Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
В Славия отдавна е проблем, че треньорите трябва да са и скаути, и треньори, и мениджъри, което логично води до негативни резултати.
_________________ 1913
|
Чет Май 13, 2010 2:13 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Божо написа: В Славия отдавна е проблем, че треньорите трябва да са и скаути, и треньори, и мениджъри, което логично води до негативни резултати.
Да и аз се чудя как сър Алекс се справя...
М/у другото никой не се сеща, че манталитет не се сменя за 8 месеца като е било така 13 години. Не защитавам Вуцан, но и да го сменим следващия няма да се справи мн по-добре. Просто всички слависти трябва да осъзнаят, че и от нас зависи като публика да им помогнем да преодолеят тези комплекси.
Съб Май 15, 2010 6:34 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: М/у другото никой не се сеща, че манталитет не се сменя за 8 месеца като е било така 13 години. Не защитавам Вуцан, но и да го сменим следващия няма да се справи мн по-добре. Просто всички слависти трябва да осъзнаят, че и от нас зависи като публика да им помогнем да преодолеят тези комплекси.
някой го осъзнават,но как да им се обясни на повечето "разбирачи"  във форума 
Съб Май 15, 2010 8:35 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ACAB написа: Цитат: М/у другото никой не се сеща, че манталитет не се сменя за 8 месеца като е било така 13 години. Не защитавам Вуцан, но и да го сменим следващия няма да се справи мн по-добре. Просто всички слависти трябва да осъзнаят, че и от нас зависи като публика да им помогнем да преодолеят тези комплекси.
някой го осъзнават,но как да им се обясни на повечето цензура във форума 
Еми аз се опитвам вече в една друга тема.
Мисля, че е време да спрем да се драпаме взаимно, а да се обединим!
Съб Май 15, 2010 10:26 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: Божо написа: В Славия отдавна е проблем, че треньорите трябва да са и скаути, и треньори, и мениджъри, което логично води до негативни резултати. Да и аз се чудя как сър Алекс се справя... Точно това обясняваше Райс в едно интервю през последните дни. Как за престоя си в Манчестер не е имал никакъв досег с Фъргюсън, защото той си има голям екип, в който всеки си знае работата и прави това, за което го бива най-много.
_________________ 1913
|
Нед Май 16, 2010 2:15 am |
|
 |
|