Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 7:20 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
 Подготовка контролни мачове лято 2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Е, не само ти. Ама тия дето са били май са излъгани един път повече. :lol:

Не разбирам какво го криете дебелака. Каквото и да е казал - излъгал е. Той ви лъже, вие му пазите гърба... :roll:

За да не се правите повече на ощипани госпожици: Никой не пази гърба на Венци, поне повече от хората, които бяха на срещата. Срещата беше не да се ухажваме, а за да говориме открито за проблемите на Славия, което от части се получи. Искахме отговори на четири очи и ги получихме, не чрез медиите, не чрез други посредници. Друг е въпросът, че някой неща не се спазват. Беше ни обещано участие в Интертото и ремонт на стадиона. Причината да не се говори открито за срещата беше нежеланието тя да се използва от медиите. Сега вече обаче няма значение. И какво толкова се радват тия, които не са били. За пророци ли се имате? Хубаво, преебахме се и какво толкова? Но аз вече поне за себе си съм наясно със ситуацията в клуба!

Сря Авг 06, 2008 7:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Я, не боляло чак толкова. :lol:

Сря Авг 06, 2008 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не се радвам , че не съм бил,понеже никога не съм имал желание да присъствам на срещата.Просто имаше само недомлъвки ,за това ми беше любопитно кво толкова секретно е говорено.А то стана че той се криел ама никой не го търси.Поне в сектор В нещо се ръчка,а това е НАЧАЛОТО на ремонта :lol:

Сря Авг 06, 2008 9:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko написа:
ми тоя англичанин финикс ли беше,нали се пишеше че има договор със славия пък на представянето го нямаше,някой знае ли нещо :?: :roll:

Не му понесло в БГ и си тръгнал. Няма да играе за Славия.

Сря Авг 06, 2008 10:19 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 144 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15