Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
цецка се отказала от Сержиньо. Питам се, дали пък няма да ни пасне на нас този атрактивен португалец?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Яну 11, 2007 3:43 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Това ако стани ще бъде супер - но се съмнявам,че Венци ще се навие да плаща трансферна сума за втори играч след Георгиовски.
|
Чет Яну 11, 2007 4:00 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
За мен тва футболистче ще пасне идеално в Славия, но.... много ама много ме съмнява Венци да се бръкне!!!
Чет Яну 11, 2007 7:20 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Не ми се вярва ... за португалеца Вихрен едва ли ще искат поне 250000 в евро,а все пак Коледа мина ... жалко. Иначе футболистчето е добро - ще раздвижи играта.Мисля че би стоял добре в досегашната схема.
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Яну 11, 2007 9:27 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Mn iskam da doide no prosto na6 Venci nema da dade tolkoz pari...
|
Пет Яну 12, 2007 6:15 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Veselin Vachev
Mn dobar sezon pravi V.Vachev pri Morjacite,kak taka ne sme go zadarjali pri nas?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Яну 12, 2007 7:04 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
 Re: Veselin Vachev
CategoryC написа: Mn dobar sezon pravi V.Vachev pri Morjacite,kak taka ne sme go zadarjali pri nas?
той вече се отказва от футбола
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пет Яну 12, 2007 7:35 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Венци да даде пари за 2ма футболисти през зимата?!?! прекалено много ми се струва...от от друга страна днеска Джилас и Домакинов са разтрогнали...прекрасен варият за БГ и то без пари...но едва ли...
|
Пет Яну 12, 2007 9:49 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Ако Андреев е прав, Джилас ще отиде в надежда. Домакинов може би също там, или на Герена. Не сме само ние хитреци да взимаме свободни агенти без пари. Аз съм доволен че при нас се върна Данчо Петков - все е нещо. Домакинов е добър, но не ни е чак толкова необходим, докато Джилас щеше да е доста добро попълнение, но това е положението.
|
Пет Яну 12, 2007 10:00 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Благо Георгиев срещу Славия
От Пламен Славов, Топспорт.бг
"Белите" срещат Цървена звезда в контрола по време на лагера в Кипър
Футболистът на Цървена звезда Благо Георгиев има голяма вероятност да излезе срещу бившия си клуб Славия в контролен мач, научи "Топспорт".
Преди дни от щаба на сърбите са се свързали с "белите" и са поискали да изиграят спаринга в Кипър, където и двата отбора ще проведат втората част от зимната си подготовка.
Първоначално от Звезда изявяваха желание да срещнат "Левски" на 11 февруари, но бяха отрязани от Мъри. След това сърбите са се обърнали към Славия.
Контролата най-вероятно ще се играе на 11-и, а "белите" ще се готвят на острова на Афродита от 5-и до 15-и февруари.
В момента треньорът Альоша Андонов и момчетата му са на Белмекен, където провеждат по три занимания на ден. Днес наставникът ще даде лека почивка на футболистите, като е заплануван само сутрешен крос.
|
Съб Яну 13, 2007 11:42 pm |
|
 |
|