Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 26, 2025 9:33 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 167  Следваща
 Селекция и трансфери 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекция и трансфери
Егати пичагата, усещам че това момче ще ни стане любимец :D Знае в какъв отбор идва, знае за 100-годишнината, а някои БГ лекета нямат и идея в какъв клуб са попаднали. Дано свикне с обстановката и се адаптира бързо, отново ще сме новатори - първи японец в българското първенство 8) Интересно ми е как ще реагира, когато го заведат на чалга :lol: :lol: :lol:

Съб Фев 11, 2012 12:17 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

По-добре с музикалното му оформление се заеме някой от отбора, който не е чалгар.

Съб Фев 11, 2012 12:18 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

lureno19 написа:
По-добре с музикалното му оформление се заеме някой от отбора, който не е чалгар.

Само Георги Христов значи :mrgreen:

Съб Фев 11, 2012 12:34 pm
Профил ICQ
Пристрастен

е той е най-големия чалгар,за тва му викат метъла :lol:

иначе япончето ако го вземем ще се изкефя много

Изображение

Съб Фев 11, 2012 12:36 pm
Профил
Модератор
Аватар

:lol: :lol: :lol: ще тресне говедата по рогите

Съб Фев 11, 2012 12:45 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Новият в Славия: Анисе от ЦСКА ме доведе

Тук всички ли познават Мадам Ба, диви се Ясин Мохамед

Французинът Ясин Мохамед се присъедини към Славия за лагера на отбора в Турция. Дефанзивният халф кара пробен период при "белите" и вече направи своя дебют за тима. Той започна като титуляр контролата с румънския Брашов, загубена от футболистите на Мартин Кушев с 0:2. Мохамед говори за първите си впечатления от Славия, разкри интересни неща от кариерата си до момента и това кой го е довеле при "белите".

Мохамед, как се озова в България? Кой те доведе в Славия?
- Имам един приятел, който играе във вашето първенство. Той се казва Абел Анисе и е част от ЦСКА (София). Няма как да не го познавате. Той ми е много близък. С него граехме заедно във Франция. Ние имаме един мениджър.

Мадам Ба?
- Точно така. Значи и нея я познавате (смее се), всъщност всички ли я познавате?. Тя ми се обади и ме попита дали искам да изкарам пробен период в Славия и евентуално да подпиша договор с този клуб. Чух се с Абел, а той каза много хубави думи за вашето първенство, за Славия - също. Така се стигна до идването ми в отбора. Дано да не е само за този период, в който ще бъда тестван.

Разкажи за своята кариера до момента?
- Започнах в една академия за юноши във Франция, казва се "Клерфонтен" и е доста престижна. След това имах късмета да отида в добър клуб като Оксер. Играх там цели пет години. Но за жалост, не бях част от първия отбор, а от дубъла. Нямам дори един мач за представителния тим. След като така и не получих шанс за изява, напуснах в посока Испания. Скаути на Еспаньол са ме наблюдавали и така се стигна до подпис с клуба от Барселона. Нямаше повече какво да искам. Вече бях в може би най-силното първенство в света и в отбор с традиции. Изиграх два мача за Еспаньол в Примера дивисион - срещу Валенсия и Майорка. Мисля, че се представих на ниво в тях. Но пак не се разчиташе много на мен и отново напуснах. След това поиграх в трета дивизия на Испания. Но не мисля, че съм футболист за това ниво. Така, че продължавам да си търся клуб, който отговаря на амбициите ми. Май го намерих - Славия.

На коя позиция се чувстваш най-силен?
- Като вътрешен полузащитник. Това е място на терена, където се чувствам на-добре. Да спирам атаките на съперника, да организирам тези на моя отбор, това мога. Играх за Славия срещу Брашов, отново в центъра на терена. Разбрах, че треньорът на отбора Мартин Кушев търси играч именно в тази зона и заради това съм тук. Дано го впечатля с изявите си в тренировките и останалите контроли. Мога да играя и като крило, но не със същия успех, както ако съм в центъра на игрището.

Какви са първите ти впечатления от Славия?
- Вижда се с просто око, че клубът е много добре организиран, а футболистите - качествени и амбициозни. Чух, че това е един от най-старите отбори във вашата страна и ще е чест за мен да защитавам неговата емблема. Славия пресира съперниците си, разчита на атаката и техниката. Това е по вкуса ми и оправдава очакванията ми.

