Автор |
Съобщение |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
абе поне си напраихме ескурзиа и си пинахме подобаващо А МАЧА БЕЗ КОМЕНТАР 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Нед Мар 23, 2008 9:18 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
atm написа: bene написа: има и такива мачове. кво толкова, че сте паднали с 0:3? есента пък ни бихте 4:2. важното е да има футбол, да има игра, да си струва да идеш на стадиона... след мача лафих с Какалов, специални поздрави праща на ORTEGATA и каза, че онзи му пас за 2:0 е бил спец честитка за него  абе Бене, ти гледа ли мача? щото аз си бях в къщи и си разделих тв на 2 от едната страна манюн и ливерпул, от другата нещо на което му викаме бг футбол. забелязах, че колкото сокъра или футбола има общо с американския футбол, толкова и това дето го играха бе същата игра с тази на англичаните. Та не говори моля те за какалов, голям футболист е скоро ще радва едноклетъчни фенове в най-добрия случай в трабзонспорили някой диарбикирски отбор. моля ви бе хора бъдете реалисти искайте от тези за които викате да показват това, което трябва ... знаеш ли колко хора се мъчат и взимат смешни пари, а и ги дават после да гледат това нещастие ...вие бяхте сляби, а ние бяхме нещастни
хайде бъди и ти реалист!! нашия футбол е точно толкова превликателен колкото превликателна е държавата БГ и живота на нейните "граждани".
да сравняваш английските мачове днес с продукцията Ботев-Славия е меко казано идиотско  ако си тръгнал това да правиш вземи сравни и стандарта на живот, качеството на образованието, правоналагането и правораздаването и тн и тн в двете страни и чак тогава иди да мериш футбола.
|
Нед Мар 23, 2008 9:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Абе тая Пловдивската "Милиция" много измислена.....не ни дадоха да вкараме знаме на Бг. с надпис Славия....при положение, че това знаме е било на всеки един стадион в Бг. и в Европа...недопуснаха въобще да влезнат от наще около 7 човека на стадиона...дори на един му взеха проба за алкохол????? При положение, че се вози в рейса  ...ебати комплексираната институция ебати произвола!!
Иначе за мача....ми какво да кажа..."Ботев" с два удара след наши грешки два гола, ние, че наще играчи са пумпали, пумпали са!! Тоя Златковски е жалко трагичен..., Анев тоя мач и той прави "чудеса", въобще всичките ни попълнения тоя полусезон са трагедия.......само победа над чорбата може да ме накара отново да повярвам...трагични, щом тоя смешен отбор "Ботев" с никва игра ни би с 3-0...не знам...не ми се коментира!
пс. Утре май ще има среща със Стевица 18.30 на стадиона който може да дойде....още не е сигурно затова следете форума утре да видим какво ще напише Митоо!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 23, 2008 9:26 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
bene написа: atm написа: bene написа: има и такива мачове. кво толкова, че сте паднали с 0:3? есента пък ни бихте 4:2. важното е да има футбол, да има игра, да си струва да идеш на стадиона... след мача лафих с Какалов, специални поздрави праща на ORTEGATA и каза, че онзи му пас за 2:0 е бил спец честитка за него  абе Бене, ти гледа ли мача? щото аз си бях в къщи и си разделих тв на 2 от едната страна манюн и ливерпул, от другата нещо на което му викаме бг футбол. забелязах, че колкото сокъра или футбола има общо с американския футбол, толкова и това дето го играха бе същата игра с тази на англичаните. Та не говори моля те за какалов, голям футболист е скоро ще радва едноклетъчни фенове в най-добрия случай в трабзонспорили някой диарбикирски отбор. моля ви бе хора бъдете реалисти искайте от тези за които викате да показват това, което трябва ... знаеш ли колко хора се мъчат и взимат смешни пари, а и ги дават после да гледат това нещастие ...вие бяхте сляби, а ние бяхме нещастни хайде бъди и ти реалист!! нашия футбол е точно толкова превликателен колкото превликателна е държавата БГ и живота на нейните "граждани". да сравняваш английските мачове днес с продукцията Ботев-Славия е меко казано идиотско  ако си тръгнал това да правиш вземи сравни и стандарта на живот, качеството на образованието, правоналагането и правораздаването и тн и тн в двете страни и чак тогава иди да мериш футбола.
Бене, знаеш ли че през 1988 г. бяхме 4та спортна сила в света или ще кажеш че футбола не е спорт. Като не ти харесва държавата какво направи ти за да я промениш или защо си тук. не може да не се сравняват нещата, иначе ставаме ...щрауси
|
Нед Мар 23, 2008 9:28 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
atm написа: bene написа: atm написа: bene написа: има и такива мачове. кво толкова, че сте паднали с 0:3? есента пък ни бихте 4:2. важното е да има футбол, да има игра, да си струва да идеш на стадиона... след мача лафих с Какалов, специални поздрави праща на ORTEGATA и каза, че онзи му пас за 2:0 е бил спец честитка за него  абе Бене, ти гледа ли мача? щото аз си бях в къщи и си разделих тв на 2 от едната страна манюн и ливерпул, от другата нещо на което му викаме бг футбол. забелязах, че колкото сокъра или футбола има общо с американския футбол, толкова и това дето го играха бе същата игра с тази на англичаните. Та не говори моля те за какалов, голям футболист е скоро ще радва едноклетъчни фенове в най-добрия случай в трабзонспорили някой диарбикирски отбор. моля ви бе хора бъдете реалисти искайте от тези за които викате да показват това, което трябва ... знаеш ли колко хора се мъчат и взимат смешни пари, а и ги дават после да гледат това нещастие ...вие бяхте сляби, а ние бяхме нещастни хайде бъди и ти реалист!! нашия футбол е точно толкова превликателен колкото превликателна е държавата БГ и живота на нейните "граждани". да сравняваш английските мачове днес с продукцията Ботев-Славия е меко казано идиотско  ако си тръгнал това да правиш вземи сравни и стандарта на живот, качеството на образованието, правоналагането и правораздаването и тн и тн в двете страни и чак тогава иди да мериш футбола. Бене, знаеш ли че през 1988 г. бяхме 4та спортна сила в света или ще кажеш че футбола не е спорт. Като не ти харесва държавата какво направи ти за да я промениш или защо си тук. не може да не се сравняват нещата, иначе ставаме ...щрауси
знаеш ли, че и 1-ва спортна сила да е тва нито оправя дупките по "магистралите" Тракия и Хемус, нито кара министрите да си подават оставки от срам, че са хванали подчинените им в нечисти дела. Словения едвали е минала по напред от 20-о място в спорта, ама са доста по-привлекателна страна от нашата прехвалена (от Труд и 24 часа) Чалгария.
