Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекция и трансфери
Явно това е новата тактика на Дебелия - да си прибираме наши кадри от села и паланки и пак да се подлъжат някои - ама нека да им се даде шанс, те са наши момчета, ще се раздават и горят за каузата "Славия", ще си оставят сърцата на терена - да, ама това е един голям Кънчо в устите ни за пореден път ... Няма такива филми, търсете ги при баските в Билбао, само там съществуват. Трябват пари и професионализъм просто, това е, типичен пример са Лудогорец и Литекс през годините.  В Славия и двете неща ги няма, особено второто ... Който вярва, че само с Бранко, Воденичаров, Игнат и със Спас, Ради и т.н. ще мръднем повече от поредното 7-8 място, явно е препил с много лош метилов концентрат. Добре е и да се спре с баналното клише, че искаме да гледаме раздаване и желание, пък каквито и да били резултатите, всички си знаем че само с желание нито ще се върне публиката, нито ще се отбележи 100-годишнината, трябват УСПЕХИ П.С. Ако Чавдар отиде в "Левски", за мен той спира да съществува 
|
Чет Май 03, 2012 7:53 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
дреме му на Чавдар за теб
|
Чет Май 03, 2012 8:27 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Овча купел написа: Chelsea_69 написа: Айде малко по-сериозно.Ако си го можеше щеше да си играе в Шотландия или Англия, а не в Поморие и т.н. китни дестинации.Примери за такива играчи много напоследък.От Милан в Сливен, от Селтик в Миньор и от Леверкузен в "Ботев" Пд (във В група) и от Борусия Дортмунд в Академик.Всичките тия, ако имаха качества все щяха да ги забележат някъде и да ги вземат, а не да играят по Б групите. За да е сериозно следва да си чел нещо повече от жълт вестник. Като например да си разбрал, че има удължаване, а сега с още на рестрикциите към българи и румънци. А за работа на следващо ниво се изисква повече от студентска виза. Говорим за Шотландия или Англия. В противен случай нямаше да има ей такива неща: http://www.scotsman.com/sport/football/ ... -1-1329718http://www.tribalfootball.com/articles/ ... nov-173382http://topsport.ibox.bg/news/id_805187923За момчето от Милан всички въпроси към титана Емил Данчев. Не е задължително да се наложиш в Дортмунд (включително и Рангелов по-късно) на 18-19 години. Игра в Академик именно защото сме държава от лешояди и завистници. Но май Александров си дойде на мястото и стигна до националния отбор. Ще играе и евротурнири. На таланта може винаги да се пречи, но много рядко може да бъде спрян. Разбирам, че сме в България и няма как да се надскочим. Злобата няма цвят. Но неграмотността не е оправдание за глупост!!! И някой беше прав, че преди години тук пишехме няколко десетки, сега са останали комплексирани хейтъри. Проблемът е, че освен всичко са и неграмотни. Аз не знам как да ти обясня, че ако Бранимир Костадинов беше качествен футболист щеше да играе на запад, а не в Б група  Па ти си поствай некви линкове.Единствената разлика между него и Жоро Христов ще е може би по-малката заплата, която ще взима.Рангелов не се наложи в Дортмунд, ама оня не се наложи и във втория отбор на Дортмунд.Правиш ли разлика ? Щото на запад не е само да си техничар, а трябва и дисциплина извън терена.Иначе си прав, че му завиждам на Александров.Аз лично не мога да ям баници и след 1 час да съм на тренировка на младежкия нац. отбор.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 03, 2012 8:35 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: дреме му на Чавдар за теб И на мене ми дреме за тебе,говори нормално с хората бе..........
|
Чет Май 03, 2012 9:12 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: atm написа: дреме му на Чавдар за теб И на мене ми дреме за тебе,говори нормално с хората бе.......... Пиша нормално, а когато говоря никой няма претенции към ненормално отношение. За съжаление форума се превръща в деструктивна форма за изразяване. Продължавайте така момчета, поне тук всичко е позволено.
|
Пет Май 04, 2012 6:25 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Не съм ги гледал момчетата и нямам поглед какви качества имат. Лично аз обаче предпочитам Бранимир вместо Христов да речем. Политиката винаги ни е била калпава....като са млади и имат нужда от обиграване се дават 2-3-5 години под наем, а не се продават и после да се чудим как да си ги вземем...