Каза, че Анисе ти е приятел. Споделил ли ти е за проблемите си в ЦСКА?
- Какви проблеми? Каза, че е много щастлив от този трансфер и ще става шампион на България. Да не би аз да не съм разбрал нещо?

Има договор с Черноморец, а тренира с ЦСКА и твърди, че ще остане там. Но Българският футболен съюз го присъди на Черноморец...
- Голяма каша значи. Нямам представа защо не ми е казал за това. Дано нещата се оправят и той играе там, където се чувства най-добре.

Какво е голямото ти желание в момента?
- Да изкарам пробите си в Славия с успех и да подпиша договор. Тук ми харесва - треньорът, съотборниците, всичко е супер. Само искам да играя. Дори и да не съм в много известнен клуб като Еспаньол. Там беше трудно, защото на моята позиция имаше доста добри и опитни футболисти. Заради това скъсах договора си - за да намеря клуб, където ще излизам често на терена.

Знаеш ли нещо за останалите ни водещи отбори - Лудогерц, "Левски", ЦСКА, Литекс?
- "Левски" и ЦСКА ги знам само като имена. Нищо повече. Славия също ги бях чувал, преди да дойда при тях. Разбрах, че точковата разлика между лидерите е много малка. Това говори за силна конкуренция, което е добре за шампионата. Казаха ми, че Славия се бори за класиране в евротурнирите. Да играеш в такива мачове е най-голяма тръпка за футболистите на който и да е клуб.

Един твой доста популярен сънародник Беноа Кое също игра в България. С това запознат ли си?
- Нямах представа. В кой отбор е играл Кое?

ЦСКА.
- Виж ти, наистина не знаех. Със сигурност се е представил на ниво. Та той бе част от Интер, играеше редом до Феномена Роналдо. Щом Беноа е играл в България, значи наистина имате добро първенство.

Ако подпишеш и се изправиш срещу своя приятел Анисе, кой ще победи на терена?
- Той е добър футболист, а явно ЦСКА е силен отбор. Но дано победим аз и Славия. Нека първо минат пробите и ми предложат договор. След това ще мислим за ЦСКА, "Левски" и останалите съперници.

Съб Фев 11, 2012 12:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия ще вади самурайския меч

Бърз като самурайски меч. Това е най-кратката характерис­тика за игра­та на Тайсуке Акиоши от ви­дяното досе­га в контролите на „Славия" в Турция.

Повратливият халф с вкус към динамичния и офанзивен футбол има всички шансове да подпише договор със „Славия". Контрактът ве­роятно ще стане факт до броени дни.

Акиоши ще е първият японски футболист в българ­ското първенство. Преди 2 десетилетия „Славия" стана и първият наш тим с брази­лец в състава - защитникът Джери Перейра, който сега е лицензиран мениджър.

Освен всичко друго 22-годишният Аки, както вече го наричат съотборниците му, може да бъде и хит на пролетния дял на шампионата. И то не са­мо защото идва от далечна и екзотична страна.

„Много искам да играя в го­лям отбор и да направя ка­риера в Европа - започва разказа си на развален ан­глийски Акиоши. - След като изкарах три сезона в Сингапур имах вариант да се върна в Япония, но предпочетох да потърся възможност за изя­ва в Европа. Преди повече от месец завърши шампиона­тът на Сингапур и се прибрах у дома (б. а. - играчът е роден в град Кумамото, който е близо до Фукуока). Обади ми се моят агент и каза: ,Дко искаш, събирай си багажа и тръгвай за Анталия. Там те чакат в един добър отбор от България, казва се „Славия". Смятам, че ще бъдеш щаст­лив в този тим. Имат силен президент (б. а. - Венцеслав \ Стефанов) и много добър треньор (б. а. - Мартин Кушев). И...ето ме сега тук. Ерген съм и нямах проблем да тръгна веднага..."

