Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 e
Kakvo kato e 2-2 Radvai se ,ot sbirchtina na 14 choveka + 40 godichen,bez da sa imali podgotovka lageri Antalii
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Мар 01, 2008 5:19 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
ГОЛ!!! Коприваров бележи с глава за 2:2!
Последна промяна sandokan на Съб Мар 01, 2008 5:27 pm, променена общо 2 пъти
|
Съб Мар 01, 2008 5:20 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Cherven za koprivarov
|
Съб Мар 01, 2008 5:20 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне..
керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му
орлин не го пуска
а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега...
засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав..
несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен
и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа
аиде и горе главите
|
Съб Мар 01, 2008 5:21 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
93+' Червен картон за Орлин Орлинов. 93+' Червен картон за Диян Генчев.
Съб Мар 01, 2008 5:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
2:2 е безсопрно по-добре от загуба.Но че отборът е зле в това няма съмнение.Да си идват Оретга,Симонович и Данчо Петков защото нещата не вървят.
|
Съб Мар 01, 2008 5:23 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
staev10 написа: не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне.. керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му орлин не го пуска а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега... засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав.. несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа аиде и горе главите
Абе що не земеш да се скриеш бе?Докато има слависти с такова мислене никой няма да ни уважава?Ебати тъпото изказване,ще се радвам аз на равен с некакви юноши и дядо Видолов.Просто се скрий!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 01, 2008 5:25 pm |
|
 |
|