Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Надявам се да си прав,че наесен искам да вида любимия си отбор на живо в евротурнитите за 1 път,защото последният път като бяхме там си спомням,че гледах мача с Тирол(Инсбрук) в София по Телевизията! 
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Яну 14, 2008 11:16 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 spomeni
Az pak bjah na stadiona v insbruk edinstvenijat fen na Slavia s chal4e,
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Яну 15, 2008 2:54 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Аз тогава съм бил на 11 и си спомням само отчасти,ама верно ли си бил само ти там?Никой ли друг славист не е имало?
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Яну 15, 2008 12:42 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
voki написа: Вижте датата на интервюто!От тогава мн неща се случиха,кат за начало не легнахме на "Левски"!.......!
нелегнахме, ама е не скочихме 
|
Вто Яну 15, 2008 4:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия и Литекс в борба за черногорски национал
Двата клуба вадят оферти за левия бек на шампиона Зета Блажо Игуманович, футболистът оценен на 350 000 евро
Славия и Литекс са на път да влязат в трансферна война за черногорския младежки национал Блажо Игуманович, научи Топспорт.бг. 22-годишният ляв бек на черногорския шампион Зета е следен от представители на "белите" още от лятото на миналата година.
Скаути на българския клуб са наблюдавали Игуманович в квалификациите за Шампионската лига срещу Каунас и Глазгоу Рейнджърс и в младежката квалификация за европейско първенство между България и Черна гора (1:2) в София.
Според информацията, Славия е на път да финализира трансфера на защитника по време на подготвителния лагер в Анталия, където шефовете на "белите" ще преговарят с представители на Зета.
Неочаквано обаче интерес към Игуманович показал и новият треньор на Литекс Миодраг Йешич, който също искал да привлече талантливия играч в Ловеч.
Левият бек на Зета е оценяван на около 350 000 евро, но шефовете на клуба може да склонят и на по-малко при евентуален процент от бъдеща продажба на играча.
След победата на Черна гора в София, играчите на "орлите" са обект на засилен интерес. Защитникът Никола Вуядинович бе привлечен в ЦСКА, Иван Фатич пък вече е част от първия отбор на Интер, като дори бе титуляр за "нерадзурите" в мача за купата на Италия срещу Реджина.
|
Сря Яну 16, 2008 4:46 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 opa
Toja e mn dobar Debelija ako mu se svidi teja 350 000 e skapanjak
Moje sled 2 sezona da go prodade za milioni.
Chtom ima nadavane Litex go vzimat
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Яну 16, 2008 9:28 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
 Re: opa
CategoryC написа: Toja e mn dobar Debelija ako mu se svidi teja 350 000 e skapanjak Moje sled 2 sezona da go prodade za milioni. Chtom ima nadavane Litex go vzimat
Не съм убеден. Но дори и така да е - майната му.
Разберете едно - това че не се шуми не значи, че не се работи по някакъв начин вътре в клуба!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Яну 16, 2008 9:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
За селекцията ще съдим по резултатите от мачовете - сега е още рано да се правят генерални изводи, да не говорим че тя още не е приключила. Със сигурност Електричката ще ни липсва, но останалите играчи не са незаменими, дори и в нашето първенство. С риск да се повторя, за мен трансферите на Дебелия са най-малкия му проблем - ние да почнем да си играем мачовете и редовно да взимаме точки на останалите силни отбори в България и особено на двата измислени "гранда" и аз ще съм доволен.
|
Чет Яну 17, 2008 12:21 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Чет Яну 17, 2008 9:40 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Супер е объркано това. Бил играл в Славия в периода 2007-2008 под N.27 а сега играе тук...
Нищо не разбирам
Чет Яну 17, 2008 10:11 am |
|
 |
|