Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:10 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 38  Следваща
 Лятна селекция 2008 г. 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
С Данчо Петков,Кавдански и Росен Кирилов мисля,че ще имаме прилична защита

Сря Юни 11, 2008 5:50 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Бабангида се моли на Гришата, не искал да се вижда с Мъри Стоилов
Наставникът на Славия Стевица Кузмановски се е прицелил в нападателя на Литекс Емил Ангелов. Бившият футболист на "Левски", който тази пролет акостира в Ловеч се е срещнал с шефа на ловчанлии Гриша Ганчев, за да го моли да бъде продаден на белите. Бабангида не искал да се засича с новия наставник на „оранжевите“ Станимир Стоилов, с който са в непреодолим конфликт. С привличането на Емо Ангелов Кузмановски искал да окомплектова своята атака, която след продажбата на Здравко Лазаров, а преди това и на Тодор Колев не е това, което искат верните бели привърженици. Както е известно засега Славия е привлякла двама нападатели и то чужденци. Става въпрос за сенегалеца Диоп и англичанина Джейми Финикс.

Междувременно става ясно, че досегашният лекар на Славия вече няма да работи на „Овча купел“. Неговото място ще бъде заето от д-р Бочев, който бе лекар на ЦСКА по времето на Пламен Марков

От Дон Балон така, че може и да не му се вярва

Сря Юни 11, 2008 6:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С това за лекаря съм напълно съгласен, даже според мен целия мед.щаб трябва да се смени. Едва ли контузиите са само случайни!

Сря Юни 11, 2008 6:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mittag написа:
С това за лекаря съм напълно съгласен, даже според мен целия мед.щаб трябва да се смени. Едва ли контузиите са само случайни!

не винете лекарите, 90% от контузиите са плод на неправилно дозирана тренировка! това го знае всеки който се е занимавал с професионален спорт.
принципа на работа в тази насока е различен или треньора прави програмата, а кондиционния се наглася по нея или двамата го съгласуват. в славия едно е налице ...нашите освен контузиите /треньорски грешки на натоварването/ има и явна липса на скоростна издържливост и т.н. чиста скорост.
според мен и кондиционния треньор е за смяна, ама той е борец :!: и няма кой да го помести

Чет Юни 12, 2008 9:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Още една от лъжите на дебелака започва да лъщи. Тази за мащабната и качествена лятна селекция. Росен Кирилов го гонят от Кипър - ние ще го приютяваме. Бургаското цигане като имаше възможност да играе за нас предпочете да си ходи на село, където се видя, че не е кой знае какъв футболист. За Влади Златинов и Витанов все още нищо не може да се каже. Надеждите ми са свързани по-скоро с втория. А за негрото съм със смесени чувства. От клипчето не се вижда кой знае какво. Ако вземе някой то това ще е малко преди или след началото на първенството, ще има оправдания, че му трябва време за адаптация, а пък докато се адаптира първенството взело, че свършило, а ние отново сме в зоната на 6-8 място.

Чет Юни 12, 2008 9:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Този Витанов от Пирин не го знам честно казано, може да се окаже сполучлив трансфер. Влади Златинов според мен за нас е добър вариант, защото нямаме много изнесени бързи футболисти по крилата, той ще доне се острота, а може да играе почти навсякъде в халфовата линия и по крилата. Росен Кирилов ще ни е полезн с опита си, който може да даде н младите в отбора, а и ще има по-голяма сигурност в защита, а и един доста добър вариант за резерва на Кавдански и Данчо. По този повод е добре, че Павлов и Фугата останаха, хубаво си е да знаеш, че можеш да разчиташ на такъв опитен футболист, когато се наложи да влезне и да помогне по най-добрият начин на отбора си. Ангелов също не би бил лош вариант за резерва на титулярните нападатели, които според мен трябва да са Ортега и Малинди, въпреки че и Орлинов е добър вариант, а пък и Диоп и Финикс може да покажат нещо повече.
Ако тези трансфери се осъществят единственият ни проблем става центъра на халфовата линия. Там ни трябва един дефанзивен и един креативен пободен на Новкович, но изнасящ топката от дълбочина.

Чет Юни 12, 2008 10:19 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Tony Adams написа:
Още една от лъжите на дебелака започва да лъщи. Тази за мащабната и качествена лятна селекция. Росен Кирилов го гонят от Кипър - ние ще го приютяваме. Бургаското цигане като имаше възможност да играе за нас предпочете да си ходи на село, където се видя, че не е кой знае какъв футболист. За Влади Златинов и Витанов все още нищо не може да се каже. Надеждите ми са свързани по-скоро с втория. А за негрото съм със смесени чувства. От клипчето не се вижда кой знае какво. Ако вземе някой то това ще е малко преди или след началото на първенството, ще има оправдания, че му трябва време за адаптация, а пък докато се адаптира първенството взело, че свършило, а ние отново сме в зоната на 6-8 място.

За толкова години кога ВС е правил мащабна и качествена селекция?Аз лично си спомням една единствена такава селекция - през лятото на 1997 г. но тогава не плащаше ВС.

Чет Юни 12, 2008 10:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И Славия взeма играч на Пирин
Втори футболист на Пирин ще играе в София новия сезон. Халфът Любомир Витанов е на крача от трансфер в Славия.
Футболистът бе желан от белите още преди началото на миналото първенство, но тогава сумата, която предложиха белите за него, не удовлетвори клуба от Благоевград.
Досегашният капитан Светослав Дяков вече бе продаден на Локомотив (Сф), като остават само дребни детайли по личните условия на футболиста.
От своя страна ръководството заяви, че няма да прави спънки на никого от отбора относно неговото развитие. Мениджърът на клуба пък Петър Михтарски заминава спешно за Португалия, където ще договаря свежи подкрепления. Паметливи припомнят, че той се подвизаваше именно в Порто и има отколешни позиции там.

Съб Юни 14, 2008 10:20 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Slaviq написа:
http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=21251

http://topsport.ibox.bg/news/id_1153347441

ИзображениеИзображениеИзображение

Съб Юни 14, 2008 11:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано подпише с Вихрен.На 35 години ползата от него ще е минимална.В центъра на защитата имаме двама опитни играчи /Данчо Петков и Фугата/ и трети не ни е нужен.

Съб Юни 14, 2008 1:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 377 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 38  Следваща