трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
misho_slaviq
Познат
|
mnogo 6te sujalqvame za diulgerov mom4eta,ima bude6te v nego,ama tozi alkoholik velev ne raz4ita na nego.........
|
Чет Дек 09, 2010 4:33 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
на мен лично том не ми харесва кой знае колко нашето момче си беше по добър !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Дек 09, 2010 5:27 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
браво, дюлгеров си беше за махане, супер новини че и бат дана е вън, тошето също... мечев с нищо не се е доказал за 3 години вече, какво да го преостъпваме, вън направо.. за богданов добре е, че го дават под наем липсва му малко игрова практика и психика.
поне 1 централен защитник кокала ще трябва да привлече, че сме малко пастет отзад.
В нападение 1-2 ни трябват читави/ кушев ако си дойде направо ни стига/ и халфове идват том и балтанов, въпреки, че тоя балтанов не му знам функцията каква му е, ама с трици толкоз..
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Дек 09, 2010 5:29 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Дана-та си мислише ,че до 45 ще играе за нас. Ради Рангелов щеше да стане на 30 и още щяха да го чакат да се оправи от некоя си контузия ,защото е голям талант. Преди същите като тея 2-мата бяха Армандо и Ангел Стойков.. цел живот никво развитие.
п.с. Евертон Джилио Том е добър футболист
http://vbox7.com/play:5dbe1f67

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Дек 09, 2010 5:46 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Страшно много съжалявам за Ники Дюлгеров !!!! Много добър дефанзивен халф с голямо бъдеще !!! Неговата борбеност и сърцата игра ще липсва много на отбора . Коко Динев както винаги е надушил правилния избор. Кокала сега ще доведе още едно синъо протеже на негово място - Лъчко Балтанов.
|
Чет Дек 09, 2010 6:21 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
 Не искате ли да разберете ,че Ники ИСКА ДА ИГРАЕ В ДОКО ПЛД??? Той затова беше резерва..Мисля ,че Том е добър футболист ,ама защитници нямаме 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Дек 09, 2010 6:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Това за Балтанов сигурно ли е?Какъв ви е източника?
|
Чет Дек 09, 2010 7:00 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
mnogo qsno da iska diulgerov da igrae v loko tam nqma da sedi rezerva,za lu4o i az do 4uh 4e 6te idva pri nas,6te stanem otvsqkude sini s tezi nekadurni protejeta
|
Чет Дек 09, 2010 7:17 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
мишо чупи гипса момче , дюлгеров е повече за ръгби отколкото за футбол
Чет Дек 09, 2010 8:05 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Ръководството на Локомотив (Пд) няма да прави спънки на Евертон Джилио – Том и ще го пусне без трансферна сума в Славия, предаде официалният сайт на пловдивчани.
„Том има договор с нас до лятото, но сме се разбрали да разтрогнем по взаимно съгласие. Знам, че е имал разговори с Венци Стефанов и ако двамата са стигнали до споразумение, той ще премине в Славия. Ако не, си остава при нас”, заяви административният директор на „черно-белите” Атанас Узунов. Той уточни, че не може да става дума за някакъв бартер със Славия, въпреки интереса на Локомотив към футболиста Николай Дюлгеров.
„Доколкото знам, той е свободен агент. Не сме подписвали договор с него, а за евентуалното му привличане трябва да реши единствено старши треньорът Неделчо Матушев”, каза още Атанас Узунов.
Чет Дек 09, 2010 8:28 pm |
|
 |
|