Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Славия се раздели с петима футболисти след края на шампионата. Наставникът на тима Мартин Кушев е решил че за новия сезон няма да разчита на българските футболисти Георги Христов. Николай Божов и Владислав Романов, както и на чужденците Милан Ставрич и Рамазан Бишевич.
На този етап не се знае дали ще има още освободени от първия тим на „белите“.
Очаква се в следващите няколко дни да стане ясна съдбата и на още няколко футболиста, които може да се окажат ненужни, ако бъдат привлечени състезатели на определени позиции.
|
Сря Юни 13, 2012 2:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Почти всички тези ги взехме зимата, така че това говори достатъчно ...
|
Сря Юни 13, 2012 3:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Освобождаваме Божов и Георги Христов за да вземеме Калоянов.Да се надяваме че тепърва ще вземем някой и друг нападател.Между другото Еньо Кръстосчев е свободен агент.Дали ВС няма да поднови интереса си към него?
|
Сря Юни 13, 2012 3:28 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Дебелака ако пак продаде Жуниор, в атака оставаме само със Златинов на практика. Според мен нашите трябва да натиснат за някой опитен играч в атака като Емил Ангелов или Светослав Тодоров, да си задържим Жу и още някоя печка отпред от тия, които ще изпробваме, ама ако може да става за нещо Спокойно могат да бъдат освободени и такива като Тошев и Сандански.
|
Сря Юни 13, 2012 4:09 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: Според мен нашите трябва да натиснат за някой опитен играч в атака като Емил Ангелов или Светослав Тодоров,..... За какво са ни точно тия двамата, нали освободихме един пенсионер и едно дърво? С трици маймуни не се ловят.
|
Сря Юни 13, 2012 4:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
iori написа: Viktor4o_Rs написа: Според мен нашите трябва да натиснат за някой опитен играч в атака като Емил Ангелов или Светослав Тодоров,..... За какво са ни точно тия двамата, нали освободихме един пенсионер и едно дърво? С трици маймуни не се ловят. Защото по-добри от тях няма да вземем, а тези поне са на доста по-високо ниво от Божов и Христов, както и от Тошев. И аз искам много по-добри варианти, ама това е ... Дано само не направим грешката да вземем лекенцето Курдов от "Ботев".
|
Сря Юни 13, 2012 5:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако говориш за Атанас Курдов той отива в "Левски".
|
Сря Юни 13, 2012 6:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Халфът на ЦСКА Николай Дюлгеров все пак ще бъде част от отбора на ЦСКА, научи Novsport.com. Халфът на „армейците” беше в списъка с 11 играчи, на които няма да се разчита през новия сезон и първоначално не замина с клуба на лагер в Боровец.
Сега обаче шефовете на ЦСКА са решили, че не искат да се лишат от полузащитника и окончателно го връщат в тима. Така Дюлгеров вече е в Боровец и започва пълноценна подготовка наравно с останалите.
Подобна е ситуацията с Александър Якимов и Коста Янев. Двамата също не попаднаха в сметките на Стойчо Младенов при първия етап на селекцията, но сега са върнати в отбора.
|
Чет Юни 14, 2012 8:48 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
така или иначе според мен нямаше да си го върнем
Чет Юни 14, 2012 9:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Галин Иванов отказва да се върне в Славия
На 25 юни отивам на първа тренировка на Литекс, това е моят отбор, в който искам да играя, коментира халфът
Халфът на Литекс Галин Иванов заяви, че няма да се връща в Славия. Както е известно, около бъдещето на бившия младежки национал има голяма неяснота, а босът на "белите" Венцеслав Стефанов каза, че след като Гриша Ганчев не му се е издължил за юношата на ""Левски"", го връща на "Овча Купел".
"В момента почивам. На 25 юни отивам на първа тренировка на Литекс. Това е моят отбор, в който искам да играя. Славия? Аз съм футболист на ловчанлии и засега няма да се връщам в Славия", каза Иванов пред "Меридиан Мач".
Друг сходен случай - този с Жуниньо, който през пролетта игра в ""Левски"", обаче се разви в полза на Славия и той отново е футболист на "белите". Бразилецът все пак няма да играе за най-стария столичен клуб, а ще си потърси късмета в чужбина.
|
Пет Юни 15, 2012 8:27 am |
|
 |
|