Ясно е, че няма да постигнем нищо и догодина ама поне да е с млади играчи, които да имат желание да се докажат. Защото в момента може да играем едно голямо НИЩО ама ако дойде някой като Херо може да видим различни Спас, Романов, Бранимир и сие...
|
Пет Май 04, 2012 9:27 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Chelsea_69 написа: Овча купел написа: Chelsea_69 написа: Айде малко по-сериозно.Ако си го можеше щеше да си играе в Шотландия или Англия, а не в Поморие и т.н. китни дестинации.Примери за такива играчи много напоследък.От Милан в Сливен, от Селтик в Миньор и от Леверкузен в "Ботев" Пд (във В група) и от Борусия Дортмунд в Академик.Всичките тия, ако имаха качества все щяха да ги забележат някъде и да ги вземат, а не да играят по Б групите. За да е сериозно следва да си чел нещо повече от жълт вестник. Като например да си разбрал, че има удължаване, а сега с още на рестрикциите към българи и румънци. А за работа на следващо ниво се изисква повече от студентска виза. Говорим за Шотландия или Англия. В противен случай нямаше да има ей такива неща: http://www.scotsman.com/sport/football/ ... -1-1329718http://www.tribalfootball.com/articles/ ... nov-173382http://topsport.ibox.bg/news/id_805187923За момчето от Милан всички въпроси към титана Емил Данчев. Не е задължително да се наложиш в Дортмунд (включително и Рангелов по-късно) на 18-19 години. Игра в Академик именно защото сме държава от лешояди и завистници. Но май Александров си дойде на мястото и стигна до националния отбор. Ще играе и евротурнири. На таланта може винаги да се пречи, но много рядко може да бъде спрян. Разбирам, че сме в България и няма как да се надскочим. Злобата няма цвят. Но неграмотността не е оправдание за глупост!!! И някой беше прав, че преди години тук пишехме няколко десетки, сега са останали комплексирани хейтъри. Проблемът е, че освен всичко са и неграмотни. Аз не знам как да ти обясня, че ако Бранимир Костадинов беше качествен футболист щеше да играе на запад, а не в Б група  Па ти си поствай некви линкове.Единствената разлика между него и Жоро Христов ще е може би по-малката заплата, която ще взима.Рангелов не се наложи в Дортмунд, ама оня не се наложи и във втория отбор на Дортмунд.Правиш ли разлика ? Щото на запад не е само да си техничар, а трябва и дисциплина извън терена.Иначе си прав, че му завиждам на Александров.Аз лично не мога да ям баници и след 1 час да съм на тренировка на младежкия нац. отбор. Специално за него имам надежда....и не толкова за в Славия колкото в нациото...има трудни моменти, спадове...но момчето е младо, учило се е на футбол на острова, а това не е никак малко. С лек подем в кариерата може отново да излезе навън и да се доразвие...
|
Пет Май 04, 2012 9:31 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Ами дано.И аз се надявам да успее, въпреки че ме заклеймиха, като злобар и завиждащ  Айде сакаме, айде чекаме 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Май 04, 2012 10:40 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Chelsea_69 написа: Ами дано.И аз се надявам да успее, въпреки че ме заклеймиха, като злобар и завиждащ  Айде сакаме, айде чекаме  То това със заклеймяването е най-лесно... лоши сме защото сме реалисти и виждаме какво се случва. Но това е една друга тема...
|
Пет Май 04, 2012 12:20 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
За Бранко.. виж кой е в управата на "Ботев" Враца.. Но аз не го обвинявам момчето, той не е лош..и брат му познавам.. и той не е лош, но ако не развиеш един играч в добър отбор между 18-22г. нещата стават много трудни, да не кажа невъзможни...а гръбнак от съвкупност от такива играчи е изключено да се прави..
все пак съм на мнение, че за възрастта няма значение, им можещи и не можещи... а глутницата безхаберни треньори в България в съвкупност с натиск от тати и президент изключват голяма част от можещите и оставят едно малцинство от момчета без акъл, за които в живота алтернатива на футбола няма.. за справка давам Галчев и наш Меси, които за коефициент на интелигентност не са чували..
затова залагам на чужденците..те са готови играчи, които не са с промити мозъци и не са играли през сгуриите и по чалгатеките...
|
Пет Май 04, 2012 9:54 pm |
|
 |
|