Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
 Re: "Лудогорец"-"Славия"
Тихо бе

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Сеп 14, 2011 9:40 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
ivo1899 написа: аз не мога да разбера кви хора сте вие абе не ходете повече на мачове осъзнайте се малко бе Това с неходенето е лоша черта на българският запалянко и е доказано, че колкото по- малко хора има по стадионите, толкова повече стават неразбориите, защото няма ответен отговор!
|
Сря Сеп 14, 2011 1:40 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Стига сте упреквали хората които не ходят на мачове на Славия там просто не е за ходене или трябва да се мразиш за да отидеш,ако ме питате аз ходя,защото явно не съм добре,но скоро мисля да се излекувам.
|
Сря Сеп 14, 2011 2:40 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Сеп 14, 2011 3:17 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
""Ботев""(Вр) смениха Сашо Ангелов, който след 20 години ги върна в елита. Заради слабо представяне (а то е като нашето кажи-речи), а на Кушев, който дори няма подходяща квалификация(та пишат друг в листата), се разчита да гонел евротурнири и в тройката. Трагедия или пародия е това не знам, но е крайно време да му бъде посочена вратата.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 14, 2011 11:14 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Абе наще мишоци потънаха в дън земя...от неделя май освен "съдията ни е виновен за 22рия гол" на Венци никой нищо не е казал.... Пропада най-стария клуб в България, а не се намира и един журналяга да отиде до Овча Купел, да ги види как (и дали изобщо) тренират и да пиша господина от Русия какво, защо и как се случва в Славия:(  За нищо ни нямат...все едно вече са ни заровили и прежалили...
|
Чет Сеп 15, 2011 9:23 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
няма кой да им плаща на журналистите
Чет Сеп 15, 2011 8:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Честно казано така е по-добре да мълчат и да си налягат парцалите! Щото като почнат да ми дъвчат едни и същи изтъркани фрази преди важните мачове, а и като ги видя как ги декламират верно като насрани п.утки и ми става ясно 3 дни преди дадения мач, че ще ни ебат като в унгарски образователен филм! А и те кво да работят, да тренират и да се стягат като толкова си и могат нз ама... абе стигнахме си дъното. Време разделно е в момента...
Чет Сеп 15, 2011 11:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Малко странно е, че "треньора" залага на почти един и същи титулярен състав от началото на сезона, само с леки промени при положение, че се дъним почти всеки мач. "Левски" - Славия 1:0 Стефано Кунчев Филип Филипов Живко Желев Деян Молдованов Елидиано Маркес Радослав Димитров Йордан Юруков Атанас Борносузов Галин Иванов Николай Божов Жозе Жуниор Славия - "Ботев" (Вр) 3:2 Стефано Кунчев Филип Филипов Живко Желев Деян Молдованов Елидиано Маркес Радослав Димитров Йордан Юруков Даниел Пеев Галин Иванов Николай Божов Радослав Василев Миньор - Славия 1:1 Емил Петров Филип Филипов Живко Желев Деян Молдованов Елидиано Маркес Радослав Димитров Йордан Юруков Атанас Борносузов Галин Иванов Николай Божов Жозе Жуниор Славия - Литекс 0:2 Стефано Кунчев Филип Филипов Живко Желев Данаил Златков Юлиан Попев Радослав Димитров Йордан Юруков Атанас Борносузов Галин Иванов Даниел Пеев Жозе Жуниор Лудогорец - Славия 6:0 Стефано Кунчев Филип Филипов Живко Желев Данаил Златков Юлиан Попев Елидиано Маркес Павле Попара Атанас Борносузов Галин Иванов Николай Божов Жозе Жуниор Титулярен състав: Стефано Кунчев - 4 Филип Филипов - 5 Живко Желев - 5 Деян Молдованов - 3 Елидиано Маркес - 4 Радослав Димитров - 4 Йордан Юруков - 4 Атанас Борносузов - 4 Галин Иванов - 5 Николай Божов - 4 Жозе Жуниор - 4 ------------------ Емил Петров - 1 Данаил Златков - 2 Юлиан Попев - 2 Павле Попара - 1 Даниел Пеев - 2 Радослав Василев - 1 Къде са Спас Георгиев, Георги Христов, Владимир Русинов, Кирил Огнянов и Стоян Предев? Последните трима дори нямат и записана минута при положение, че титулярите серат. А какво стана с Дреновички? Все едно титулярите са някакви супербогове, като двама от играчите с "пълен актив като титуляри" (Филип Филипов и Галин Иванов) досега дори не са и сменяни, третия Галин е сменян само веднъж, но в последния мач беше изгонен. Кунчев, Маркес, Жуниор, Р. Димитров и Борносузов с нищо досега не са показали, че стават за титуляри, напротив и за резерви не стават. Божов вече си е пенсионер. От титулярите единственият, който заслужено е такъв това е Данчо Юруков. Деян Молдованов пък загуби титулярното си място, въпреки сравнително добрите си изяви. Данаил Златков с какво заслужи веднага да стане титуляр аз така и не разбрах, може би заради прякора си, същото важи и за Ради Димитров  Получава се разделяне на твърди титуляри и дълбоки резерви, което не е адекватно при резултатите на отбора. Резерви Диян Вълков - не е играл Иван Дечев - не е играл Богомил Дяков - не е играл Атанас Дреновички - не е играл Кирил Огнянов - не е играл Стоян Предев - не е играл Радослав Рангелов - не е играл Владимир Русинов - не е играл Спас Георгиев - 4 минути Божидар Васев - не е играл Мартин Александров - не е играл Георги Христов - 4 мача резерва Илия Илиев - 19 минути
Пет Сеп 16, 2011 12:55 am |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Извинявайте, че се намесвам и аз. Но просто не се сдържах. Напълно ви разбирам, че ви е болно след подобна загуба. Но лично аз не съм съгласен с това призоваване за не ходене по мачовете. Вижте примерно когато Арсенал загуби с 2:8 от Манчестър Юн. не ми направи впечатление на отлив на зрители на следващият им домакински мач. Във футболна държава като Англия например след подобни загуби хората правят точно обратното - повече хора ходят на мачовете на любимите си отбори, точно за да ги подкрепят в тежки моменти. Лично аз също не съм пропускал мач на Академик (освен по наистина наложителни причини) в последните години въпреки, че понякога резултатите са били повече от трагични. Поне това е моето разбиране. Да, някои ще кажат да не сравнявам английският футбол с нашия. Но нали трябва да се учим точно от подобни страни, в които футбола е наистина на висота. Други ще кажат не сравнявай Академик със Славия. Аз не ги сравнявам. Тук става дума за безрезервна подкрепа на любимия отбор, въпреки дивизията в която участва и резултатите, които показва. Най-лесно е да се подкрепя любимия отбор, когато постига силни резултати. Но най-истинско е да се подкрепя любимия отбор, не зависимо от представянето му. Може би точно и поради тази причина съм привърженик не на "Левски" или ЦСКА, а на Академик. 
Съб Сеп 17, 2011 1:17 pm |
|
 |
|