Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:04 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изцяло съм доволен, че бяха освободени футболисти, които или бяха изчерпани отдавна за нас (бат Дана и Тодор Колев), или така и не се наложиха в отбора и не показаха че стават за Славия (Ради Рангелов, Киков).
Глупаво е да даваме под наем Галин Богданов, според мен е добре да си остане при нас, иначе оставаме с Генев и Барбоса и трябва да се търси някой нов, който кой знае какъв ще е :roll: Другите, които ще се преотстъпват не са основни играчи, така че нека трупат опит.
За Дюлгеров също смятам, че ще съжаляваме за него. Да, има много какво да се желае в техническо отношение , но в сравнение с Балтанов си е направо Гатузо :lol: В много от загубите ни през полусезона губехме точно много спорни топки, там където той е най-силен. Все си мисля, че заслужаваше много повече шансове, Стефано и Генев колко пъти се дъниха , въобще Кокала проявява двоен аршин определено...
Впрочем, за пореден път явно ще вземаме куцо и ненужно говедо в отбора ни като Балтанов, очаквам също някой измежду Цветан Димитров, Стефан Станчев или Хмарян също да акостира при нас :evil: :evil: :evil:

За Евертон Джилио-Том и какво мислят за него феновете на Локо (Пловдив) :

http://lokoplovdiv.sportal.bg/statistic ... player=826

- Том е много сърцат играч, бори се, върши много черна работа, а понякога изригва и с някви уникални пасове.

- И уникални голове,бих добавил /особено един от 35-40 метра ;) Не съм във възторг от тази сделка,определено.Още повече,че познавам Том лично,пич и половина е и съм му голям фен :(

- Добър в дефанзивен план при отнемане на топка, но много греши след като я отнеме при пас. Слаба физика като цяло, не е добър при високии топки и единоборства. Има хубаво центриране с десен крак и бие добре пряк свободни удари.

- На мен лично Том ми харесваше много,най-голямото му достойнство е че играе със сърце и се раздава на 100 %.Може да играе и като дефанзифен и като офанзивен халф.Върши много черна работа и по-трудно се забелязва на терена.Основен недостатък е паса му,които често греши и предоставя възможности за контраатака.Том тъкмо навлезе във форма и ще ви върши чудесна работа.Като чета мненията ви за Дюлгеров смятам,че това са еднотипни играчи с едни и същи достойнсва и недостатъци.Незнам за к'во ги раменят.Аз си мисля,че ще останете доволни от Том.

-Не го знам тоя Дюлгеров как играе ама МНОГО АМА МНОГО МЕ Е ЯД ЗА ТОМ ! Вярно е не е в най-добрата си форма но момчето милее за отбора, познавам го лично и сам ми го каза днес, че не иска да ходи там, а ако остане в Локомотив ще е в дубала.... пълна простотия Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

- Ще ми липсва Том макар , че от миналата година има спад в формата , но винаги се раздава и играе със Сърце .

- На мен лично Том не ми харесва като футболист. В дефанзивен план се справя - спира атаки, прекъсва пасове, бори се, отнема топката. Но ако до него няма подходящ играч който да даде пас, да направи атака - нещата свършват до там. Тръгне ли напред - лесно губи топката, няма извеждащ пас, няма поглед върху цялата игра. Пак казвам - лично мнение.

Чет Дек 09, 2010 8:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Димо Атанасов пред трансфер в Славия

Халфът на Локо (Сф) Димо Атанасов е на крачка от договор със Славия. Роденият в Павликени футболист изигра 7 сезона в “Надежда” и сега по свое желание иска да напусне столичните "железничари".

От известно време халфът е твърда резерва и рядко попада в титулярния състав. Той има договор до лятото, но се е разбрал с шефовете на клуба да го пуснат при изгодна оферта. Интерес към Димо има и от ""Левски"", като по-настоятелни до този момент са шефовете на "белите".

Както е известно, Ясен Петров наложи Димо в Локомотив (Сф) и сега отново го иска. Вероятността обаче Атанасов да е титуляр при “сините” е много малка, а в Славия му обещават титулярно място.

До няколко дни трябва да стане ясна съдбата на Димо, който тази зима вече на 100% напуска "Надежда" Свикнахме на всяка зимна пауза Димо да го пращат в “"Левски"” или ЦСКА, но в момента трансферът му в Славия е въпрос на дни.

http://lokosofia.sportal.bg/statistics_ ... player=124

Чет Дек 09, 2010 9:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://ring.bg/slavia/voinata-liteks-sl ... zhava.html

Том
Мартин Сечков
Павле Попара

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Дек 09, 2010 9:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Какъв е тоя Сечков бе, страшна защита ще имаме , няма що ... Иначе за Павле бих бил доволен, а също така ни трябва задължително и нападател, най-добре Жуниор да се върне , ама едва ли :?

Чет Дек 09, 2010 9:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Какъв е тоя Сечков бе,

Кой очакваше .. може би Енис Хайри. :D

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Дек 09, 2010 9:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
Viktor4o_Rs написа:
Какъв е тоя Сечков бе,

Кой очакваше .. може би Енис Хайри. :D

А не :lol: :lol: :lol: Ма поне да беше онзи черния,ако ще е от Академик, по-надежден ми се вижда :roll: А и Галин Богданов с какво е по-слаб ...

Чет Дек 09, 2010 9:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да и вместо Том от Доко Пловдив да бяхме взели Даксон.

Пет Дек 10, 2010 9:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
Да и вместо Том от Доко Пловдив да бяхме взели Даксон.

Взимаме, този който ни дават, а не който искаме...иначе трябва да играе шарко парко...а бат Венци не ги играе тия игри :D

Пет Дек 10, 2010 11:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
стига бе на коя планета живеете вие.. даксон, максон, още ми е чудно дани пеев как го взехме...
ей го е на както предположих.. сечков- централен, един от 2мата д.атанасов и л.балтанов сигурно, плюс том и попара и сега в нападение я някой от сливен ще прилапаме от арбитраж нещо или мартоооо кушееев и божов и с обща възраст 109 години ще газят всичко и отзад метъла с извеждаши пасове по конец и със селекция за 0,00 лева, гледай какъв профит ще направи венцката.

Пет Дек 10, 2010 11:47 am
Профил ICQ
Познат

Мнение 
ne uspqh da vida ot kude ste vzeli tezi komentari,no ako vleznete v tehniq forum 6te vidite suvsem drugo.kakvo mnenie imat za Tom i kolko se radvat za Diulgerov.razbira se i precakvaneto na stefanov........

Пет Дек 10, 2010 12:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 84  Следваща