Изцяло съм доволен, че бяха освободени футболисти, които или бяха изчерпани отдавна за нас (бат Дана и Тодор Колев), или така и не се наложиха в отбора и не показаха че стават за Славия (Ради Рангелов, Киков).
Глупаво е да даваме под наем Галин Богданов, според мен е добре да си остане при нас, иначе оставаме с Генев и Барбоса и трябва да се търси някой нов, който кой знае какъв ще е

Другите, които ще се преотстъпват не са основни играчи, така че нека трупат опит.
За Дюлгеров също смятам, че ще съжаляваме за него. Да, има много какво да се желае в техническо отношение , но в сравнение с Балтанов си е направо Гатузо

В много от загубите ни през полусезона губехме точно много спорни топки, там където той е най-силен. Все си мисля, че заслужаваше много повече шансове, Стефано и Генев колко пъти се дъниха , въобще Кокала проявява двоен аршин определено...
Впрочем, за пореден път явно ще вземаме куцо и ненужно говедо в отбора ни като Балтанов, очаквам също някой измежду Цветан Димитров, Стефан Станчев или Хмарян също да акостира при нас
За Евертон Джилио-Том и какво мислят за него феновете на Локо (Пловдив) :
http://lokoplovdiv.sportal.bg/statistic ... player=826
- Том е много сърцат играч, бори се, върши много черна работа, а понякога изригва и с някви уникални пасове.
- И уникални голове,бих добавил /особено един от 35-40 метра

Не съм във възторг от тази сделка,определено.Още повече,че познавам Том лично,пич и половина е и съм му голям фен
- Добър в дефанзивен план при отнемане на топка, но много греши след като я отнеме при пас. Слаба физика като цяло, не е добър при високии топки и единоборства. Има хубаво центриране с десен крак и бие добре пряк свободни удари.
- На мен лично Том ми харесваше много,най-голямото му достойнство е че играе със сърце и се раздава на 100 %.Може да играе и като дефанзифен и като офанзивен халф.Върши много черна работа и по-трудно се забелязва на терена.Основен недостатък е паса му,които често греши и предоставя възможности за контраатака.Том тъкмо навлезе във форма и ще ви върши чудесна работа.Като чета мненията ви за Дюлгеров смятам,че това са еднотипни играчи с едни и същи достойнсва и недостатъци.Незнам за к'во ги раменят.Аз си мисля,че ще останете доволни от Том.
-Не го знам тоя Дюлгеров как играе ама МНОГО АМА МНОГО МЕ Е ЯД ЗА ТОМ ! Вярно е не е в най-добрата си форма но момчето милее за отбора, познавам го лично и сам ми го каза днес, че не иска да ходи там, а ако остане в Локомотив ще е в дубала.... пълна простотия Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
- Ще ми липсва Том макар , че от миналата година има спад в формата , но винаги се раздава и играе със Сърце .
- На мен лично Том не ми харесва като футболист. В дефанзивен план се справя - спира атаки, прекъсва пасове, бори се, отнема топката. Но ако до него няма подходящ играч който да даде пас, да направи атака - нещата свършват до там. Тръгне ли напред - лесно губи топката, няма извеждащ пас, няма поглед върху цялата игра. Пак казвам - лично мнение.