Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
 ""Ботев"" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Не ме е яд на 3-0,а на лайнарското представяне на повечето от отбора!!

Нед Мар 23, 2008 8:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
знам че не е, знам че взеха славия само заради далаверата със софийски имоти, знаем и за бай миле защо бяхме се превърнали в югоСлавия, знам и за дебелото, че работеше на бензиностанция и единственият му допир със спорта бе че пълнеше колите на гугалов, евтимов, жужо, чаво и ко без пари ..... после същия не се посрами да им иска пари за да ги назначи треньори в Славия, вместо той да им даде ...абе неискам повече да си мисля, понеже съм така да се каже от бранша и ме боли много
не ми отива да говоря тези думи, но това че се опитваш да говориш по малко истини не те прави специалист. лесно е да се говори истината за съседа, но каква ли е за нас. напада наско сираков, защо? защото му поведе отбора и ги направи шампиони ли? бил говедо, а къде са славистите да попитам? защо не използава тези хора и не направи поне имидж на отбора ...сега щяхме да имаме публика след тези 12 г. колкото на чорбата поне на стадиона.
ох ... мога още да пиша ли пиша, ама каква е файдата.
:?:

Нед Мар 23, 2008 8:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bene написа:
има и такива мачове. кво толкова, че сте паднали с 0:3? есента пък ни бихте 4:2. важното е да има футбол, да има игра, да си струва да идеш на стадиона...
след мача лафих с Какалов, специални поздрави праща на ORTEGATA и каза, че онзи му пас за 2:0 е бил спец честитка за него :D

абе Бене, ти гледа ли мача? щото аз си бях в къщи и си разделих тв на 2 от едната страна манюн и ливерпул, от другата нещо на което му викаме бг футбол. забелязах, че колкото сокъра или футбола има общо с американския футбол, толкова и това дето го играха бе същата игра с тази на англичаните. Та не говори моля те за какалов, голям футболист е скоро ще радва едноклетъчни фенове в най-добрия случай в трабзонспорили някой диарбикирски отбор.
моля ви бе хора бъдете реалисти искайте от тези за които викате да показват това, което трябва ... знаеш ли колко хора се мъчат и взимат смешни пари, а и ги дават после да гледат това нещастие ...вие бяхте сляби, а ние бяхме нещастни

Нед Мар 23, 2008 8:39 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
slavia_futbol_club написа:
Яд ме е че отидах на мача-просто резил

Mene ne me qd !!! *** za ma4a *** za rezultata ! Az hodq zaradi SLAVIA !!!! KOito ne e syglasen s mene da mi ............. :evil: :evil: :evil:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Мар 23, 2008 8:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Da vi ebem u kanarite lainarite nali ne go haresvahte kakalov azisa nali go psuvahte ,neska mu izlizahte guza .. cel jivot mitio hristolov prezident :o *** za ma4a , neska dregera ot4ete golemi stoinosti na nqkoi hora :lol: i toq zlatkovski trebva da go izhurlime ot otbora deba i mumiqta

The Rise of the poisoned Youth

Нед Мар 23, 2008 8:49 pm
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
.. cel jivot mitio hristolov prezident

Аз пък ви пожелавам скоро време да се оттървете от Дебелия - с такива президенти такъв футбол. А за Какалов - колкото и да играе за мен ще е нещастника с потника с надпис цска - да го духа

Нед Мар 23, 2008 9:01 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Моето мнение е ,че докато тоя ТЪРГАШ :дебелото: е на чело ......ТОВА Е, И ЩЕ БАДЕ положението......ЧАВО и ГИГОВ у локото,КАНО у "Марек", ЖУЖО някъде.....Б ГРИГ.изгонен.. а ние ВПРОЧЕМ КОЛКО СА СОФИЯНЦИТЕ В СЛАВИЯ?????????

Нед Мар 23, 2008 9:01 pm
Профил
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
Da vi ebem u kanarite lainarite nali ne go haresvahte kakalov azisa nali go psuvahte ,neska mu izlizahte guza .. cel jivot mitio hristolov prezident :o *** za ma4a , neska dregera ot4ete golemi stoinosti na nqkoi hora :lol: i toq zlatkovski trebva da go izhurlime ot otbora deba i mumiqta

Еееееее, хайде сега :lol: Като играе добре какво да го правим?

П.П. Гаранция, че потникът с надписа не е забравен :wink:

П.П.П. САМО "Ботев"! 8)

Нед Мар 23, 2008 9:05 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
И КАКВО ЗНАЧИ НЯМАМЕ КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ?????????НЕ ИСКАМЕ В ЕВРОПА,НЕ ИСКАМЕ 1 МЯСТО,АА КАКВОООО?????? ОТ 4 ДО14, ОТ 30 МАЧА 10 ПОБЕДИ 6-7 РАВНИ И ДРУГИТЕ ПРОДАДЕНИ........С БЕЗДУШНА ИГРА А И БЕЗДАРНА СЪЩО.

Нед Мар 23, 2008 9:10 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
ПИЧ, КОЙТО ИГРАЕ ДОБРЕ ДА БИЕ ПО СЛАБИТЕ..........

Нед Мар 23, 2008 9:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 208 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща