продължение, което направо ме размаза, изненада приятно и т.н. и т.н.  Остана един мач, но мисля, че не е нужно да ви агитирам да идвате.Който беше днес знае за какво говоря.Нещата се случват на стадиона, когато има емоция, викане и всичко останало.Купата е бяла.АМИН 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Апр 21, 2011 6:12 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Знаели сме на кой стадион ще е финала ? На 25 Май, където и да е мача трябва всеки славист да е на мача!!! Браво за подкрепата днес!!!
|
Чет Апр 21, 2011 6:16 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Честито на всички Слависти! На стадиона бе мнооого инфарктно, но продължаваме! Играта обаче бе меко казано слаба. Само Дениран и Жу правеха нещичко, както и Емо Петров  Дано нещо се промени до финала! Останах без глас, но нима това е най- важното? Искаме купата САМО СЛАВИЯ П.П. Интересно ми е, какъв ще е коментарът на Матеус и дали е харесал някой от нашите?
|
Чет Апр 21, 2011 6:18 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
smetam 4e si4ki ostanahme bez glasovee 
|
Чет Апр 21, 2011 6:27 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Боли ви за играта на ФИНАЛ СМЕ ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СТЕ НА СТАДИОНА ЕЙЙЙЙ 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Апр 21, 2011 6:29 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
|
to4no teka as sam navit pak teka da igraeme i da bieme i da zememe kupataa si4ki na stadiona i SAMO SLAVIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Чет Апр 21, 2011 6:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
След Бургас си мислех, че няма да мога да издържа още един подобен мач.....слава богу, че не ми се наложи да шофирам 400 км след края и на този  .... Слаби сме, но имаме публика с огромен потенциал ...днес се убедих за пореден път !! Благодаря на всички които активно подкрепят отбора навсякъде:wink: Този финал ще бъде една награда, не мога да си помисля, че ще има хора които ще го пропуснат...Само Славия и наздраве !!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Апр 21, 2011 6:43 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Честита победа на всички истински слависти!
Играта ще се забрави, важното в такива мачове е победата!
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Чет Апр 21, 2011 7:11 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Апр 21, 2011 7:52 pm |
|
 |
|