Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 12:21 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Следваща
 Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение e
Kakvo kato e 2-2 Radvai se ,ot sbirchtina na 14 choveka + 40 godichen,bez da sa imali podgotovka lageri Antalii

Съб Мар 01, 2008 5:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ГОЛ!!! Коприваров бележи с глава за 2:2!

Последна промяна sandokan на Съб Мар 01, 2008 5:27 pm, променена общо 2 пъти

Съб Мар 01, 2008 5:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Cherven za koprivarov

Съб Мар 01, 2008 5:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне..
керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му
орлин не го пуска
а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега...
засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав..
несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен
и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа
аиде и горе главите

Съб Мар 01, 2008 5:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
93+' Червен картон за Орлин Орлинов.
93+' Червен картон за Диян Генчев.

Съб Мар 01, 2008 5:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
2:2 е безсопрно по-добре от загуба.Но че отборът е зле в това няма съмнение.Да си идват Оретга,Симонович и Данчо Петков защото нещата не вървят.

Съб Мар 01, 2008 5:23 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
staev10 написа:
не бързаите да обвинявате стевица,за мен общо взето кои знае какви грешки със състава няма..единствено златковски ми е напулно неизвестен като вазможности и незнам можеше и някои друг да пусне..
керчев резерва учуди ме но може би не е лошо малко за психиката му
орлин не го пуска
а с влизането на копи какво очаква да промени..на тоя само името му играе досега...
засега обаче призовавам да няма краини мнения от типа да си ходи..даите малко кредит на доверие,това е за първи пут от доста време насам кадето мога да кажа с чиста съвест че трениора не ни е виновен..особено при ситуация в която сме с толкова уяден състав..
несериозно е да говорим кузмановски да си ходи..помислете си все пак че в момента имаше доста проблеми а и освен това играем без грубнака на отбора лазаров,петков и симонович..самокишев момчето не е играло цяла есен
и все пак равен:))))току що вкарахме ето и да знаете сега се почва и не бъдете толкова скептични...в тази ситуация,като видях и състава на берое..приятно впечатление ми направиха събрали са стабилен състав..не са излезли с иунушки..а коцето не го подценяваите тои си е все още класа
аиде и горе главите

Абе що не земеш да се скриеш бе?Докато има слависти с такова мислене никой няма да ни уважава?Ебати тъпото изказване,ще се радвам аз на равен с некакви юноши и дядо Видолов.Просто се скрий!

Съб Мар 01, 2008 5:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 247 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 25  Следваща