Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
saract написа: Щом Манзоро заминава с отбора едва ли ще има трансфер. Е няма да седят случайно един месец в Турция .
|
Пет Яну 16, 2015 5:14 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Треньорът- Станимир Стоилов се е отказал от нападателя Атанас Курдов и играчът повече няма да носи екипа на Астана, информира казахстанската агенция "Вести".
26-годишният футболист не е на лагер с отбора в ОАЕ. В публикацията се твърди, че Курдов неведнъж е нарушавал дисциплината през изминалия сезон и е бил наказван. Българинът изигра 25 мача като в повечето влиза резерва, и вкара 6 гола.
Вместо Курдов в Астана идват двама нападатели от казахстанския национален тим. Договорът на юношата на "Левски" обаче е в сила за още 2 години. Напоследък той тренира със "сините"
|
Съб Яну 17, 2015 7:57 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Славия пробва двама в Турция
Славия ще пробва поне двама играчи на лагера в Турция. Той започва в неделя, а "белите" ще останат в курорта Анталия до 14 февруари. Там към тима трябва да се присъединят французин и бразилец. И двамата са офанзивни играчи.
Последното попълнение на тима Славчо Шоколаров пък заяви, че е много развълнуван. "Щастлив съм, че вече съм част от Славия. Пожелавам успех на целия отбор, на моите съотборници с белите екипи. Надявам се, че нашите фенове ще имат много радостни моменти през пролетта", каза 25-годишният полузащитник.
Славия пък все още не успява да се раздели с холандския халф Мичел Бургзорг. Той бе пратен при юношите и няма да пътува за Турция. За там обаче потегля дошлият на проби полузащитник Франк М'Барга.
Съб Яну 17, 2015 9:05 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Уникално интервю на Райс публикувано в novsport там той разказва и за изверга Стефанов . 
|
Съб Яну 17, 2015 6:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Яну 17, 2015 10:10 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
Венци Стефанов за Мболи: Черна неблагодарност за бялата славистка доброта От Топспорт , в. Труд
Ако не беше Славия и България Мболи щеше да е портиер някъде в Марсилия
Венцеслав Стефанов отговори гневно на думи на Райс Мболи пред френско списание, в които вратарят на Алжир намеква, че насила е бил продаден от Славия в руския Криля Советов през 2010 година.
"Изненадан съм от думите му. Ако не ме лъже паметта, когато подписахме договора му с Криля Советов с 50 000 долара месечна заплата, той ме прегръщаше, целуваше и наричаше "папа" (татко). Преди да дойде в Славия, Райс играеше в трета дивизия на Гърция за жълти стотинки. За по 1,40 на месец!", изригна босът на "белите" пред "Труд".
"Ще му припомня и как доведохме представители на алжирското посолство, за да му връчат паспорта в съблекалнята на Славия, за да може да играе в националния им отбор. Така стигна и до участие на две световни първенства. Пълни глупости са, че не е искал да ходи в Русия. Месеци по-късно се видяхме в Анталия, играхме контрола с Криля Советов. Той ми каза, че е щастлив там. Замина с още един играч от Славия - Стив Ренет, който остана там два сезона и дори стигна до капитанската лента. И двамата не са ми споменавали да са нещастни... Публична тайна е защо се върна в София и футболът няма нищо общо... (б.а. - говори се, че е заради тогавашната му българска приятелка).
"Ако не беше Славия и България, мосю Мболи сигурно щеше да е портиер някъде в Марсилия. Когато споменава името на клуба ни, трябва да го прави с поклон ниско до земята. И да се сети как ме наричаше "мон ами" (б.а. - приятелю), когато се стягаше да иде на проби в Манчестър Юнайтед... Пак благодарение на Славия. И това неговото си е черна неблагодарност за бялата славистка доброта", завърши Стефанов.
|
Пон Яну 19, 2015 8:49 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз и не виждам Мболи какво толкова е казал.Венци пропусна да му вземе сериозни пари в 2010 г. това е истината.Поради прекомерна алчност.
|
Пон Яну 19, 2015 10:00 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
С това неучастие в евротурнирите, венци пропуска да взима доста пари за повечето ни играчи. Той освободи всички по-конвертируеми футболисти без пари, защото няма пазар за играчи от изпадащи тимове.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 19, 2015 11:28 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Абе истина е и това, че заради Славия Мболи направи име и игра на две световни първенства. А че Дебелия се е полакомил, това дори няма да го коментираме, то е ясно 
|
Пон Яну 19, 2015 12:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бившият вратар на ЦСКА Райс М'Боли отрече да е говорил пред френско издание. Стражът на Филаделфия Юниън бе нападнат остро от Венцеслав Стефанов (какво заяви "белият" бос си припомнете тук), а поводът бе въпросното интервю на стража. "Г-н Стефанов, това са лъжи. Никога не съм казвал подобно нещо за България. Вие знаете, че аз не говоря с медиите. Само аз и Вие знаем истината. Дойдох в Славия без да бъде плащано нищо за мен, а бях продаден за милион. България е важна част от кариерата ми и никога няма да кажа нещо лошо за страната. Няма да коментирам думите Ви, но не е хубаво да се говори по този начин. Играх на две Световни първенства. Сега ще участвам в Купата на Африканските нации. Смешно е това което казвате. Славия бе стъпка по пътя, който съм поел. Ако не беше Славия, щеше да е някой друг клуб. Аз съм алжирец, а алжирците никога не се предаваме", заяви вратарят в интервю за livesport.bg.
|
Пон Яну 19, 2015 9:18 pm |
|
 |
|