Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Този Сержиньо ни вкара уникален гол, нали? Определено е добър футболист и ще е от полза, но дали ще го вземем е съмнително, защото Вихрен колкото и да са свалили цената след като чорбата ги отрязаха пак няма да е без пари, а ще трябва да му се плаща и заплата. Ако дойде при нас ще повярвам в невероятното, а именно че най-после имаме сериозни амбиции и поне опитваме да ги осъществим.
|
Пон Яну 15, 2007 9:08 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Maкар, че се отклонявам от вълненията в предните мнения за Сержиньо, искам само да споделя едно мнение за начина по който се подготвя Славия не за първа зима.
От това което четох по пресата и нета, целта на подготовката на Белмекен е да се работи за ,,кондиция и издръжливост,,
Смисъла на висикопланинската спортна база Белмекен е да се тренира повече от 10 дни /примерно/ за да може организма, адаптирайки се към по-разредения въздух /по малко кислород на еденица обем/ да създаде повече хемоглобин, и така да по ефективно да се усвоява, респективно пренася кислорода. Това обаче се прави от спортисти, на които им предстои еднократно състезание броени дни след като слязат но по ниска надморска височина.
При положение че първенството започва примерно март месец и е цикъл от мачове, то организма на футболистите отдавна ще е се е върнал в състоянието отпреди Белмекен!
Кондицията- значи фитнес могат да правят и тук долу/ да не говорим че това е процес, като че ли след това не правят ?/, а издръжливост- тичат по сняг и минусови температури, та някой от тези кекльовци, я бронхопневмония ще хване, я от друго ще се разболее...
Та на цялата тази работа, дни след това отиват в Кипър на 25 градуса!
Извинявам се за романа, просто искам да кажа, че нещо както повечето неща при нас не е в ред и методически.
Дано да ме опровергаят...
Само Славия!
|
Пон Яну 15, 2007 9:32 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Vlado написа: Maкар, че се отклонявам от вълненията в предните мнения за Сержиньо, искам само да споделя едно мнение за начина по който се подготвя Славия не за първа зима. От това което четох по пресата и нета, целта на подготовката на Белмекен е да се работи за ,,кондиция и издръжливост,, Смисъла на висикопланинската спортна база Белмекен е да се тренира повече от 10 дни /примерно/ за да може организма, адаптирайки се към по-разредения въздух /по малко кислород на еденица обем/ да създаде повече хемоглобин, и така да по ефективно да се усвоява, респективно пренася кислорода. Това обаче се прави от спортисти, на които им предстои еднократно състезание броени дни след като слязат но по ниска надморска височина. При положение че първенството започва примерно март месец и е цикъл от мачове, то организма на футболистите отдавна ще е се е върнал в състоянието отпреди Белмекен! Кондицията- значи фитнес могат да правят и тук долу/ да не говорим че това е процес, като че ли след това не правят ?/, а издръжливост- тичат по сняг и минусови температури, та някой от тези кекльовци, я бронхопневмония ще хване, я от друго ще се разболее... Та на цялата тази работа, дни след това отиват в Кипър на 25 градуса! Извинявам се за романа, просто искам да кажа, че нещо както повечето неща при нас не е в ред и методически. Дано да ме опровергаят... Само Славия!
Знам само, че на Белмекен се подготвят само тежкоатлети. Знам също, че лагерът на Белмекен е сметнат за основна причина за слабото представяне на националите в Мексико през 1970. Знам също, че след зимната ни подготовка винаги лазаретът се препълва.
На Белмекен престоят излиза евтинко и май това е причината всяка година футболистите да ходят там.
Това с Кипър беше по настояване на Ратко и едва ли ще се повтори скоро.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 15, 2007 11:58 pm |
|
 |
papa
Познат
|
TVV написа: Този Сержиньо ни вкара уникален гол, нали? Определено е добър футболист и ще е от полза, но дали ще го вземем е съмнително, защото Вихрен колкото и да са свалили цената след като чорбата ги отрязаха пак няма да е без пари, а ще трябва да му се плаща и заплата. Ако дойде при нас ще повярвам в невероятното, а именно че най-после имаме сериозни амбиции и поне опитваме да ги осъществим.
Имам впечатления за Сержиньо от 2 мача на живо.По някакви съображения няма да казвам ник-а си ,с който ме знаят ТВВ и Славията,може би и Тони Адамс,нито пък втория споменат мач.
На Тича видях тоя да прави по 3-ма играча да мязат на бидони за зеле.
Ценя футболисти,които могат да водят топката без да си гледат в краката,подават навреме и се раздават. Всичкото това го скивах и на скорост без страх от балтии при него. В другия мач ,при сгъстена защита имаше малко проблеми,но като цяло Вихрен нямаше и нужда да се напрягат.
Гарантирам ви доста точки от контри ,а и да можете да пазите резултат по-лесно,понеже поне 3 ма човека трябва да го дебнат в защита ,вместо да ви се навират във вратата.
По въпроса за цената му. Едва ли е вече много голяма. През Славия могат да го пласират по-лесно,а и в Сандански той едва ли може да се върне. Ще го начупят ,ако не на първата то поне 2рата тренировка заради това,че ги е изпял за алкохол .
|
Вто Яну 16, 2007 11:46 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Дебелият днес е казал, че сме приключили със селекцията и предполагам това означава, че за съжаление Сержиньо няма да дойде при нас. Нищо ново под слънцето.
|
Вто Яну 16, 2007 8:41 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Не е чак толкова зле, особено ако Асен остане. Селекцията не е лоша, искам да видя този Орлин най-вече...
|
Вто Яну 16, 2007 10:01 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Наистина дори да е това,ако състава се запази с тези момчета ще е много добре 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Яну 16, 2007 11:18 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Като за зимната пауза е нормално да няма някакви супер трансфери и много нови футболисти. Обаче аз щях да съм напълно доволен ако бяхме привлякли и Сержиньо. Не само заради това, че е добър футболист, а за да бъде показано от ръководството че наистина имаме високи цели и ще бъдат отпуснати необходимите средства за постигането им. Уви, в това отношение нищо не се е променило.
|
Вто Яну 16, 2007 11:37 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
Трансферът на Сержиньо в Славия трябва да стане факт до заминаването за Кипър. Белите не крият интереса си към португалския халф, който в последния момент не се разбра с треньорския щаб на ЦСКА
|
Сря Яну 17, 2007 2:33 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Въпреки тази статия в Меридиан мач, все още се надявам, че това момче ще дойде при нас! А дано стане Венци да се бръкне...
Сря Яну 17, 2007 4:51 pm |
|
 |
|