Японецът пристигна ден след като започна лагерът на „белите" в Пара. И игра във всички 4 контроли досега. Показа впечатляваща техни­ка на висока скорост, голяма борбеност, добър усет към играта с едно докосване. Има силен ляв крак, точен пас на средно разстояние, движи се много в средата на терена и по целия фронт на атаката. Често, когато загуби топката, си я връща веднага обратно. Внася голяма дина­мика в играта, има добър по­глед върху нея.

„Щом разбрах, че „Славия" е отбор от България, си казах: в тима няма как да не познават добре Котоошу. А се оказа, че само са чували за него... Котоошу е голяма звезда в сумото - продължава Акиоши. -Всички в Япония познават Котоошу, а има още няколко български добри сумисти при нас. Знам и, че българският футболист Илиян Стоянов направи много добра карие­ра в Япония.
Сега вече съм наясно - „Славия" е един от големите български клубове със славна история, който до­година ще чества сто годи­ни... Попитах за тази година 1913, която е по шапките и в емблемата на клуба, как­во означава. Казаха ми, че следващият сезон ще е много специален за клуба. Искам да съм част от отбо­ра тогава. Когато разбрах, че има вероятност да играя в български отбор, потър­сих повече неща за стра­ната в интернет. И раз­брах, че макар и далеч от Япония, българите и японците си приличат като манталитет и харак­тер. А сега вече усетих - точно така е. Наистина си прилича­ме. Но езиците ни са много, много различни. Разбрах, че българският и сръбският език си приличат. Имах в Синга­пур съотборник сърбин. Все повтаряше "П...у матер" (б.а. -изразът не става за публикуване), което така и не раз­брах какво означава."

Аки има 3 сезона в синга­пурския шампионат, който е като дублиращ на японския. Немалко клубове от страната на изгряващото слънце имат свои филиали в Сингапур. Тайсуке първо играе в „Албирекс Ниигата - С", а после и в SAF - FC, с който има мачове в Шампионската лига на Азия. „Много ми допаднаха момчетата в отбора, приеха ме веднага и се отнасят приятелски към мен - доверява Аки. Ще се радвам, ако заиграя в
„Славия" и успея да доприне­са нещо за възхода на отбо­ра. Трябват ми още няколко мача, за да започна да се раз­бирам по-добре на терена със съотборниците ми. Всич­ките играчи в тима са силни физически и бързи, много технични са. Не знаех нищо за българския футбол но сега виждам, че класата му е сериозна. Надявам се да изживея в България най-ху­бавите моменти в кариерата си досега."

http://www.novsport.com/news178414_1061.html

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Фев 11, 2012 5:37 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Бенжелюн на проби в Славия

Най-малкият син на мадам Сокена Ба - Такир Бенжелюн, е на проби в „Славия".
Мениджърката доведе 21 -годишния атакуващ футболист в лагера на „белите" в Анталия. Така и третият от братята Бенжелюн има шанс да заиграе в България.
Юнес Бенжелюн е в „Локомотив" (Пд), където беше и Самир. И двамата са дефанзивни играчи за разлика от Такир.
„Локо" (Пд) също е на лагер в Анталия и Юнес пристигна вечерта в хотел „Мелас Лара" да се види с майка си и брат си Тамир. Мениджърката Сокена Ба ще има и друга работа в турския курорт. Казахстански отбор има интерес към Ясин Мохамед, френският играч, чиито интереси защитава мадам Ба, е на проби в „Славия".
Тарик Бенжелюн вече тренира с „белите", а в понеделник ще играе в контролата срещу румънския „Астра". 21-годишният нападател дойде от кипърския „Еносис" (Паралимни), където има 27 мача и е бил съотборник с Георги Петков.
След сутрешното занимание в събота славистите получиха половин ден почивка. Отборът направи екскурзия из забележителностите на Анталия. Гид бе Тамер Мерджан - бивш футболист от младежките формации на „Черно море" (Вн), който помага на „белите" по време на лагера в Лара.

novsport.com

Изображение

Нед Фев 12, 2012 11:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"

http://mountakhab.net/forum/index.php?showtopic=28445
Това ли е циганчето?

Нед Фев 12, 2012 1:22 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Май да

http://greenockmortonfc.blogspot.com/2000/01/tarik-bengelloun-full-name-tarik.html

Изображение

Нед Фев 12, 2012 1:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1667 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 167  Следваща