Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гоним и Томаш , след като продадем и Ренет , с кой ще играем в защита - с бат Дана и юношите ни ли :shock: :shock: :shock: :shock: Петър Димитров как може да не му се даде шанс да покаже качествата , които ги има , след 6 месеца и айде гоним го :evil: :evil:
Иначе за Бобъра , Яшар , Роберт, Нико Петров и Вълев - мисля , че всички от нас са съгласни , че не стават за Славия и правилно бяха освободени :twisted:
Иначе , нови попълнения на практика са и Виктор Дениран , Алберони и Илия Илиев , дано Кокала не ги изгони и тях :evil: :evil:

Вто Юни 15, 2010 11:33 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Гоним и Томаш , след като продадем и Ренет , с кой ще играем в защита - с бат Дана и юношите ни ли :shock: :shock: :shock: :shock: Петър Димитров как може да не му се даде шанс да покаже качествата , които ги има , след 6 месеца и айде гоним го :evil: :evil:
Иначе за Бобъра , Яшар , Роберт, Нико Петров и Вълев - мисля , че всички от нас са съгласни , че не стават за Славия и правилно бяха освободени :twisted:
Иначе , нови попълнения на практика са и Виктор Дениран , Алберони и Илия Илиев , дано Кокала не ги изгони и тях :evil: :evil:

Честно - не разбирам как имаш сила и желание да пишеш едно и също нещо по няколко пъти - Петър Димитров с нищо не показа през пролетта, че заслужава бялата фланелка ....

САМО СЛАВИЯ!

Вто Юни 15, 2010 2:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На един футболист му трябва време , понякога един полусезон не стигат за да се адаптира един играч :wink: По същата логика да изгоним и Дани Пеев , и той не показа кой знае какво ... Според мен има качества Пепи и бъркаме , че го махаме , разбира се, всеки си има право на мнение :)

Вто Юни 15, 2010 2:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
На един футболист му трябва време , понякога един полусезон не стигат за да се адаптира един играч :wink: По същата логика да изгоним и Дани Пеев , и той не показа кой знае какво ... Според мен има качества Пепи и бъркаме , че го махаме , разбира се, всеки си има право на мнение :)
Мен ако питаш спокойно можем да ги изгоним всичките над 22-23 години без Райс и може би Жуниор и Пеев ... да играем с Дреновички, Гущеров и юноши - няма да е много по-различно качеството на играта ...

САМО СЛАВИЯ!

Вто Юни 15, 2010 3:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aбе и да , и не , ако някой си мисли , че юношите са всичките режимлии , не пият и са едва ли не монаси , бърка много жестоко ... И при тях има страшно много лекенца , които тепърва ще си покажат рогата :wink:

Иван Цачев: Целта Европа е абсолютно постижима за Славия

Едно от новите попълнения на Славия Иван Цачев даде специално интервю за Гонг, в което сподели очакванията си за новия сезон и представянето му с бялата фланелка. Нападателят все още не знае как точно стои въпросът с неговия статут в Славия.

„Все още не знам дали ще играя тук като преотстъпен или като собственост на клуба. Не съм подписал личния си контракт, но мисля, че до няколко дни и това ще стане. Радвам се, че отново ще работя с Емил Велев, защото той е човекът, който ми даде шанс в първия отбор на "Левски". Смятам преминаването си на Овча купел за крачка напред в моята кариера. За мен е важно да играя, за да се развивам и след това да заиграя в чужбина. Славия бе най-добрият вариант за мен след като от "Левски" ми казаха, че няма да разчитат на мен. Доволен съм, че съм тук, защото и президентът на този отбор продава много лесно младите футболисти в чужбина, което е моята голяма цел да играя на вън”, сподели Цачев.

„Новите ми съотборници ме приеха много добре и мисля, че целите, които са поставени пред тима са абсолютно постижими”, завърши юношата на "Левски".

Вто Юни 15, 2010 3:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
И при тях има страшно много лекенца , които тепърва ще си покажат рогата :wink:
.

Ако вземем Кръстовчев и Генев целият отбор ще е с рога :lol: :lol:

Вто Юни 15, 2010 3:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Aбе и да , и не , ако някой си мисли , че юношите са всичките режимлии , не пият и са едва ли не монаси , бърка много жестоко ... И при тях има страшно много лекенца , които тепърва ще си покажат рогата :wink:

Пределно ясно ми е, даже обратното - рядко има по повече от 3-4, които стават изобщо. Въпросът е поне да не взимаме анонимни неадекватници, които да късат нервите на всички ;)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Юни 15, 2010 4:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нико е мъжкар, тея с многото футболни умения могат само да лапат на свинята ***

Вто Юни 15, 2010 11:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия се отказа от португалец

Португалският футболист Жоао Тракина е изкарал пробен период в тима на Славия. 21-годишният футболист е тренирал с "белите" във вторник следобяд, но старши треньорът Емил Велев няма да разчита на халфа заради голямата бройка футболисти на този пост.

Тракина е юноша на Бенфика, като в старшата възраст е преминал в Академика Коимбра. Там играе и при мъжете до началото на тази година. След неразбирателство с ръководството на Академика състезателят преминава в Ещорил като преотстъпен.

Сря Юни 16, 2010 3:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Славия се отказа от португалец

Португалският футболист Жоао Тракина е изкарал пробен период в тима на Славия. 21-годишният футболист е тренирал с "белите" във вторник следобяд, но старши треньорът Емил Велев няма да разчита на халфа заради голямата бройка футболисти на този пост.

Тракина е юноша на Бенфика, като в старшата възраст е преминал в Академика Коимбра. Там играе и при мъжете до началото на тази година. След неразбирателство с ръководството на Академика състезателят преминава в Ещорил като преотстъпен.

И за какво е бил на проби, като му харесал , ама били много на този пост?!

Чет Юни 17, 2010 3:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 56  Следваща