Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 29, 2025 9:57 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 130  Следваща
 Селекцията 2013/2014 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията 2013/2014
Александър Александров от тима на Миньор ще играе в Славия през новия сезон. 21-годишният футболист идва като свободен агент, тъй като разтрогна договора си с перничани.

Пет Юни 07, 2013 10:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Гласят трансфер и на Милен Лахчев.ЗАа какво ни е този?С какво е по добър от Генев или Сандански.

Пет Юни 07, 2013 1:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Посредствени футболисти, прилягащи на посредствен отбор като нашия

Пет Юни 07, 2013 1:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Сандански не е за титуляр и в Б група.

Играта му напред е свързана с много "приятни" контра атаки на другите отбори.

Пет Юни 07, 2013 1:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Новият треньор на Славия Асен Букарев направи първия си успешен ход начело на отбора. Той почти е договорил оставането на Галин Иванов в „Овча купел". Както е известно, след мача с "Левски", който лиши „сините" от титлата, покрай името на крилото се завъртя голям скандал. Венци Стефанов намекна, че футболистът е ревал в съблекалнята и, че няма да го остави в Славия.
Иванов бе с единия крак на „Герена", но в последния момент Букарев е настоял той да остане.
„Галин има договор с нас и ще си го изпълни. Ако от "Левски" го искат, можем да преговаряме. Но мисля, че той ще остане при нас", призна пред „Меридиан Мач" президентът на „белите" Венцеслав Стефанов. „Той трябва да си изчисти главата. Притежава страхотни качества и знам, че ще продължи да бъде наш основен футболист", допълни босът. Както е известно, ако Иванов бе преминал в "Левски", към „Овча купел" трябваше да се насочи Милен Василев, който е нежелан от „сините".
"Какъв е този играч? Аз такъв не познавам. Играч, който веднъж е отказал на Славия, за да иде в друг отбор, аз повече няма да го потърся. Разберете го", завърши Стефанов.

Пет Юни 07, 2013 1:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Егати хода.

Пет Юни 07, 2013 2:02 pm
Профил
Администратор
Аватар

Само дето накараха Димо Атанасов да си съсипе отпуската и да се обяснява наляво и надясно, че не е той рИвал в съблекалнята. На Галин му се съсипаха нещата с "Левски" с идването на Наско Сираков там и няма накъде. даже "Литекс" е затворена страница за него, дори не само за него, а и за българския футбол. И от немай къде остава.

Пет Юни 07, 2013 3:10 pm
Профил WWW
Луд за връзване

saract написа:
Новият треньор на Славия Асен Букарев направи първия си успешен ход начело на отбора. Той почти е договорил оставането на Галин Иванов в „Овча купел". Както е известно, след мача с ""Левски"", който лиши „сините" от титлата, покрай името на крилото се завъртя голям скандал. Венци Стефанов намекна, че футболистът е ревал в съблекалнята и, че няма да го остави в Славия.
Иванов бе с единия крак на „Герена", но в последния момент Букарев е настоял той да остане.
„Галин има договор с нас и ще си го изпълни. Ако от ""Левски"" го искат, можем да преговаряме. Но мисля, че той ще остане при нас", призна пред „Меридиан Мач" президентът на „белите" Венцеслав Стефанов. „Той трябва да си изчисти главата. Притежава страхотни качества и знам, че ще продължи да бъде наш основен футболист", допълни босът. Както е известно, ако Иванов бе преминал в ""Левски"", към „Овча купел" трябваше да се насочи Милен Василев, който е нежелан от „сините".
"Какъв е този играч? Аз такъв не познавам. Играч, който веднъж е отказал на Славия, за да иде в друг отбор, аз повече няма да го потърся. Разберете го", завърши Стефанов.

май трябва да се радваме..с оглед на т.нар. нова трансферна политика и очакваните трансфери..няколкото добри мача на сезон на Галин може и добре да ни дойдат, въпреки, че аз лично тва лайно не го искам в Славия.

Пет Юни 07, 2013 3:30 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Новият старши треньор на Славия Асен Букарев сподели, че отборът ще прави селекцията си в движение. Бившият футболист на ЦСКА и "Левски" наследи начело на белите Велислав Вуцов, който бе освободен в началото на месеца.
„Останах изненадан от назначението ми за старши треньор. Не очаквах Венци Стефанов да избере мен да водя тима. В много добри отношения съм със собственика. Мнението ни с него относно визията и развитието на Славия съвпада. Вече съм готов напълно да дадем дължимото на нашите юноши“, каза Асен Букарев пред bTV.
От клуба се очаква да си тръгнат Даниел Златков, Здравко Лазаров, Павле Попара, Антонио Ливраменто, Дайсуке Мацуй, Тайсуке Акийоши, Петър Димитров, Богомил Дяков, Спас Георгиев и Тодор Колев.
„Доста хора напускат отбора, така че със сигурност ще ни трябват нови футболисти. Виждате, че ситуацията в българския футбол в момента около отборите е комплицирана. При всички положения много футболисти ще се присъединят към нас в движение, тъй като бъдещето на доста от отборите е несигурно", сподели Букарев.
Славия има сериозен интерес към крилото на "Левски" Милен Василев. 24-годишният футболист не успя да се впише при сините след идването си през зимата и най-вероятно ще бъде освободен. Почти сигурно бившият играч на Миньор ще продължи кариерата си в „Овча купел“. За момента сигурни попълнения на белите са Александър Александров от Миньор, Георги Пашов, Диян Вълков, Христо Янев и Иван Коконов. Нападателят изкара пролетния полусезон като преотстъпен на "Ботев" Враца. След изпадането на отбора от елита обаче той със сигурност ще се върне в „Овча купел“.
Тема Спорт

Нед Юни 09, 2013 12:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Заменяме старите куци коне, с по-млади такива, та даже и по-куци.

Нед Юни 09, 2013 1:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 130  Следваща