Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ако дойде,ще е доста добре,само не мога да разбера за какво ни бяха толкова покупки на нападатели,като си имахме достатъчно.През есента играхме с 1 нападател,а в състава си имахме 3-4 (ако броим и Ники Петров).Ако дойде Сержиньо лично аз не виждам как ще се промени схемата,при положение,че халфовете ни ще станат още по-силни,което значи,че ще имаме 5-6 резервни нападателя.
Не ме разбирайте погрешно - лично аз много бих се радвал ако Сержиньо дойде.Просто не мога да си обясня покупката на Георгиевски в такъв случай...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Яну 15, 2007 2:59 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Един добър играм в повече никога не е излишен.Андонов при добро желание ще намери място и на Георгиовски и на Сержиньо.
|
Пон Яну 15, 2007 3:42 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Da ama Venci niama da dade 200.000 ...
|
Пон Яну 15, 2007 3:55 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Дойде ли ще е перфектно,но малко ме съмнява да се бръкне Венци толкова много,според мен едно нападателче ни трябва да засили конкуренцията,като един Джилас например
Иначе гледам добри контроли ще играем Денамо Букурещ-са много силен и стабилен отбор,Зведа,всички знаем кой са,Рапид са най-силният в момента отбор в мангалската Румъния,така че добри контроли са уредени.
Мачкаме!
|
Пон Яну 15, 2007 4:01 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Добре де ... ако някой може да ми обясни за какво са ни нападатели ???? Нали искаме да се налагат момчета от школата ?
В момента Славия разполага с Тодор Колев,Славчо Георгиевски,Димитър Воденичаров,Мартин Стефанов,Орлин Орлинов,Николай Петров,а поне засега играем със схема с 1 нападател.За какво са ни повече,за да запълваме резервна скамейка с нападатели ли ?
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Яну 15, 2007 4:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Чакайте малко - Георгиовски не е ли халф или поне атакуващ халф?Трудно може да бъде причислен като чист нападател.
|
Пон Яну 15, 2007 4:26 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: Добре де ... ако някой може да ми обясни за какво са ни нападатели ???? Нали искаме да се налагат момчета от школата ? В момента Славия разполага с Тодор Колев,Славчо Георгиевски,Димитър Воденичаров,Мартин Стефанов,Орлин Орлинов,Николай Петров,а поне засега играем със схема с 1 нападател.За какво са ни повече,за да запълваме резервна скамейка с нападатели ли ?
Славчо Георгиевски е халф,а единствения от теб изброените нападатели,който играе и бележи е Тодор,представи си една негова контузия и умираме,няма лошо да имаме юноши,но пък е хубаво те да се обиграват със силни,конкурентни нападатели и да трупат опит от тях.
|
Пон Яну 15, 2007 4:49 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
|
Съгласен съм с някои неща,с други не.На Георгиевски гледах някои репортажи на Вихрен - има мачове в които играе като типично гюме
Дори да не броим Ники Петров и Георгиевски пак имаме 4 човека.
Единствено Тодор Колев има необходимото самочувствие (не говоря за качества,защото Орлинов,Стефанов и Воденичаров определено ги имат) на голмайстор и за това също съм на мнение,че един Джилас ще е направо трансферен удар.Но обяснете ми за какво са ни 3 резервни нападателя.Дори да не се придържаме към схемата от есенния полусезон с 1 нападател,то пак остават доста резерви  Според мен най-доброто ,което може да се направи за бъдещето на момчетата е поне 1 от тях (Стефанов,Орлинов,Воденичаров) ( по възможност Стефанов  ) да бъде преотстъпен и да натрупва някъде игрови опит,както правят с Дамянов и Ицо Петров.
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Яну 15, 2007 7:50 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Много, много ми се иска да дойде тоя, с това проблемите от дясно се разрешават! Идеалната схема:
--------------------------Емо Петров--------------------------------
-----Фугата------Карата--------Данчо Петков------Мечето-----
--------------------------Ангел Стойков----------------------------
----Сержиньо-----Илийката----Симонович----Ради Рангелов---
--------------------------Тошко Колев--------------------------------
Тва е за мене!!! 
Пон Яну 15, 2007 8:02 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Трябва да играеме с 2ма нападатели според мен , а пък нали уж гониме големи цели според мен тези цели не се постигат с юноши само  а си представете Сержиньо Илийката и Симонович какво ще прават 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Яну 15, 2007 8:32 pm |
|
 |
|