Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 9:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща
 Зимна подготовка 2011/2012 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Зимна подготовка 2011/2012
Няма никакво оправдание да падаме от ПРЕДПОСЛЕДНИЯ в грузинското първенство, отбор който Миньор Перник разби преди няколко дни Изображение Освен ако не е някакво черно тото ... Не може да се излагаме като кифладжии по този начин, другите тимове играят със Стяуа, Динамо (Б), Звезда, Клуж, Хайдук (Сплит), а ние с някакви смешни отбори и пак се резилим ... Контролите не са предопределящи естествено, но е срамно, поне според мен.
И както обикновено, след като са влезли боклуци като Стефано, Метала, Спас и други, сме станали за смях ... Явно няма да запишем нито 1 победа в контролите в Турция, за пореден път :roll:

Сря Фев 08, 2012 6:39 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Оптималният състав е сбор между съставите от двете полувремена.

Сря Фев 08, 2012 6:48 pm
Профил WWW
Пристрастен

Viktor4o_Rs написа:
И както обикновено, след като са влезли боклуци като Стефано, Метала, Спас и други, сме станали за смях ... Явно няма да запишем нито 1 победа в контролите в Турция, за пореден път :roll:

и на мен това ми прави впечатление,влезне ли тва леке на вратата,задължително ни вкарват...

ПС:викторчо смени подписа,че много дразни брат :)

Сря Фев 08, 2012 6:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Истината е, че почти нямаме мач с реалният титулярен състав, все има по няколко отсъстващи, отделно от това се правят редица смени...

Лошото е, че не играем атрактивно и липсват попаденията..
Във видеото от мача с Брашов имаше едно изпълнение на Юрука от фаул и това беше..
Не ми се гледа бавен и скучен футбол, попълненията са спорни като имена, но може да се окажат по-свежи от състава от есента.
Това с япончето ми изглежда несериозно..халф..имаме си Спас да го пускат по-често, какво ще ми дават шанс на някакъв дръпнат анонимник.

Най-обезпокоителното е, че никой от новите не изпъква по коментарите,които следя...ще ги видим като се приберат любопитно ми е това взимане и махане на хора дали ще донесе резултат.

Сря Фев 08, 2012 11:44 pm
Профил
Пристрастен

Цитат:
Това с япончето ми изглежда несериозно..халф..имаме си Спас да го пускат по-често, какво ще ми дават шанс на някакъв дръпнат анонимник

е по-несериозно нещо от тва дето си написал няма

имаме си спас вика :lol:

япончето ще е приятната изненада ;)

Чет Фев 09, 2012 12:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз пък мисля, че стаев10 си го е написал много грамотно!
Нека да не забравяме, че това е подготвителен период и точно сега е времето за експерименти. Както сами забелязвате, хората се въртят не само като смени и партньори, но и по постове. Доколкото Кушев ще може да прецени кой къде ще играе вече си е негово право и проблем.
Според мен е много рано да се дават оценки и мнения от досегашните мачове, можем да видим само кой ни е приятен за гледане и кой не.
Относно япончето, аз също съм с резерви, дано да не съм прав. мисля, че с тази крехка физика ще е доста трудно да игра в нашия грубянски футбол.
Все пак нека да не забравяме , че не сме специалисти, а прости запалянковци /зяпачи/ и малко сменим тона с препоръките

Чет Фев 09, 2012 1:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Подготовката е за да се видят всички играчи в игра а не на всяка цена да се побеждава аз мисля, че това е правилното така треньорите си вадят изводи от представянето на всички играчи и им се дава равен шанс мисля че в тази посока Кушев добре си е научил урока.А що се отнася до селекцията ще се види на пролет каква работа е свършил.

Чет Фев 09, 2012 1:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

White Hart Lane написа:
Подготовката е за да се видят всички играчи в игра а не на всяка цена да се побеждава аз мисля, че това е правилното така треньорите си вадят изводи от представянето на всички играчи и им се дава равен шанс мисля че в тази посока Кушев добре си е научил урока.А що се отнася до селекцията ще се види на пролет каква работа е свършил.

Напълно съм съгласен с това мнение !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Чет Фев 09, 2012 2:54 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

И аз съм съгласен с мненията на staev10, atm и White Hart Lane.

Нещо сме много строги и критични. Малко по-леко и без нерви. За мен тия контроли не са показателни с нищо. Треньорите си правят експерименти и съответните изводи. Нито ще играем така през сезона, нито ще сменяме по 6 играчи наведнъж и тем подобни. Стискаме зъби още 17 дена и всички на стадиона! А след първите няколко кръга ще се види...

Изображение

Чет Фев 09, 2012 3:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Едно нещо са контролите, съвсем друго официалните мачове. Много сериозни изводи и заключения за даден футболист не могат да се правят.

Чет Фев 09, 2012 7:05 pm
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  Следваща