хайде да сравним футбола щом искаш на БГ и на Англия - кое ще вземем за основа върху която да стъпим за да сравняваме? инфраструктурата на базите ли? (та ние нямаме бази) реализираните печалби от провеждането на мачове ли? условията за работа в ДЮШ ли? кажи кое да сравним, та да можем после да правим сравнение между мачовете в А група и Висшата лига.
|
Нед Мар 23, 2008 9:38 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Пичове много верни постове, досега съм ги чел.....мога само да ви кажа, че с бойкотиране и превключване на Челси и Арсенал няма да се оправят нещата.....трябва подкрепа, трябва ако щете да ги псуваме докато им дойде акъла...ако имат такъв въобще!! Иначе изводите са няколко, първо няколко генерални:
1. В този клуб от много отдавна е настанало тотално безвремие. Няма никога конкретни цели, писна ми от клишираното и банално "мач за мач", целта е красив футбол който да радва публиката - хахахах(аз красив мач на Славия тоя полусезон не се сещам)!!
2. В.С. е лъжец и мошенник от който обаче за съжеление нищо не зависи той е просто скъпо платен клоун и алармаджия на крсътника Маджо....Изпълнителния ни директор е слабограмотен типаж...на който дори не мога да се сетя за името.
3. Треньорския ни щаб е....Стевица почва да ме изумява вече с някой решения от последните мачове и подбора на играчите които да влизат в групата....кондиционния ни треньор е НЕКАДЪРНИК....разбрах каква е и там играта...човек на Венци!! Не е нормално играчите ти да се контузват през ден буквално.....
4. В хубавата ни ДЮШ играят синове на генерали, бизнесмени и др. силни на деня....защото видите ли условията в Славия са най-добри....корупция повсемесна, като шеф(селекционер) там ти е говедото Пацо Николов.....
5. Станахме на 95 години...стадиона ни още няма осветление и нормално табло...срам!
6. Европа...  Каква Европа.....не искам Европа искам да биеме Лефски за първи път от не знам кога и Цска също от не знам кога.....с тия футболисти с заешки сърца ми се струва невъзможно....
7. Феновете ни.....много хора се отдръпнаха тотално от Славия и аз ги разбирам....други много лесно се отказват.....разберете, че катализатора за промяна може да сме единствено и само ние - защото В.С. го боли дедовия за успехи, титли и други....за него Славия е АД средство да пере пари и да продава....
8. Не губете надежда.....знам ли защо, ние сме Славия и трябва да сме горди, че подкрепяме най-стария отбор в България(Официално документирано, легенди за 1912 и др. са приказки за лека нощ).....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 23, 2008 10:04 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
абе от една страна и доста ключови играчи не играха пък от друга случва се АБЕ БОЛИ МЕ 1 ЗАГУБА сасъд ЗА "Левски" САМО СЛАВИЯ ТРЕЕ ДА НИ КУПИ 1 БОГАТ И ДА НЕМА ТОЛКОВА МАФИЯ 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Мар 23, 2008 10:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
jordas, абсолютно прав си. Просто няма какво друго да добавя. Може би само ЩО Е МАЙНА - ВСЕ Е ЛАЙНА!  И ВЕЧНО КАКАЛОВ ДА ВИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА!
Нед Мар 23, 2008 10:13 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
В клуба е нужна промяна.Повече от очевидно е.Нови лица в ръковоството и свежи инвестции.Изгржадане на отбор с цели и програма за развитието на отбора.ВС отдавна отдавна е изчерпан като ръководител и това че от време на време прави по някой силен трансфер не променя нещата / но пък провала с триото от Локо Пловдив е оглушителен/.Под силен трансфер разбирам да вземе свестен играч без пари - като Данчо Господинов,Кавдански или Ортега.На това ръководство в най-добрия случай не му пука дали ще играем в Европа -хайде да не казвам че не иска.
П.П. Къде е Елтон - май тихомълком го продадоха и него в Китай.Карай нали му намериха "достоен" заместник в лицето на Златковски.Само дето златото излезе фалшиво..........
|
Нед Мар 23, 2008 10:13 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: трябва подкрепа, трябва ако щете да ги псуваме
Мисля сме се убедили, че с псувни по играчите няма да се променят нещата.Има ли значение дали ще го псувам или не, като той не може да спира топката ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Нед Мар 23, 2008 10:19 pm |
|
 |
|