Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекция и трансфери
Viktor4o_Rs написа: Няма да ни вкара, защото има клауза, според която няма да играе срещу нас, а за другото написано от теб съм на абсолютно същото мнение, там ни е болката на всички ... Това не го знаех и е добре, особено ако Дебелият не е продал мача. А Жу си е в правото си да мисли за новия си отбор. Все пак не е наш юноша, нито някога се е клел че в България ще играе само за Славия, за разлика от един юнак, дето обиколи България от Кочин парк до Варна.
|
Вто Фев 14, 2012 9:01 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4231 Местоположение: София
|
Какво очаквате да каже ? "Мразя говедата" или "не искам" ? Цитат: „Да, да, да, аз не съм мислил за трансфер в "Левски", откровен е Жуниньо.Вчера сутринта президентът ми каза и аз „ Ох, много добре, айде!”. Няма проблем.” Дори не е знаел до последно, едва ли си е мислил, че ще започне пролетта с нов отбор. Ама Дебелият го е поставил пред свършен факт. Тука всеки футболист, който ни напусне е жалък, непотребен и никога не ни е вършел работа и няма как да съжаляваме.  Кушев къде го използваше цяла есен ? И пак бе сред най-добрите за нас. Така г-н Кушев не разбра, че Жу не е крило, не и 9-тка. Не мога да му пожелая успех при говедата ! Да видим япончето, той нали е класа...
Вто Фев 14, 2012 9:08 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Аз ви разбирам момчета. Да дадеш на говедата и скъсан чорап пак си боли. И все пак изречения съдържащи едновременно думите "стогодишнина" и "жу" ми се струват доста нелепи. 
_________________ 100
|
Сря Фев 15, 2012 1:43 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Josif написа: Аз ви разбирам момчета. Да дадеш на говедата и скъсан чорап пак си боли. И все пак изречения съдържащи едновременно думите "стогодишнина" и "жу" ми се струват доста нелепи.  Изчакай да видим с какви имена ще комбинираме стогодишнина през лятото. Да не се окаже, че Жу е като титан пред тях.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Фев 15, 2012 9:52 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Е те са ясни...очаквал връщане на няколко опитни играчи...разбирай Гошето Петков...Чаво ако не му излезе късмета никъде... На Рангелов му е рано, не вярвам да смени втора бундеслига за Славия...за Блажко също се съмнявам...все пак в Терек е личен любимец на бате шефе...
|
Сря Фев 15, 2012 10:04 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Урсула и Чавдар, няма кои други да са, за Караславов не вярвам, а за Благо и Рангелов е абсурдно все още да се върнат 
|
Сря Фев 15, 2012 1:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
А защо не и Славчо Георгиовски?
|
Сря Фев 15, 2012 1:32 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
може и вили вуцов  ( сега сериозно.... аз лично 100 годишнина без Жужо в екипа не ми иде някак 
|
Сря Фев 15, 2012 9:49 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
сега сериозно.... аз лично 100 годишнина без Жужо в екипа не ми иде някак  [/quote] Много точчно казано
|
Чет Фев 16, 2012 8:41 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Не забравяйте и Пепи Александров. Трябва да бъдат почетени и Шами, Кано, Чаво. Жалкото е, че лични конфликти с Венци прогониха много от нашите легенди. Дано това бъде забравено поне за празника.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Фев 16, 2012 11:51 pm |
|
 |
|