Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: Селекция и трансфери
atm написа: каквото искате казвайте, но за мен се разделяме с читав футболист...лично на мен ми се нравеше като ляв бек въпроса относно проблема в централната защитна двойка не е толкова в нея, колкото в некачествените халфове /най-вече дефанзивни/ пред нея един от най-трудните постове във футбола е точно централния защитник . Ще ви задам и един въпрос, с какво Качаманов или Джери Перейра бяха по-добри от Генев? Просто имахме добри изпълнители пред тях... друг е въпроса, че като нямаш и съвременни изпълнители, не трабва и да се придържаш към съвременните фомации за игрова постройка, амЪ ... това е  А за мен се разделяме с трима добри футболисти - Виктор Генев, Марто Сечков и Иван Цачев! Това обаче си остава по вина най-вече на Кокала.
Чет Юни 16, 2011 4:28 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
lureno19 написа: atm написа: каквото искате казвайте, но за мен се разделяме с читав футболист...лично на мен ми се нравеше като ляв бек въпроса относно проблема в централната защитна двойка не е толкова в нея, колкото в некачествените халфове /най-вече дефанзивни/ пред нея един от най-трудните постове във футбола е точно централния защитник . Ще ви задам и един въпрос, с какво Качаманов или Джери Перейра бяха по-добри от Генев? Просто имахме добри изпълнители пред тях... друг е въпроса, че като нямаш и съвременни изпълнители, не трабва и да се придържаш към съвременните фомации за игрова постройка, амЪ ... това е  А за мен се разделяме с трима добри футболисти - Виктор Генев, Марто Сечков и Иван Цачев! Това обаче си остава по вина най-вече на Кокала. Страхотни са. Калиакра сега с Цачев ще изпаднат , а Сечков едва ли ще си намери отбор в "А" група. Уникални. Поредните недоразумения са като Данчо Господинов и Нико Петров ,които между другото ги освободиха и от Каварна. Игралки бяха и те.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Юни 16, 2011 8:09 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Не мисля така, но както и да е при свършен факт вече все тая!
Пет Юни 17, 2011 12:04 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Мен лично ме е яд за Генев, особено при тази глупост - под наем за без пари. Едва ли е взимал чак толкова голяма заплата. В момента оставаме с Молдованов, недоразумението Басо и Желев, който не се знае в каква форма е. Силно се съмнявам, да бъде привлечен по-добър (безплатен) играч за централен защитник от Генев.
Цачев - също беше добър футболист, но за 1 година нищо не показа, така че за мен е правилно освободен
За да отговоря на едно мнение по-горе - Качаманов беше по-добър от Генев с това, че до него беше Стефан Колев, който по цял мач му подвикваше какво да прави:)
Определено ни трябват поне по един централен защитник, ляв защитник, 2 дефанзивни халфа, плеймейкър и за да не ставам прекалено нахален и един централен нападател:)...ех мечти
|
Пет Юни 17, 2011 8:19 am |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Gangsta написа: Мен лично ме е яд за Генев, особено при тази глупост - под наем за без пари. Едва ли е взимал чак толкова голяма заплата. В момента оставаме с Молдованов, недоразумението Басо и Желев, който не се знае в каква форма е. Силно се съмнявам, да бъде привлечен по-добър (безплатен) играч за централен защитник от Генев.
Цачев - също беше добър футболист, но за 1 година нищо не показа, така че за мен е правилно освободен
За да отговоря на едно мнение по-горе - Качаманов беше по-добър от Генев с това, че до него беше Стефан Колев, който по цял мач му подвикваше какво да прави:)
Определено ни трябват поне по един централен защитник, ляв защитник, 2 дефанзивни халфа, плеймейкър и за да не ставам прекалено нахален и един централен нападател:)...ех мечти Хайде и едно вратарче и си стискаме ръцете 
|
Пет Юни 17, 2011 8:22 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пет Юни 17, 2011 4:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
CategoryC написа: http://www.transfermarkt.co.uk/en/slavia-sofia/startseite/verein_675.html В този сайт цените на играчите доста се разминават от реалността , както виждате съставът също не е особено актуален Не разбирам какво жалите за Генев, скъсахме се да го псуваме (и с право  ) когато топката го прескачаше или направеше поредната си груба грешка, костваща ни гол, пък сега съжалявате за него, много странно  За мене абсолютно правилно е даден под наем, Живко Желев е с класи над него, Молдованов и Басо също не чак толкова лоши Нали все ревете вън говедата от отбора, Кушев правилно махна 2 от тях, а сега били добри играчи, ама нещо не са го показали Иначе съм съгласен, нужни са още нови, нямаме дефанзивен халф, нито разиграващ, нито ляво крило, нападатели като бройка имаме (Божов, Христов, Воденичаров, Жу, Василев), доколко ще ни свършат работа е отделен въпрос ... Галин лекето колкото и да сме го обиждали, е класи над Меси отдясно, ако остане - добре, ако не - здраве 
|
Пет Юни 17, 2011 6:19 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Юни 17, 2011 7:50 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Мишо Венков е освободен от Литекс и би бил добър вариант за ляв защитник..
|
Съб Юни 18, 2011 2:21 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Gangsta написа: Мишо Венков е освободен от Литекс и би бил добър вариант за ляв защитник.. И аз това влезнах да кажа  Дебелия не трябва да го изпуска, а на всичкото отгоре точно по неговия вкус - без пари и проекто национал (въпреки че вече игра за националния, но не се е наложил). Дано да го вземем, но щом не се шуми малко ме съмнява. А и Петков става, въпреки че е малко дърво, ама от нашия отбор колко са по-големи дърва от него, така че тия 2та ще добре да ги вземем.
Последна промяна C/\ABuCTA на Съб Юни 18, 2011 8:27 pm, променена общо 1 път
|
Съб Юни 18, 2011 2:24 pm |
|
 |
|