"Славия"-"Берое"-"Славия"
Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: "Славия"-"Берое"-"Славия"
МЪЧНО МИ Е,БОЛИ МЕ,НО,ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВЪПРЕКИ ВСЕКИ
САМО СЛАВИЯ !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Апр 25, 2013 7:40 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
zissko написа: white_man написа: zissko написа: Какъв оптимизъм, с тия бездарници Меси,Филипов, Златков и Василев тия не знаят какво правят на терена,добре че Берое не атакува по масирано че тия мишки не могат да се подредят отзад абе,човек ,стига с това черногледство..Меси,Филипов,Златков...добре се представят...Василев малко по инертен...залога е голям...стискай палци,подкрепяй като мен.... Батка на тебе ако ти доставя удоволствие да ги наблюдаваш тия мърши го прави аз повече не издържам да гледам тези пумияри начело с ОВЧАТА КРАТУНА БАТКОВОТО...САМО СЛАВИЯ,КАКВОТО И ДА СТАВА !НЕ ИЗМЕНЯМ НА ИДЕИТЕ СИ И ПРИСТРАСТИЯТА СИ ! СМЕНЯТ СЕ ИГРАЧИ,ТРЕНЬОРИ,ПРЕЗИДЕНТИ,НО...СЛАВИЯ Е ЕДНА !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Апр 25, 2013 7:42 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
хайде спокойно....нищо ново не е станало
|
Чет Апр 25, 2013 7:51 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Овчата Глава, с Дяков и Колев които не са играли от 100 години и с 100 защитника направо ми падна в очите не съм очаквал да е такъв СТРАХЛИВЕЦ безобразно слаб отбор по слаб и от Локо Сф.
|
Чет Апр 25, 2013 7:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
боли ме сърцето няма толкова тежка загуба
|
Чет Апр 25, 2013 8:09 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Как е възможно да направиш две такива смени - тошко колев и дяката, които цяла пролет са си пипали топките повече пъти, отколкото са ритали такива към вратата ?! БЕЗУМИЕ ! Това е за Гинес, не знам дали има друг треньор, който е правил такава чутовна глупост. Меси - крило, Галин - пейка. Да не вземат да ни вкарат ли, какво ? Какъв ще да е Галин, тръгне ли му играта, двамата със Здравко са единствените, на който може да се разчита напред, единствените, които с индивидуалните си качества могат да наклонят везните в наша полза, да решат мача с едно докосване, удар, единствените, които могат да импровизират и разчупят играта ни в предни позиции. С тези си решения Вили ни лиши ни от положения, от ситуации за гол, от напрежение пред Караджов, дадееее им спокоиствието, а тъпите селяни се бяха насрааааааааали...... Не играхме за 0-0, а за -0-0! Все едно сме били с разгром, че да разчитаме, че няма да вкарат. Безумие !!!!!!!!!
Всеки мач - 10 човека. Ради Василев. Влачи се момчето, просто не става за титуляр към днешна дата. Второто си плачеше за смяна, вместо да влезе Здравко, влиза Тошко, а Ради остава ! Боже Господи !
Попара бе слаб, но с оглед на мудния Тошко и онзи Попай 'Янко' Моряка, от тримата се справяше най-добре, особено с това, че поемате отговорност в тяхната половина ! И ти го сменяш с Дяков, че да пазим 0-0 ли, не знам ? Защо не пусна Чавдар бееееее, Овчи ?!?!?!?!?!?
Пресъпно поведение. И се оправдава със съдията. Не съм съгласен.
Чет Апр 25, 2013 8:18 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Ти Овча Главо ти не си за гонене ти си за затвора НЕКАДЪРНИКО,може ли да имаш футболисти като ГАЛИН,ЧАВДАР,ЗДРАВКО а ти кратуно да пускаш меси крило.янко-безглава,дяков-не играл.колев-не се познава с другите и с 1100 защитника и да ревеш по съдята.Аз бях един от тези които исках да си треньр на СЛАВИЯ но сега се убедих че си ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК И НЕМОЖАЧ и т.н.
|
Чет Апр 25, 2013 8:30 pm |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
С тия пенсионери толкова! Лошото, че и догодина ще е същото. Евала на Гошо Петков единствения останал от отбора преди 15 г. когато играчите ни пак нямаха кой знае какви качества, но имаха СЪРЦА и ни им пукаше срещу кой играят. Оказа се, че Вили Вуцов не си е научил урока Етрополе!
|
Чет Апр 25, 2013 8:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Говорим за пенсионери, а младите какво играят бе - Филипов, Меси, Ради Василев, Димо ? Че точно пенсионерите ни са единствените адекватни играчи. А щом за вековен юбилей Свинята, ръководство и играчи се изсраха така, щом дори сега не се трогнаха и не показаха нищо в най-важния мач за сезона, значи не можем никога и нищо да очакваме от тия отрепки и занапред  Докато Прасето е президент, бял ден няма да видим. Дори и най-големите оптимисти вече не виждам какво може да очакват занапред от тая пародия на футболен клуб. Да ни закриват и толкова ...
|
Чет Апр 25, 2013 8:53 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Ясно е това за Дебелия, ега умре. Ама защо трябва да им плаща на всичките тези ? Орежи им заплатите, остави ги гладни, защо всичко трябва да им е ОК, след като не си вършат работата, какво е това спокоиствие, това безхаберие на терена, защо нищо не играят и не им пука, не им личи да съжаляват дори ? Трябва да се вземат мерки, трябва да се спре кранчето....
Чет Апр 25, 2013 8:57 pm |
|
 |
|