СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: СЛАВИЯ - ЦСКА 1/16 финал за Купата на България
Жалко, биха ни общо-взето с 1 положение, Златков сбърка фатално, но няма какво да му се сърдим, момчето направи толкова стабилни мачове, и той е човек все пак ... Не играхме особено добре, но въпреки това имахме повече положения и владеехме повече топката, съдията имаше 2-3 побутвания за чорбата естествено. Тук идва моментът да отправя критика към Кушев - Марто, тепърва се учиш в занаята, ама тази тактика с Филипов, Юруков и Илия в средата и Жу и Галин по крилата просто вече не работи, бихме няколко мача с тази постройка, но не може винаги с нея  Жу е абсолютно безполезен по фланга, Галин в пореден мач нищо, но най-голямото разочарование бе Божов, просто не докосна топката.  Можехме да изравним в края ако Живко беше изиграл по-добре положението с глава, но не би. Не може да имаш Дани Пеев, Попара и Борносузов, а да буташ Филипов дефанзивен халф, не става така ... Да не говорим, че и пак закъсня много със смените ... Дано с Черно море сменим тактиката и заиграем с 2 чисти нападателя, а Божов наистина може да поседне на пейката за сметка на Радослав Василев. Поздравления на всички които бяхме на мача и на момчетата, подготвили хореографията. На чорбарите препоръчвам да не си отварят устата за публика повече, че без феновете си по села и паланки са една шепа хора в София САМО СЛАВИЯ 
|
Сря Ное 23, 2011 5:04 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
браво на агитката Божов и Галин бяха много слаби 
|
Сря Ное 23, 2011 5:06 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
публиката на Славия е велика а може и да е още по велика ама няма успехи за жалост на тази велика публика, поклон пред всички които ходим и подкрепя ме отбора
|
Сря Ное 23, 2011 5:11 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Бесен съм, сега няма да коментирам всичко, защото съм адски афектиран. Този мач ако е бил истински, значи сме много много зле. сасъд за Дебелата алчна свиня, ако сме нормален клуб, по вътрешен правилник, глоби за всичките, а не да ми иска 10 лв за билет. Кушев да се самоглоби, той е по-зле и от Хубчев. Не мога да си намеря място..
Сря Ное 23, 2011 5:12 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Нямам нищо против Божов много му благодаря за головете които вкара за нас но БАСТА КАТО НЯМАШ ВЕЧЕ ЖЕЛАНИЕ И ФИЗИЧЕСКИ НЕМОЖЕШ седни и помагаи от пеиката !
|
Сря Ное 23, 2011 5:19 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Много слаб съдия накъса играта първото даде сам една минута, а не се игра 10 мин и откровенно с помощниците подпряха чорбетата  За мен бяхме много слаби и не заслужавахме да продължим. Умрех от студ и нерви Определено сезона свърши според мен. 
|
Сря Ное 23, 2011 5:50 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Доволен съм, че днес се видя, че Славия ще я бъде и че комунистическите боклуци ще треперят все повече, когато ни срещат. Това е единственият начин да ги върнем там, където им е мястото - на бунището на историята! Доволен съм, че в студения ден в средата на работната седмица близо 1000 слависти се събрахме на стадиона; Доволен съм, че агитката показа отново високо ниво (очаквам снимки на новото огромно знаме); Доволен съм, че отборът се опита да победи, водеше играта и принуди боклуците да бавят като уплашени селяни; Но и не съм доволен, че нямахме късмет и въпреки положенията, не можахме да вкараме гол; Не съм доволен, че БФС продължава да толерира съдии-подлоги на червените боклуци; Не съм доволен, че Кушев не можа с нищо да изненада старата лисица дедо Пенчо; Не съм доволен, че Божов се представи далеч под нивото си, а и като че ли нямаше желание за повече (поне така изглеждаше отстрани); Прощавам на Дани Златков за грешката - снощи му се е родило детенце и със сигурност не е мигнал цяла нощ, което означава, че грешката е само на треньора, който не намери друг вариант. И в края на краищата, по-добре доволен и недоволен, отколкото само недоволен, нали?! Важното е, че днес всички показаха, че има начин нещата да вървят към по-добро за да можем да върнем гордостта си, че сме слависти!
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Ное 23, 2011 6:50 pm |
|
 |
r_a_g_e
Познат
Регистриран на: Чет Окт 22, 2009 10:33 am Мнения: 50 Местоположение: София
|
Отпаднахме за купата... Дебелия ще опъне сергията да развърже квото може а на тяхно място нищо няма да се взима!!! Напролет ще решаваме съдбата на изпадащите... Общо взето все същата картинка и на края едно "преспективно" 7 място в шампионата... Гадно но уви докато дебелата гад е на власт така ще е....
_________________ Burn Rubber not your soul.....
|
Сря Ное 23, 2011 6:56 pm |
|
 |
Радев
Току що регистриран
|
Мачът бе съмнителен.Вял,бавен,като на тренировка.Чорбарите бяха крайно слаби,но нашите сякаш не искаха(или така са им казали) да бият.Жалко,че пак договорките ни декласирах И пак всичко става за сметка на Славия.Да знаете,слависти,че мачът бе предварително договорен-чорбарите знаеха предварително,че ще бият-личеше им по поведението и дори по физиономиите.Славистите малко да бяха натиснали,щяха да бият.Не трябваше да се продаваме на тая сбирщина.
|
Сря Ное 23, 2011 6:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Айде глупости уговорен, стига с тези сашодиковщини, ако беше уговорен, нямаше да се стигне до положение като това на Живко Желев в продължението, само недей с тезата, че той нарочно я би така, щото е смешно. Нека не бъдем като тях, които винаги щом ги бием, се оправдават с тото или някаква договорка 
|
Сря Ное 23, 2011 7:03 pm |
|
 |
|